INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia trzymam kciuki:)
Leki do stymulacji też są w tej cenie? -
sylwia powodzenia migotka bartusiowa chyba pisaa do ciebie bo ja nie wiem o co chodzi
Bylam dzis na usg - dwa pecherzyki pekly, takze jest ok teraz zostalo czekac. Co do ivf to tak jak myslalam kazal mi isc do mojego prowadzacego - a jak na zlosc jego do polowy wrzesnia nie ma takze chyba zaczne dopiero w pazdzierniku :/no coz.
Ostatnio o iui mialam brac duphaston przez 2 tyg , teraz(inny) lekarz mowil ze mam nic nie brac zostalo mi 18 tabletek duphastonu moze jednak brac do dnia @ chociac po jednej dziennie, czy nie a sensu ? jak myslicie ?????maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyJa juz po. Dwa jajka po 2 cm niepekniete.
Wyniki nasienia gorsze bo przed preparatyka 10 mln po 12 w ruchu postepowym niby ok ale nie martwi mnie to ze moze sie nie udac tylko ta zmiennosc jego parametrow. Ostatnio przed preparatyka mial chyba ok 20 mln. I 4 dni abstynencji bylo. Martwie sie ze to jakas choroba. W ogole to chyba wylecialo mi to nasienie bo taka woda to byla
Dzis mi dr M powiedzial ze on tez zaleca 3 iui.
Migotko bez lekow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:07
lipa lubi tę wiadomość
-
sylwia u nas tez sie pogorszylo nasienie trzymam kciuki aby sie powiodlo.
jestem taka zla ze mojego gina nie bedzie za 2 tyg wrrrrr strace miesiac.
co sadzicie o tym dyphastonie ?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Sylwia trzymam mocno kciuki...u mojego M parametry nasienia też strasznie hulają...nie wiem jaka może być przyczyna...
Kochana jakby się udało za 1 razem, to zwrócą Ci 7 tys:)
Mimi ja bym brała dupka - nawet tą 1 tabletkę... -
nick nieaktualnyJa tez bym brala zawsze to jedna tabletka. Mimi ja mam lutke 50 jeszcze troche moze chcesz podjecjac za darmo Ci dam?
No jak beda mrozaczki to nawet jak pkerwszy sie transfer nie uda to mozna liczyc na kolejne bez wykorzystywania calej procedury
.tylko oby te kariotypy dobrze wyszly... no i caly czas sie zastanawiam czy zrobic mu to azf i cftr... i kolejny stres..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:41
-
Mimi86 wrote:Ale 1 tabletka dziennie coś da? Bo tylko tyle mi zostało. Wydaje mi się ze każdy stan zapalny obniża nasienie a już na pewno antybiotyki
no nic zobaczymy. Antybiotyków nei bierze żadnych, herbatkę a miodem i cytryną mu robie
pocieszam się że z tych jego 500 mln da się wyłuskać coś zdrowego. -
Lipa, ile przepraszam bardzo????!!!! 500 mln??!!!
-
nick nieaktualny
-
migot_ka wrote:Lipa, ile przepraszam bardzo????!!!! 500 mln??!!!
no 500 mln. Też jak zobaczyłam wyniki nasienia to myślałam, że się pomylili w labie, ale tak. O prawidłowej budowie tylko 7%, no ale i tak nieźle. I to było zanim rzucił fajki i schudł 20 kg dzięki diecie i cwiczeniom.
Ale za to u nas ja nadrabiam wszystkimi możliwymi schorzeniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lipa tylko pozazdrościć takiego wyniku:) Mam do Ciebie pytanko, mogę na priv?