Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atomowka wrote:Buba123
Widzę że Ty betę robiłaś 12dni po iui nie czekałas do @?Mania80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Atomowka wrote:Usia1986 a to zmienia postać rzeczy 😁
Buba123
No to gratuluję że tak szybko Ci się udało za pierwszym i drugim razem 🤗😘 -
nick nieaktualny
-
Buba rzeczywiście wstrzeliło się idealnie:) gratuluje
Udanych IUI.
Dołączam się do pytania co było wskazaniem do IUI No i jak czy czułaś ze się udało czy może cykl bezobjawowy:)Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
Meggie1 wrote:Buba a takie pytanko - co było wskazaniem do IUI w Twoim przypadku? Naturalnie się długo staraliście?
-
Atomowka wrote:No to wysyłaj te wirusy szybciej pójdzie 😁😁
Selina, Miła27, usia1986, 8Róża8, Nadzieja lubią tę wiadomość
-
Mania80 wrote:Buba rzeczywiście wstrzeliło się idealnie:) gratuluje
Udanych IUI.
Dołączam się do pytania co było wskazaniem do IUI No i jak czy czułaś ze się udało czy może cykl bezobjawowy:)Mania80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybuba123 wrote:Ja to szczerze bezobjawowo zylam w przekonaniu że za późno ta iui i pęcherzyk wcześniej pękł a pozytywny test to ovitrelle
Jeeeeny o właśnie takie osoby jak buba123 dają nadzieję na to że może być kiedyś ta upragnioną ciąża, odnoszę wrażenie że jesteś mega pozytywną osoba, bije od ciebie optymizm 🤗 życzę Ci Kochana do pary teraz córeczki niech dzidziuś będzie silny i zdrowybuba123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bubu ogromne pocieszenie przyznam, bo w zeszłym cyklu umierałam z objawów, wiec teraz pomyślałam ze skoro nic nie czuje, znaczy ze już lipa, pewnie owulacji nie było:)
buba123 lubi tę wiadomość
Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
Atomowka wrote:Nie doszukiwalas się objawów? 😁Nie miałaś boli podbrzusza jak na @, dziwnych żył na piersiach itd?
Jeeeeny o właśnie takie osoby jak buba123 dają nadzieję na to że może być kiedyś ta upragnioną ciąża, odnoszę wrażenie że jesteś mega pozytywną osoba, bije od ciebie optymizm 🤗 życzę Ci Kochana do pary teraz córeczki niech dzidziuś będzie silny i zdrowy -
To nie jest tak ze muszą być objawy... Różnie bywa nie sugerujcie się tym... wierze ze każdej z Was się uda... I wkrótce zobaczę same pozytywne testy :*
CYTRYNKA_2016, Nadzieja lubią tę wiadomość
-
No i lipa... Zrobiłam sikańca, odczekałam równiutkie 5 minut i nic, drugiej kreski brak.
Jutro z rana podjadę na betę hcg, żeby mieć czyste sumienie.🧔♂️82r. 👩🦰87r.
Starania od 2016r.
2018-2019 7 IUI 💔
Laparoskopia - lewy jajowód niedrożny.
In vitro🍀
Gyncentrum
I IVF 2020-2021 2 Transfery 💔.
Histeroskopia ok.
Genotyp hamujący KIR, NK 15%.
Cross-match 50%➡️25%➡️6%, Allo-MLR 29%➡️0%
Klinika Bocian
II IVF 2021-2022 2 Transfery 💔
III IVF 2022 Transfer 5 - cb 😭💔
2023 Transfer 6 💔
IV IVF 06.2023 - Transfer 7 + ivig 💔
Brak ❄️, decyzja o AZ
2024 Angelius drGM❤️🍀
18.04.2024 - Transfer 8 - AZ(1) 💔
28dpt(6tc)- puste jajo💔💔
23.09.2024 - Transfer 9 - AZ(2) 💔
25.11.2024 - laparoskopia & laparotomia - usunięcie mięśniaka
02/03.2025 - histetroskopia- usunięcie zrostów?
Nie poddajemy się, walczymy🍀
"W momentach trudnych miej zawsze nadzieję dni pogodnych." -
nick nieaktualnyPat87 wrote:No i lipa... Zrobiłam sikańca, odczekałam równiutkie 5 minut i nic, drugiej kreski brak.
Jutro z rana podjadę na betę hcg, żeby mieć czyste sumienie.
Buba chłonę wiruski 😄
Ja szłam spać że strasznym bólem pleców (czy tam nerek), termofor średnio pomagał, rozkurczowe leki i zioła też. Wstałam przed chwilą i praktycznie nic już nie czuję, dziwne naprawdę.
Tak czy siak jade na badania za chwilę, bo mogło się tylko wyciszyćPat87, mila2019, usia1986, buba123, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
-
Atomowka wrote:Meggie1
Widze idziemy łeb w łeb, kiedy testujesz? Jak długie masz cykle? Który to był twój dc na iui?
A Ty?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Wiem, że to głupie ale chce w piątek zrobić pierwszy test o czułości 10, a w poniedziałek 18-go bete. Cykle mam 27-28dni, a IUI miałam w 13dc a w 14dc miałam owu, w zasadzie jakieś 25h po IUI, ale działaliśmy też w domu właśnie wtedy
A Ty?