Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:Alu ooo widzisz, termoforek! Uskutecznie jak wrócę do domu. Póki co zaparzylam rumianek i leżę na łóżku w pracy.
Mam nadzieję, że leki u Ciebie pomogą i niebawem zobaczymy pozytyw
Co do leków to ja mam nadzieję! ) mój brzuch wypełnia się siniakami po heparynie mam nadzieję, że nie na marneSelina lubi tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
Justyska1986 wrote:Ja nie podeszłam do iui w marcu, niestety m nadal w szpitalu, przenieśli go na zakaźny i nadal antybiotyk nic nie działa😪😪32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019 )) -
w ogole to w mojej klinice nie ma czegos takiego jak Pai...
w sumie ja mthfr i v leiden robilam w szpitalu a skierowanie mialam z kliniki tylko dlaczego nie dala mi na Pai. Boshe......... Po raz kolejny ma u mnie minusaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 17:19
HSG-ok
Laparo-ok
hiperprolaktynemia
Mthfr- 2xhetero
2x IUI na cyklu naturalnym przy wysokiej homo. 🙁
Homocysteina uregulowana
1x IUI na letrozolu.🙁
Przerwa w staraniach z pomoca med:/ -
Kilka dni nieobecności, a tu tyle stron do nadrobienia.
Dziewczyny, którym IUI się nie udała, bardzo mi przykro.
Ja wczoraj zmagalam się z okropnie silną migreną, dziś trochę lepiej, ale do jutra wypoczywam. W środę powrót do żłobka i mioch małych łobuzów.
Jutro mój 12 dpo i z samego rana robię sikańca. Co ma być to będzie, ale mam cichuteńką nadzieję, że ta migrena będzie dobrym znakiem.Selina, Anusia87, buba123, Meggie1, Lenaa86, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
🧔♂️82r. 👩🦰87r.
Starania od 2016r.
2018-2019 7 IUI 💔
Laparoskopia - lewy jajowód niedrożny.
In vitro🍀
Gyncentrum
I IVF 2020-2021 2 Transfery 💔.
Histeroskopia ok.
Genotyp hamujący KIR, NK 15%.
Cross-match 50%➡️25%➡️6%, Allo-MLR 29%➡️0%
Klinika Bocian
II IVF 2021-2022 2 Transfery 💔
III IVF 2022 Transfer 5 - cb 😭💔
2023 Transfer 6 💔
IV IVF 06.2023 - Transfer 7 + ivig 💔
Brak ❄️, decyzja o AZ
2024 Angelius drGM❤️🍀
18.04.2024 - Transfer 8 - AZ(1) 💔
28dpt(6tc)- puste jajo💔💔
23.09.2024 - Transfer 9 - AZ(2) 💔
25.11.2024 - laparoskopia & laparotomia - usunięcie mięśniaka
02/03.2025 - histetroskopia- usunięcie zrostów?
Nie poddajemy się, walczymy🍀
"W momentach trudnych miej zawsze nadzieję dni pogodnych." -
nick nieaktualnyAlu_87 wrote:Biedna, ale niedługo fajrant! .Mam nadzieję, że termofor troszkę ulży;] Próbuj jakieś zioła rozkurczowe - rumianek wiadomo, liść maliny, krwawnik, jasnota i ogólnie zioła zalecane na drugą fazę cyklu. Ja takie mieszanki robiłam.
Co do leków to ja mam nadzieję! ) mój brzuch wypełnia się siniakami po heparynie mam nadzieję, że nie na marne
Rumianek, pokrzywę i melisę pije codziennie już od dawna.
To pójdę jeszcze coś dokupić po pracy, albo mężowi zlecę -
nick nieaktualny8Róża8 wrote:w ogole to w mojej klinice nie ma czegos takiego jak Pai...
w sumie ja mthfr i v leiden robilam w szpitalu a skierowanie mialam z kliniki tylko dlaczego nie dala mi na Pai. Boshe......... Po raz kolejny ma u mnie minusa
Ja sama z siebie to badałam, wykupiłam pakiet 5 badań na testdna.pl -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:A jakie to są zioła na 2fc?
Rumianek, pokrzywę i melisę pije codziennie już od dawna.
To pójdę jeszcze coś dokupić po pracy, albo mężowi zlecę
przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019 )) -
Hej dziewczynki, przepraszam ze nie odpisałam na kilka wiadomości, musiałam isc wczoraj pochodzić po górach a dziś zapiernicz w kancelarii.
Starałam się nadrobić lekturę
Cytrynki - ściskam, głowa do gory❤️
vanesa Marzenka robi tez tarota- ale to wyrocznia, nie pytaj go o dzieci
U mnie powiem wam inaczej niż po pierwszej IUI, tzn wczoraj 2 dzień po bol brzucha, jajnik z pęcherzykiem dał w kość dobę wcześniej, wiec może jajeczko się uwolniło
Zeszły cykl bóle mdłości i wszystko, teraz latam jak poparzona pełna energii tylko lekko bol w podbrzuszu daje się we znaki .
No nic, nie lecę na monitoring, nie łudzę się na cud, córcia będzie i tak, pytanie tylko kiedy. Spokojnie ten czas wykorzystuje na prace, jak będzie trzeba podejdziemy raz jeszcze, może nie w 7 dc:)
Jakoś powiem Wam niezbyt ufam temu lewemu jajnikowa, zachodziłam wcześniej z prawego bo skubany dawał mi w kość 5 tygodni:)CYTRYNKA_2016 lubi tę wiadomość
Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
nick nieaktualnyPat87 wrote:Kilka dni nieobecności, a tu tyle stron do nadrobienia.
Dziewczyny, którym IUI się nie udała, bardzo mi przykro.
Ja wczoraj zmagalam się z okropnie silną migreną, dziś trochę lepiej, ale do jutra wypoczywam. W środę powrót do żłobka i mioch małych łobuzów.
Jutro mój 12 dpo i z samego rana robię sikańca. Co ma być to będzie, ale mam cichuteńką nadzieję, że ta migrena będzie dobrym znakiem.Mania80, Pat87 lubią tę wiadomość
-
Atomowka wrote:No to czekamy♥️😘 ja też bym chętnie siknela na test 12 dpi ale tylko bym sobie nadziei narobiła bo może być jeszcze ovitrelle, pozostaje czekać
Robiłam sikance 10 po i był wizir . W 11 d po IUI miałam okres dwa dni:)
Trraz tez skontroluje już około 7 dnia, bo na ciąże byłoby za wcześnie wiec będzie obraz:)Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
1.05 punkcja
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
Pynia wrote:Kurcze, bo mi lekarz kazał odstawić duphaston jak dostanę miesiączkę a nie odwrotnie a jak czytam u Was to najpierw musialyscie odstawić, zeby wywołać miesiączkę... A czy któras miala takie zalecenie jak ja?
Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi, bo jestesvie mega skarbnica wiedzy ❤️
Mi kazali odstawić w pierwszym dniu miesiączki, prxyszla małpa po 23 dniach czyli jak zawsze
Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
1.05 punkcja
39lat
nick nieaktualnyMania80 wrote:Robiłam sikance 10 po i był wizir . W 11 d po IUI miałam okres dwa dni:)
Trraz tez skontroluje już około 7 dnia, bo na ciąże byłoby za wcześnie wiec będzie obraz:) -
Liście maliny:) podały mi to na odejście wód płodowych , ledwo wypiłam i było pssssss😂😂😂
Powiedzcie mi, czemu nanaturalnym cyklu miałam 5 pęcherzyków a ma stymulacji jeden w jednym jajniku?Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
1.05 punkcja
39lat
nick nieaktualnyAtomowka wrote:No to czekamy♥️😘 ja też bym chętnie siknela na test 12 dpi ale tylko bym sobie nadziei narobiła bo może być jeszcze ovitrelle, pozostaje czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAtomowka wrote:A może to była u mnie ciąża biochemiczna... No już się nie dowiem, za to bardzo ciekawa jestem moje bety @ ma być w przyszły czwartek więc na betę wybiorę się w środę lub czwartek rano zobaczę jeszcze
-
nick nieaktualny
-
Alu_87 wrote:Buba, wiem że ty brałaś encorton. Kiedy zaczynałaś i na jakich dawkach? Ktoś jeszcze ma doświadczenia z encortonem? Ja biorę po raz pierwszy. Zalecenia dzień po inseminacji rano 1 tabletka (5mg) i w południe 0.5.
Alu_87 lubi tę wiadomość