INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do plakania to ja wlasie teraz nie plakalam juz tyle razy plakalam ze teraz nie miallam juz sily plakac, nawet lza mi nie poleciala, ale jest mi tak bardzo przyykro... teraz to cholerne czekanie na @ potem usg w pierwszych dniach cyklu i zas stymulacja i zas zastrzyk itd bleeee odechciewa siemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny, byłam kilka razy na basenie i chyba złapała mnie jakaś infekcja intymna ... znacie jakieś dobre globulki, bez recepty, które pomogą pozbyć się tego dziadostwa? ;/
kawuszka czemu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:13
-
Tamtym Rosa do podmywania i jakieś kapsułki dopochwowe z dobrymi bakteriami np Lactovaginal czy coś podobnego. Wit C, bo bakterie nie lubią zakwaszonego środowiska. Na przyszłość na basen zakłada się tampon profilaktycznie
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poproś na najbliższej wizycie u gin, żeby Ci pobrała wymaz. Nawet jak objawy ustapią. Oddać możesz w Kato w laboratorium na ul.Raciborskiej (lab szpitala Leszczyńskiego). Całodobowe. Posiew 25zl. Pewnie taniej niż w klinice.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Kawuszka wrote:Dziewczyny Mimi i phph, przykro mi że tak u Was się potoczyło a jednocześnie drżę o siebie bo czuję się normalnie jak przed okresem i to chyba nie jest dobry sygnał od organizmu.Brtiii86 wrote:Dziewczyny czy coś konkretnego trzeba zrobić przed sama iui? w sensie mieć pełen/pusty pęcherz?phph wrote:Ja odpuszczam jak narazie... Siedze tu piszac do Was i wyje jak opetana. Narazie chyba mam dosyc i musze odpoczac psychicznie. Powodzenia Moje Drogie. :*
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę o radę wczoraj 12 dc mam tylko jeden pęcherzyk 15 mm lh miałam 12,2 i estradiol 195. O czym to może świadczyć ? Czy ta owulacja spisana jest na straty czy raczej dopiero przede mną i coś z tego może byc?Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
lipa wrote:No wlasnie ja bym obstawiala grzybek po basenie ale tak jak mowisz, najlepiej zrobic wymaz
To można dorzucić clotrimazolum do smarowania zewnętrznie. Jeśli ciąża by była to lekarz zmieni na pimafucin pewnie. Sylwia, może połącz doświadczenia i włącz w takim razie na wszelki wypadek i na bakterie i na grzybkasylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Sylwia, przypomniało mi się o takim teście domowym. Okaże się co Cię dopadło. Taki: http://www.mojaintima.pl/gineintima-test-ph.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=brand&gclid=CMWusq7bm8cCFcTFcgoddX4A6g
Kilka złotych kosztuje.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaaajjj pojechalam do apteki przed przeczytaniem waszych postów ... babka pyta sie mnie na cala apteke (starsza) a mocnooooo swędziii?? i wzrok tych wszystkich ludzi na mnie- bezcenny... -,- jako, że mam lekkie objawy dała mi ten lactovaginal.
jestescie nieocenione robaczki ))
lipa, to czekamy na wredotę ... -
Ja się brzydze basenów za dużo zarazków, bakterii i chloru. Ale tampon obowiązkowo Sylwia nastepnym razem. A babka w aptece nieprzecietna hehe.
Lipa a może @ cie ominie. Kciukam.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzieki Gocha, ale od 4 lat nie omija, to i teraz na to nie licze
Haha, Sylwiasta, to mi przypomina sytuacje, daaawno temu, gdy sie jeszcze zabezpieczalismy, w delikatesach stoje przy kasie i prosze dyskretnie o prezerwatywy, a kobieta do mnie "a jakie pani chce? Mam zwykle, truskawkowe, bananowe, karbowane..." i rozklada mi to wszystko na ladzie. A za mna kolejka 10 osob. Nie pamietam, jakie wybralamsylwiaśta159, aszka lubią tę wiadomość