INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila8k wrote:moja szczęśliwa na pękniętym, więc chyba reguły nie ma.1 IUI X.2015 -
, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dziewczyny, trzeba być na czczo przed inseminacją? Help
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:06
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Pęcherz nie musi być pełny. Pełny pęcherz pomaga lekarzowi wprowadzić nasienie a raczej cewnik cieniutki. Mój lekarz wolał jak jest pół pełny. Godzinę przed IUI piłam kawę i zawsze było u mnie ok.żadnych diet też nie trzeba jeść normalnie to nie badania tylko IUI. normalnie rano do toalety można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 18:06
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie chyba tak troszkę poza tematem, co według Was jest lepsze duphaston czy luteina?
Cosma lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
kmb wrote:Pęcherz nie musi być pełny. Pełny pęcherz pomaga lekarzowi wprowadzić nasienie a raczej cewnik cieniutki. Mój lekarz wolał jak jest pół pełny. Godzinę przed IUI piłam kawę i zawsze było u mnie ok.żadnych diet też nie trzeba jeść normalnie to nie badania tylko IUI. normalnie rano do toalety możnaKasicaLisica wrote:Dziewczyny, trzeba być na czczo przed inseminacją? HelpJolcia1985 wrote:Kamila a za którym podejściem udało się Wam? Czy lekarz określić ile mniej więcej wcześniej pęcherzyk pękł? IUI miałaś na naturalnym cyklu czy ze stymulacją?
Stymulowany cykl, pęcherzyk na 95 % pękł tego samego dnia rano....
Jak chcesz poczytać zapraszam do mojego pamiętnika, tam ładnie opisałam co i jak.
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/nasz-cud-zuzanna-historia-od-poczatku,1182.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:46
-
nick nieaktualnyJolcia1985 wrote:Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie chyba tak troszkę poza tematem, co według Was jest lepsze duphaston czy luteina?
ja sie nie wypowiem bo nie dostalam ani jednego ani drugiego ale podepne swoje pytanie pod Twoje,czy Wy wszystkie dostalyscie wyzej wymienione leki?
-
Cosma wrote:chcialam zacytowac a polubilam
ja sie nie wypowiem bo nie dostalam ani jednego ani drugiego ale podepne swoje pytanie pod Twoje,czy Wy wszystkie dostalyscie wyzej wymienione leki?
-
Kamila8k przeczytałam
mieliście na prawdę trudną drogę i jesteście idealnym przykładem tego, że warto walczyć o siebie, o dziecko
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Przespałam popołudnie, chyba nabieram sił na jutro
i zaczynam czuć jajnik, z którego jest owulacja
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Życzę Ci, by to nie był okres!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:30
14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Laski Ratunku
Dałam ciała ... chybamoże też tak miałyście ...
Jestem po pierwszym IUI. Poczatek jak marzenie ...
* 16.09 - pierwszy dzien @
* od 2 dnia do 5 stymulacja 2x1 clostilbegyt
* 7 dc wizyta pecherzyk 19 progynova21 3xdziennie,
* 9 dc 2 wizyta z racji malego endo ale dostalam zel estreva
* 26.09 IUI a po niej okolo 1h owulacja
* 28.09 potwierdzenie ze pekniete
* Od 28.09 bralam 3x dzienie Luteine + zel + progynova21
* Nastepna @ oczekiwana na 10.10.2015
Oczywiscie jak kazda "nadgorliwa" ktora w pracuje kolo kliniki zbadalam bete przed czasem
* 06.10 - 0,35ryczalam caly dzien (rowniez w pracy) - ale naprawde ryczalam
* 08.10 - <0,1tym razem wyniki poznalam wieczorem wiec tylko caly wieczor
Z racji wyniku wiedzialam ze nie jestem w ciazy wiec przerwalam branie lekow, bo caly czas ryczalam (a ja twarda baba jestem - moja praca zawodowa wymaga bycia twardym).
W poniedzialek czekal mnie ciezki dzien w pracy i nie moglam sobie pozwolic na lzy w oczach.
Do Soboty wlacznie mialam typowe obiawy zblizajacej sie @. A tu juz mija wtorek i nic. Nic i nic. Cycki juz prawie nie bola, humor opanowany a poczatku nowego cyklu nie widzac.
Wiec zrobilam dzis kolejny test bety i nadal <0,1.
Czy ktoras tak miala po stymulacji i IUI.
Chcialabym juz zaczac nowy cykl i sprobowac raz jeszcze ale do tego niezbedna jest miesiaczka
-
nick nieaktualny