INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj mi wbil, mnie przeraza moment tego wbicia, na szczescie on mi bedzie robic zastrzyki zrobilam 12 h wczesniej zastrzyk, moze sie okaze jutro przy monitoringu ze juz pekly chociaz jak w piatek mialy po 15,5 mm to jakby rosly nawet 21 mm na dobe to powonny miec 21 mm a pekaja mi przy 22, ostatnio w dzien podania ovitrelle mialam 18,6 chyba a w dzien iui 20,2. Zobaczymy najwyzej nie zrobimy jej.
-
Brutti... walczymy dalej!
Mimi i Suzi trzymam mocno kciuki
Sylwia - po pierwsze dziękuję Ci bardzo za podsunięcie mi tych badań...być może znalazłam przyczynę... Dziękuję!
Cieszę się, że zdecydowałaś się na in vitro...to już tak nie długo :)Zaczynam trzymać kciuki:)
Ja chyba ten cykl całkowicie odpuszczam...31.08 mam wizytę u nowej ginki i to będzie mój 13dc...11 i 12dc to weekend, więc nie mam możliwości pójść na USG zobaczyć, czy cokolwiek urosło, być może zrobię zastrzyk w ciemno, ale przemyślę to jeszcze, bo te przeciwciała mnie trochę podłamały i w głowie myśl "i tak nic z tego nie będzie"...
Jutro szoruję jeszcze na TSH i cytologia w tym tyg.sylwiaśta159, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie ma problemu bardzo się cieszę, że mogłam pomóc )
tak jak mówisz, masz punkt zahaczenia, to najważniejsze
powiem Ci, że jestem tak podekscytowana październikiem... najlepsze jest to , że gdyby się udało, moje MARCELINOWE szczęście mogłoby urodzić się na początku lipca, jak mamusia,... to byłby najpiękniejszy prezent na 23 urodziny...
ale wiadomo, że nie zawsze udaje się za pierwszym, drugim razem... ale nie dopuszczam takich myśli do głowy! Pierwszy raz odkąd się staramy jestem pozytywnie nastawiona... zawsze czułam, że naturalnie nie zajdziemy, pewnie dlategoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:50
-
O ja też lipcowa:)
Jesteś już tak bliziutko...cudownie:)sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coś w ten deseń
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba brakuje świeżej krwi, wierzącej jeszcze w powodzenie IUI ja czytam, ale czekam na styczeń z ivf:)Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualnynie ma już funduszy na refundowane, nie kwalifikują już to raz( można czekać do stycznia, ale nie wiadomo, czy będą fundusze, a znówu tyle czekać i nie wiadomo, czy się załapie...), a dwa nie mamy całej papierologii potrzebnej do tego
no tak... ale jedno słoneczko mamy w tym miesiącuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 10:30
-
nick nieaktualnyAha rozumiem. Jak pójdę na usg to spytam jej,bo ją mam akurat wszystkie potrzebne papiery. Czas starań też odpowiedni. Mi kazała robić powtórzenie amh bo to potrzebny świeży wynik do kwalifikacji. Także z tego wynika że kwalifikują. A jak długo leczysz się w klinice? Bo to też ma znaczenie przy kwalifikacji. Mi tak mówiła doktor Piekarz
-
nick nieaktualny
-
Sylwia ja też od zawsze wiedziałam że długo będziemy się starać. Ale jak myślę o imsi to mam ogromną nadzieję że uda się za pierwszym razem tym bardziej ze w provicie płaci się za każde podejściemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwiasta159 na ostatniej wizycie czyli w pon poprzedni. Bo zapytalam o in vitro czy już możemy się kwalifikować. Nie mówiła nic o braku funduszy,tylko o tym że pierwsze do kwalifikacji będą te co dłużej się leczą u nich. My się leczymy od grudnia. I iui jest trudna do przeprowadzenia bo robią się te torbiele.
-
nick nieaktualny