Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie takie coś ... dziś 12 dpo. Wczoraj dostałam krawawienie i załamka, że okres przyszedł. Dziś cisza, tylko jakieś pojedyncze plamki brązowe, brzuch mnie boli jak na okres. Nigdy tak nie miałam. Zawsze na drugi dzień się rozkręcało tak, że morze ze mnie leciało. Wczoraj nie brałam dupka, ale dziś rano jak zobaczyłam, że się nie rozkręcił to wzięłam. Czy możliwe, że dupek przyhamował okres?? Dziwne to...
jedno dziecko w domu 6 lat
starania o drugie od 2015
hormony: ok
cykle: owulacyjne
nasienie: ok
jajowody drożne
histeroskopia z laparoskopią ok.
1 IUI na niepękniętym - nieudana
2IUI na pękniętym - udana:)
beta 13dpo -124,
beta 15dpo-265
Beta 18 dpo-1024 -
LILIA1986 wrote:A u mnie takie coś ... dziś 12 dpo. Wczoraj dostałam krawawienie i załamka, że okres przyszedł. Dziś cisza, tylko jakieś pojedyncze plamki brązowe, brzuch mnie boli jak na okres. Nigdy tak nie miałam. Zawsze na drugi dzień się rozkręcało tak, że morze ze mnie leciało. Wczoraj nie brałam dupka, ale dziś rano jak zobaczyłam, że się nie rozkręcił to wzięłam. Czy możliwe, że dupek przyhamował okres?? Dziwne to...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Ja tak miałam przez Duphaston... nawet lekarzowi mówiłam, że miałam plamienia, dzień zero nic a pozniej znowu plamienie i @. Mam nadzieję, że u Ciebie to jednak coś innego robiłaś test? Już powinien wyjść.
No nie robiłam, bo wczoraj normalnie żywa czerwona krew, nawet sporo, to myśłam, że okres więc odstawiłam dupka. No i normalnie rano myślałam że będzie jak zwykle, czyli najbardziej obfity dzień a tu nic. Więc na wszelki wypadek łyknęłam, bo dziwne mi się wydało. Nic najwyżej jak się nie rozkręci to zrobię test jutro.jedno dziecko w domu 6 lat
jajowody drożne
beta 13dpo -124,
beta 15dpo-265
Beta 18 dpo-1024 -
LILIA1986 wrote:No nie robiłam, bo wczoraj normalnie żywa czerwona krew, nawet sporo, to myśłam, że okres więc odstawiłam dupka. No i normalnie rano myślałam że będzie jak zwykle, czyli najbardziej obfity dzień a tu nic. Więc na wszelki wypadek łyknęłam, bo dziwne mi się wydało. Nic najwyżej jak się nie rozkręci to zrobię test jutro.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Wiem, że to głupie ale chce w piątek zrobić pierwszy test o czułości 10, a w poniedziałek 18-go bete. Cykle mam 27-28dni, a IUI miałam w 13dc a w 14dc miałam owu, w zasadzie jakieś 25h po IUI, ale działaliśmy też w domu właśnie wtedy
A Ty?
My nie działaliśmy w domu bo mąż wyjechał w delegację a ja szłam na 2 zmianę.
No nie nastawiam się na pozytyw ale też nie będę płakać z negatywu bo to był czysty spontan ta iui 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 08:57
-
Atomowka wrote:U mnie cykle 28/29dni, iui 11dc, tego samego dnia pęknięcie 5h później, ja testów nie chce robić wolę się miło zaskoczyć niż nie miło rozczarować ale już mój organizm daje mi znać że nic z tego,
My nie działaliśmy w domu bo mąż wyjechał w delegację a ja szłam na 2 zmianę.
No nie nastawiam się na pozytyw ale też nie będę płakać z negatywu bo to był czysty spontan ta iui 😁😁KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
8Róża8 wrote:A w jakim celu Buba stosowala encorton?
8Róża8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:No i to jest najlepsze podejście fajnie jakby wyszło, ale z drugiej strony jeśli nie wyjdzie to nic się nie stanie. Ja to bym bardzo chciała, żeby mi się udało... każdy dzien do testowania to dla mnie meczarnia
buba123, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie najpierw piersi bolały, później przestały. Potem zaczęły na nowo. Teraz bolą w dzień a nocą przestają. Dzisiaj doszedł silny ból brzucha i wysypało mnie na twarzy. Więc raczej okres się zbliża.
Przy pierwszej ciąży którą poroniłam było inaczej. Bolały mnie tylko piersi, wody bym piła litrami i było mi mega gorąco.
Zobaczymy01.2015 ciąża naturalna [*]
2016 i 2017 słabe nasienie (1% ruchliwych plemników), info o in vitro
12.2018 zmiana kliniki, cudowna poprawa nasienia
01.2019 HSG (obydwa jajowody drożne)
02.2019 IUI
03.2019 2 IUI
04.2019 3 IUI
05.2019 start długi protokół IVF, 5 zarodków 4AA
08.2019 transfer zarodka (1 zarodek się nie rozmroził), zostały 3 zarodki
27.08.2019 bHCG 87, mój mały cudzie trwaj -
mila2019 wrote:Lilia zrob raczej test bo takie branie-odstawianie-branie duphastonu nie jest bez wplywu na organizm.zycze Ci oczywiscie zeby to nie byl okres ale jesli jest to przez takie zabiegi moze sie cykl i dalsze cykle poknocic:)
Selina lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyU mnie źle. Wyszło mi bardzo dużo leukocytów w moczu, erytrocyty i liczne bakterie. Zajebiście.
Za 1,5h mam wizytę u internistki, ale wczoraj dostałam receptę na 1dniowy antybiotyk od gin (Morunal czy coś takiego) i że mam wziąć jak leukocyty przekroczą 5 a ja mam 50-70 (taki wynik).
Mogę się wypisać z tej listy marcowej, o dupę rozbić to IUILenaa86 lubi tę wiadomość
-
Selina współczuję, nie ten czas na takie chorowanie, ale nic nie przekreślaj. Sama nie raz pisałaś że dzieciaczki się z różnych dziwnych cykli pojawiały, więc trzymam kciuki nadal!
Zdrowiej!32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
Selina wrote:U mnie źle. Wyszło mi bardzo dużo leukocytów w moczu, erytrocyty i liczne bakterie. Zajebiście.
Za 1,5h mam wizytę u internistki, ale wczoraj dostałam receptę na 1dniowy antybiotyk od gin (Morunal czy coś takiego) i że mam wziąć jak leukocyty przekroczą 5 a ja mam 50-70 (taki wynik).
Mogę się wypisać z tej listy marcowej, o dupę rozbić to IUI
Przez pomyłkę polubiłam. Selina nic się nie przejmuj i nie spisuj ma straty tej IUI. Monural to bardzo dobry i w pełni bezpieczny antybiotyk, każdej kobiecie ciężarnej z problemami pęcherza lekarze to przepisują. Pij dużo wody, kup sobie urinal dodatkowo i na pewno Ci przejdzie35 l.
Starania od 2017 r.
Styczeń 2019 - histero
Luty 2019 - cb 😔
2 x IUI 👎
1 IVF - 2 blastki, beta 0
2 IVF - 0 blastek
3 IVF - 2 blastki, cb
Zmiana kliniki
4 IVF - 🥰 -
Selina wrote:U mnie źle. Wyszło mi bardzo dużo leukocytów w moczu, erytrocyty i liczne bakterie. Zajebiście.
Mogę się wypisać z tej listy marcowej, o dupę rozbić to IUI
Monural całkowicie bezpieczny dla ciężarnych więc nie ma co się lękać. Będzie dobrze, a choroba nic nie przekreśla.
jedno dziecko w domu 6 lat
jajowody drożne
beta 13dpo -124,
beta 15dpo-265
Beta 18 dpo-1024 -
Meggie1 wrote:mila2019 ma rację, mi lekarz powiedział, że duphaston brany w tym cyklu kreuje nam kolejne cykle. Nawet kiedy miałam zakazane starania przez jeden cykl (wykryli ureaplasme) to kazał brać normalnie do końca tych 10 dni, żeby się nie poprzestawialo.
No wiem, ale w sumie to tak jakbym zapomniała jednej tabletki. Krwawienia dostałam po południu, a zawsze biorę drugą koło 21 dopiero. Nie wiem o co chodzi. Na razie nie mam nawet plamienia, wszystko ustało...Może to to ovitrelle, spowodowało?jedno dziecko w domu 6 lat
jajowody drożne
beta 13dpo -124,
beta 15dpo-265
Beta 18 dpo-1024 -
Mogę się wypisać z tej listy marcowej, o dupę rozbić to IUI -
Mogę się wypisać z tej listy marcowej, o dupę rozbić to IUISelina lubi tę wiadomość