Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiła27 wrote:Atomowka właśnie z praca już jest lekki problem😜 Szefowa kręci nosem na te moje wolne 😉 dzięki za odpowiedź, no nic na razie umowie się w sobotę 9 dc
Ja wogole na tydzień kiedy miałam IUI, powinnam odebrać zaległy urlop... No... Dostałam nie tydzień a raptem jeden dzień, mówiłam że jadę do lekarza z mężem i tyle, nie powinno ich to interesować po co i w jakim celu. Urlopu do tej pory nie odebrałam, ale podobno firma ma troszkę stanąć na koniec kwietnia więc pewnie będzie potrzebny urlop jak nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:15
-
Agness001 wrote:Teraz Invimed Katowice. Wcześniej Gyncentrum.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Agness to Ty jesteś z moich okolic. Ja miałam w Angelius Provita, jestem zadowolona z obsługi. W zasadzie uważam, że nie ma znaczenia gdzie się robi IUI, mój lekarz powiedział, że wszystko w rękach labolatorium jak przygotuje nasienie. A później juz czynniki naturalne (w nas). Oby Twoja zmiana kliniki była na raz i na dobre!
-
Meggie1 wrote:Agness to Ty jesteś z moich okolic. Ja miałam w Angelius Provita, jestem zadowolona z obsługi. W zasadzie uważam, że nie ma znaczenia gdzie się robi IUI, mój lekarz powiedział, że wszystko w rękach labolatorium jak przygotuje nasienie. A później juz czynniki naturalne (w nas). Oby Twoja zmiana kliniki była na raz i na dobre!
Trzymam kciuki za pozytywny wynik inseminacji -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:A u kogo jesteś w Angeliusie? Może u dr Paligi albo jej męża?
Selina lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Miła27 wrote:Zawsze pod górkę 🙈 dzwoniłam do kliniki tak się złożyło,że w sobotę przyjąć mnie nie mogą. Mają oddzwonić czy mnie doktor w poniedziałek po południu może przyjąć po 14,oby za późno nie było w poniedziałek 11dc .KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ATOMÓWKA w piątek kiepsko ,nie ma kto mnie w pracy zastąpić. Kombinuje od rana i tylko ten poniedziałek mnie ratuje echhh.
MEGGIE zawsze mam 25-26 dniowe cykle, ale po ostatniej IUI 28 dni. Mam nadzieję,że ten 11 dc będzie dobrym rozwiązaniem 😉 mam przeczucie,że powinnam mieć 13 lub 14 dc IUI. Jak na razie czekam z niecierpliwością jak oddzwonią.
OLALASZ bardzo mi przykro 😥😥😥😥 tule Cię mocno!!!😘 -
Selina wrote:Też mam Pai (homo) i od kąd jestem w klinice/kach, to dostaje Ovi lub Pregnyl. Lekarki się znają na mutacjach, więc jakby nie można było to by nie przepisywaly. Myślę że chodzi o poważne problemy z krzepliwością a nie mutacje, one mówią tylko że jest duże prawdopodobieństwo zachorowania na zatorowość żylną.
Ja brałam Acard, ale teraz nie mogę prze żołądek i nic nie biorę. Kupiłam bromelaine z Solgara dla poprawy ukrwienia endo i łykam
Selina Ty masz Pai homo ? Myslalam ze hetero mthfry .
A mutacja Pai , to jest to samo co czynnik leiden lub protrombiny?
Bo ja mialam robione mutacja protrombiny, czynnik Vleiden i mthfr.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 11:17
HSG-ok
Laparo-ok
hiperprolaktynemia
Mthfr- 2xhetero
2x IUI na cyklu naturalnym przy wysokiej homo. 🙁
Homocysteina uregulowana
1x IUI na letrozolu.🙁
Przerwa w staraniach z pomoca med:/ -
nick nieaktualny8Róża8 wrote:Selina Ty masz Pai homo ? Myslalam ze hetero mthfry .
A mutacja Pai , to jest to samo co czynnik leiden lub protrombiny?
Bo ja mialam robione mutacja protrombiny, czynnik Vleiden i mthfr. -
nick nieaktualny
-
Olalasz ściskam Cie mocno ❤️
Dziewczyny ile po nieudanej IUI dostaliście miesiączkę? I czy był to normalny okres jak do tej pory? Pierwszy raz biore jakieś leki (duphaston) przez co cały cykl jest zupełnie inny.
Dzis 16 dpi. Od kilku dni brzuch boli na zmianę jak przy owulacji i jak na miesiączkę i wydaje mi się że już wlasnie dostalam a ciągle nie ma nic.Olalasz lubi tę wiadomość
IUI
24.02.2019 - nieudana
I IVF
17.02.2021 - punkcja - było 17 pęcherzyków, 14 komórek z czego tylko 4 były dojrzałe.
Udało się zapłodnić 3 komórki.
23.02.2021 - mamy jednego ❄️ 3 - dniowego
23.03. - FET ✊🏻
9pt - beta <0,5 💔
II IVF
22.11.2021- punkcja - było 14 pęcherzyków, 11 komorek...
W 3 dobie siedem zarodkow,
29.11.2021 - mamy dwie blastki ❄️❄️, czekamy na wyniki pgt-a
13.12. - wyniki pgt-a zle, brak rekomendacji do transferu zarodkow
16.12. - wizyta u genetyka
III IFV
03.09. - początek stymulacji
16.09. - punkcja - 12 komórek gotowych do zapłodnienia, zapłodnilo się 10, 2 jeszcze na obserwacji
21.09. - 2 ❄️❄️ + 2 morule w obserwacji
22.09. - 4 ❄️❄️❄️❄️ - czekamy na wyniki pgt-a
21.10. - mamy ❄️❄️❄️ zdrowe zarodki! 😍 zaczynamy przygotowania do transferu
19.12. - transfer + EmbryoGlue + Neoparin
27.12. - beta <<0,100 💔
19.01. - transfer + EmbryoGlue + intralipid + Neoparin -
Pynia wrote:Olalasz ściskam Cie mocno ❤️
Dziewczyny ile po nieudanej IUI dostaliście miesiączkę? I czy był to normalny okres jak do tej pory? Pierwszy raz biore jakieś leki (duphaston) przez co cały cykl jest zupełnie inny.
Dzis 16 dpi. Od kilku dni brzuch boli na zmianę jak przy owulacji i jak na miesiączkę i wydaje mi się że już wlasnie dostalam a ciągle nie ma nic.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny