INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bartusiowa gratulacje!!!
Ja czekam na poniedziałkową wizytę i czwartkowe wyniki cytologii...ale temperatura mi podpowiada, że nie jest dobrze...
Sylwia to miałaś w końcu IUI czy nie? -
sylwiaśta159 wrote:Lipa ja mam takie przeczucie, ze ten miesiac bedzie wasz jakos patrze na ta liste i po prostu to widze.
Obys okazała się czarownica
Ale póki co leże z goraczka! Zaraz robie zastrzyk. I chyba nie pójdę do pracy, żeby się wykurowac.
Przejęła bym po tobie listę, ale pewnie wkrótce przejde za Tobą do wątku ivf...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:48
-
nick nieaktualny
-
Lipa nie przejmuj, bo w tym cyklu zaciążysz na kilka dni to bez sensu
lipa lubi tę wiadomość
-
Sylwia kiedy? Bo już się chyba wykreśliłaś z listy...
-
ołowiana wrona wrote:Jutro do południa mam IUI, jajca w 12dc po 20mm. Endo 9. Powiedziałam o późno pekajacych pecherzykach i mam dwie dawki pregnylu do zabrania ze sobą...
Wrono to kiedy ty masz sobie zrobić te zastrzyki? W tracie iui? Nie za późno?
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Ale ja mowie ze szkoda kasy na iui skoro i tak nie pekly jakby mi szkoda kasy bylo ogolnie to nie robilabym komercyjnie ivf zastanawiam sie czemu, moze 1 zastrzyk to za malo na 2 pecherzyki, moze tak byc?
Bartusiowa jak bede w domu to wpisze ci pekna buzke ) -
nick nieaktualnylipa wrote:Zaraz mnie trafi. M mnie zaraził boli mnie gardło, krzyże i chyba mam goraczke. A dziś zastrzyk, IUI w piątek. Miała tak którąś z was? Czy choroba jest przeciwwskazaniem do IUI?
-
nick nieaktualnyołowiana wrona wrote:Jutro do południa mam IUI, jajca w 12dc po 20mm. Endo 9. Powiedziałam o późno pekajacych pecherzykach i mam dwie dawki pregnylu do zabrania ze sobą...
-
nick nieaktualnylipa wrote:Nie biorę, pije herbatę z cytryną, sok z cebuli, czosnek w tabletkach. Nie wiem co jeszcze zrobic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa wrote:Jestem twarda!
Aszka no ale jak Ty się czujesz? Nic o sobie nie mowisz -
Dzis clexane bolalo..... i wklucie i tym bardziej podanie... myslicie ze odczucie bolu moze byc spowodowane zbyt slabym scisnieciem faldy skornej?? Auc, jeszcze boli...
Lipa obys i ty zaciazyla a pozostale po mnie sierpniowe???
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
aszka wrote:bo ja nie lubie mowic na swoj temat Taka skromna jestem hihi a tak naprawde to Wam kibcuje ale jestem na watku inseminacja to nie bede o swoich objawach pisac Ogolnie juz dobrze, mineły mdłosci, wymioty i coraz lepiej
Udalo Ci się dzięki IUI więc możesz tu świecić przykładem do woli:-)
A przyznasz się na kiedy masz termin? Bo bez suwaczka nie wiem -
nick nieaktualnylipa wrote:Udalo Ci się dzięki IUI więc możesz tu świecić przykładem do woli:-)
A przyznasz się na kiedy masz termin? Bo bez suwaczka nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 22:21