INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ale za drugie podejscie tez place jakbt co dopiero za 3 nie place no chyba ze pierwsze sie uda to zwracaja 7 tys. Tyle dobrze. Chociaz dr P powiedziala ze to dobry progrma dla kobiet z niska rezerwa a ja mam dobra 6,53 wiec powinny byc dobre komorki. Ale jakos wole sie zabezpieczyc. Mimi ciekawa jestem czy tobie tez beda chcieli wyciszyc jajniki jednym miesiacem antkow czy od razu stymulacja jakby tez ci wyciszali to bylaby szansa ze jakos razem bysmy podchodzily
-
nick nieaktualnyKoncowka sierpnia... nawet nie wiem kiedy to lato przelecialo mi przez palce. Ale najgorsze jest to ze zdalam sobie sprawe ze mialam postanowienie noworoczne stracic 5 kg a tu juz sierpien a jak 5kg bylo tak jest do dzis hahaha ale co tam, zaraz swieta i bedzie nowe postanowienie noworoczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 11:23
-
nick nieaktualny
-
Jutro mam usg żeby sprawdzić czy pekly pęcherzyki i zapytam lekarza o kolejny cykl czy mam przyjść po antki czy jak. Kapa bo to nie mój prowadzący ale może coś zaradzi.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Swoją drogą to antykoncepcyjne bierze się od 1dc? Bo jak tak to mógłby juz jutro dać mi receptę bo wątpię że wbija się na wizytę od strzała w 1dcmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyTak mnie teraz po negatywnej becie od 1 dc kazala brac tabletki z recepty i pod koniec ich brania czyli ok 20 dc przyjdc na usg by spraedzic obraz jajnikow jak bedzie ok to rozpisze mi caly protokol stymulacji.
Moze tobie nie da antkow, moeila mi moja dr ze to nie koniecznr ale zaleca bo lepiej i rowniej sie stymuluja jajniki.Nadira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Sylwiasta159 na ostatniej wizycie czyli w pon poprzedni. Bo zapytalam o in vitro czy już możemy się kwalifikować. Nie mówiła nic o braku funduszy,tylko o tym że pierwsze do kwalifikacji będą te co dłużej się leczą u nich. My się leczymy od grudnia. I iui jest trudna do przeprowadzenia bo robią się te torbiele.
-
Britii, Mimi i Lipa - to jesteśmy ten sam rocznik :)Jak zajdę w październiku to wyrobię się przed 30
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
wygląda na to - że jestem następna w kolejce do testowania
u mnie to raczej też ostatnie IUI (zdanie męża też sie liczy, stąd "raczej"). Zasadniczo - ja do IVF nie podchodzę, raczej po prostu odpuszczę. Jedno dziecko już mamy - może tak ma być.
Mi się udało przed 30-stką zaciążyć Dokładnie miesiąc przed, a w dniu moich urodzin mąż się wygadał Teraz tylko przyjmuję życzenia kolejnego a tu nic i nic i nic...
Mimi - pozytywne aTG (Graves-Basedow) to autoagresja Lekarz ci powie że się tego nie da leczyć, że leki do końca życia w celu tylko uciszenia objawów. W książce "Ukryte terapie, czego Ci lekarz nie powie" Jerzego Zięby jest rozdział, jak Wyleczyć się z tej choroby.
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Bartusiowa mówiłaś do Mimi czy do mnie?
-
nick nieaktualnyMoj juz poszedl oddac plywaki i godzinka czekania na IUI. Dowiadywalam sie jeszcze apropo tego programu 2+1, fajnie bo wszystkie wizyty i monitoringi sa juz w cenie i do 12 tyg ciazy tak samo wizyty bezplate plus wszystkie badania potrzebne do stymulacji i dwie bety tez w cenie. ) wiec pazdzierniku nadchodz
-
sylwiaśta159 wrote:Moj juz poszedl oddac plywaki i godzinka czekania na IUI. Dowiadywalam sie jeszcze apropo tego programu 2+1, fajnie bo wszystkie wizyty i monitoringi sa juz w cenie i do 12 tyg ciazy tak samo wizyty bezplate plus wszystkie badania potrzebne do stymulacji i dwie bety tez w cenie. ) wiec pazdzierniku nadchodz
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)