INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:A nie masz na tyle lutki by tylko ja brac?
Lipa mialas przed diagnoza objawy endometriozy?
właściwie nie, bolesne miesiączki, ale to jak większość z nas. Cysty często miałam na jajnikach z niepękniętych pęcherzyków, ale to mogła być wina zarówno endometriozy jak i PCOS. Od laparoskopii ani raz nie miałam cyst. -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Bo ja sie boje ze oprocz slabego nasienia moze byc wlasnie np endomenda... a te bole okresowe to takie ze obylo sie bez tabletki?
czasem brałam jakiś apap czy coś, ale bez też bym przeżyła. Dlatego nei wiązałam tego z jakąs przypadłością. Endometrioze zdiagnozujesz tylko podczas laparoskopii chyba, nei wiem jak z HSG, nei miałam robionego, od razu laparo. -
nick nieaktualny
-
Kikaaa wrote:bartusiowa a kiedy testujesz, ja 4 dni po Tobie IUI ale się zupełnie nie nastawiam, jakieś objawy?? Ja to się chyba doszukuje....!!!
jeśli o objawy chodzi - to ja już wiesz... troszkę bardziej lajtowo i nie myślę o objawach. Co oznacza, że z pewnością sobie ich nie wynajduję. Natomiast szczerze mówiąc - od IUI pobolewa mnie brzuch na okres. Raz mocniej raz słabiej, raz w ogóle. Dziś boli 10 dpo. I dodatkowo kłuje jajnik lewy (owulacyjny). Cycki raczej nie bolą, choć jak je wczoraj uwolniłam z kagańca to wydawały mi się takie ciężkie i tkliwe. Żadnych wyraźniejszych żyłek nie zauważyłam. I sluz mam taki jakby troche białawy ale rzadki - wodnisty jakby przy owulacji. Myślałam, że to po ale raczej nie, bo wczoraj nie było.
Teraz siedzę i od tego myślenia bolą mnie cycki Tak działa podświadomość
Na betę poszłam dziś no i po 15 jadę po wynik. Jestem bez zastrzyku więc jeżeli byłoby cokolwiek na plus - to będzie wiarygodne. Jeśli miałabym zastrzyk na pęknięcie - poszłabym w środę w 12 dpo.
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Bartusiowa to kciukam:)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny 3 IUI - 10 dpo (przypuszczalnie). Beta 12. Z zaplodnieniem to ja problemów jak widać nie mam.... teraz czekamy...... zastanawiam sie gdzie uderzyc do jakiego gina aby przepisal leki....
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnybartusiowa-mama wrote:Dziewczyny 3 IUI - 10 dpo (przypuszczalnie). Beta 12. Z zaplodnieniem to ja problemów jak widać nie mam.... teraz czekamy...... zastanawiam sie gdzie uderzyc do jakiego gina aby przepisal leki....
-
Bartusiowa tym razem musi się udać!!!
-
Dzieki dziewczyny za mile slowa... czas pokaze jak bedzie....
Immunologa w okolicy brak a do reumatologa dopiero za mc wizyta....
Mialam dzis otrzymac wynik MTHFR i dupa. Nie ma. A to tez ma wplyw na ciaze..
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny