INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym zrobiła na ilościowe i poczekała na dokładny wynik do jutra
-
nick nieaktualnyListek a lecisz na bete?
U mnie 10 dpo i test tez jak zwykle, ale to mowilam, ze cykl i ta IUI byla cala bez sensu... i gdyby nie infekcja to nie szlabym na bete ale chyba dzis pojde zeby miec 100% pewnosc bo musze inne globulki brac ....
Babe ja wolalabym pewnie znac odp dzis bo jestem w goracej wodzie kapana... ale kto rozsadniejszy pewnie wybralby druga opcje. -
Miałam iść na betę, ale sobie odpuszczam. 13 dni po inseminacji test powinien być już wiarygodny.5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
nick nieaktualny
-
niestety nie wiem, bo z racji urlopu lekarza nie miałam robionego USG po inseminacji. Wydaje mi się, że owulacja była dzień później, czyli dziś byłby 12 dzień po.5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
listek, jeszcze nie wszystko stracone!
Może to zbyt wcześnie? Ja miałam IUI 27.07. a Ty 28, także jesteśmy 13 i 14 dni po. Być może to po prostu za wcześnie. Poczekaj jeszcze cierpliwie i spróbuj za kilka dni chyba, że @ się pojawi to będzie wiadomo...listek lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mialam malusia nadzieje, bo mnie cale 10 dni nie bolal brzuch na @, ale dzis zaczyna lekko cmic juz ehh nadzieja matka glupich jeszze okres niech mnie zaleje w ten upal to bedzie bellissimo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:18
-
Hej dziewczyny ja to chyba do Was w nowym roku dołacze hahah
ciągle coś wychodzi
tzrymam kciuki za testujace -
nick nieaktualny
-
Ja jestem 13 dni po IUI i 12 (prawdopodobnie) po owulacji.
Termin spodziewanej @ mam za 4 dni.
Niezdecydowana jestem. Jednak poszłam na betę. Tak dla 100% pewnościAnia_84, Kikaaa lubią tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
nick nieaktualny
-
listek wrote:Ja jestem 13 dni po IUI i 12 (prawdopodobnie) po owulacji.
Termin spodziewanej @ mam za 4 dni.
Niezdecydowana jestem. Jednak poszłam na betę. Tak dla 100% pewności
To będziesz wiedziała już na pewno! Obyś miała miłe zaskoczenie!listek lubi tę wiadomość
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ania mi sie tez przesuneło podejscie bo ciagle cos było nie tak. Grunt ze w ogole sie do przodu posuwa.
-
Ania_84 trzymam kciuki! Oby Ci się udało. Ja też jestem z Kielc, także wysyłam pozytywną energię!
P.S. Bardzo podoba mi się Twój tekst w statusie W końcu Cię złapiemyAnia_84 lubi tę wiadomość
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Ania_84 trzymam kciuki! Oby Ci się udało. Ja też jestem z Kielc, także wysyłam pozytywną energię!
P.S. Bardzo podoba mi się Twój tekst w statusie W końcu Cię złapiemy
przyda sie ta pozytywna bo wszedzie gdzie dzownie nastepny rok ..