Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wesoła_Muminka wrote:IMonia nie chce się nastawiać, ale takich objawów też nigdy nie miałam i takiego wku... na męża też ha ha ha. Aż się popłakałam jak zobaczył że pisze na forum, bo nie był zadowolony i chyba wszystko we mnie pękło. Beczałam jak wół mówiąc, że mi ciężko, że mnie nikt nie rozumie, że nie mogę się wygadać, bo chcemy zachować nasze starania w tajemnicy, że jestem z tym wszystkim sama ... zaczął się śmiać, że chyba hormony we mnie buzują, bo już dawno tak nie beczałam, po czym wsiadł w samochód i przyjechał z ananasem i powiedział, że nie jestem sama bo do kliniki zawsze jedzie ze mną, zastrzyki mi daje i też się boi jak cholera niepowodzenia Ale wierzy, że się uda. Także dzisiaj czuje się jak nastolatka która nie zna swojego organizmu i ma humory.
iMonia lubi tę wiadomość
Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
Tekla wrote:Czy macie zaplanowany limit IUI, że np 5 i koniec, bo zaczynam wątpić w dalszy sens ?
My planowaliśmy 3 IUI a potem jyzt in vitro. -
ElenaM wrote:https://zapodaj.net/3111e55a20f3c.jpg.html
Chyba wczoraj za wcześnie się cieszylam z tego cienia.... Wczoraj 11dpo i czułość 25 (facelle) dziś 12dpo i 10 (pink super czuły). Myślę że jutrzejszą beta będzie tylko rozczarowaniem... To była ostatnia IUI. Jeśli nie wypaliło przy takich wynikach to myślę że już nie wypali. Zrobimy przerwę i przygotowania do in vitro....
Ja miałam tak samo, a nawet 15 dpo blada kreska. Rób betę. Trzyma kciuki 😃ElenaM lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Czy któraś z was tez tak ma bądź miała.
Jestem po pierwszej inseminacji która miałam w poniedziałek dzisiaj 6 dzień po i co chwile mam kłucie w prawym jajniku już od 3 dni. Jest to bardzo uciążliwe bo nie jestem w stanie za wiele robić ponieważ ból przeszkadza. Najlepiej jest jak leżę, lub stoję bo gdy siedzę ból promieniuje mi do kręgosłupa 😔 -
Staraczka_2018 wrote:Dziewczyny,
Czy któraś z was tez tak ma bądź miała.
Jestem po pierwszej inseminacji która miałam w poniedziałek dzisiaj 6 dzień po i co chwile mam kłucie w prawym jajniku już od 3 dni. Jest to bardzo uciążliwe bo nie jestem w stanie za wiele robić ponieważ ból przeszkadza. Najlepiej jest jak leżę, lub stoję bo gdy siedzę ból promieniuje mi do kręgosłupa 😔27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
Trzymajcie kciuki. Idę na betę. Temp podskoczyła więc znowu się łudzę. Dobrze że ten test wszytsko wyjasni. Chociaż oczywiście się teraz zastanawiam czy nie za wcześnie bo miałam iść jutro ale stwierdziłam że może przed weselem które mam w czwartek zaliczę dwie bety jakby coś było na rzeczy. Myślicie że ten jeden dzień robi taka różnice? Dziś 13dpo. Zazwyczaj moja lutealna tyle trwa ale teraz jestem na dupku to nie wiem jak wpływa.
iMonia, Wesoła_Muminka, Pat87 lubią tę wiadomość
8.07.2019 1 IUI-
nick nieaktualnyElenaM wrote:Trzymajcie kciuki. Idę na betę. Temp podskoczyła więc znowu się łudzę. Dobrze że ten test wszytsko wyjasni. Chociaż oczywiście się teraz zastanawiam czy nie za wcześnie bo miałam iść jutro ale stwierdziłam że może przed weselem które mam w czwartek zaliczę dwie bety jakby coś było na rzeczy. Myślicie że ten jeden dzień robi taka różnice? Dziś 13dpo. Zazwyczaj moja lutealna tyle trwa ale teraz jestem na dupku to nie wiem jak wpływa.
ElenaM lubi tę wiadomość
-
ElenaM wrote:Trzymajcie kciuki. Idę na betę. Temp podskoczyła więc znowu się łudzę. Dobrze że ten test wszytsko wyjasni. Chociaż oczywiście się teraz zastanawiam czy nie za wcześnie bo miałam iść jutro ale stwierdziłam że może przed weselem które mam w czwartek zaliczę dwie bety jakby coś było na rzeczy. Myślicie że ten jeden dzień robi taka różnice? Dziś 13dpo. Zazwyczaj moja lutealna tyle trwa ale teraz jestem na dupku to nie wiem jak wpływa.
ElenaM lubi tę wiadomość
27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
ElenaM wrote:Trzymajcie kciuki. Idę na betę. Temp podskoczyła więc znowu się łudzę. Dobrze że ten test wszytsko wyjasni. Chociaż oczywiście się teraz zastanawiam czy nie za wcześnie bo miałam iść jutro ale stwierdziłam że może przed weselem które mam w czwartek zaliczę dwie bety jakby coś było na rzeczy. Myślicie że ten jeden dzień robi taka różnice? Dziś 13dpo. Zazwyczaj moja lutealna tyle trwa ale teraz jestem na dupku to nie wiem jak wpływa.
Wesoła_Muminka, Pat87, ElenaM lubią tę wiadomość
1.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png -
nick nieaktualnyA ja z bólu podbrzusza, przeszłam w ból jajnika, który ustąpił, aby dostać skurcze? Coś podobnego do jelitówki zaczynam się martwić, że to może torbiel?
I znowu szyjka zaczęła mnie kłóć Najchętniej zwinęłabym się w kłębek i poszła spać
Elena- kciuki zaciśnięte :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 09:54
ElenaM lubi tę wiadomość
-
anka1987 wrote:Dziś mamy mieć drugą iui. Jednak coś czuję że pęcherzyki popękały bo śluz dziś jest kremowy 😔. Wizyta dopiero o 14.27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
83,5 mlU/ml !!!!!! Oby już tylko rosła nie dowierzam ))
Natka17, e.wela, Wesoła_Muminka, Tekla, Staraczka_2018, Karola25, olka_sz, Pat87, iwachrzan, Mallagga, Maaaa, iMonia, gosia.czar, Monia1990tiger, Ewela86, Malinka2401, kasiek2620, agusza, elamela lubią tę wiadomość
8.07.2019 1 IUI-
Dziewczyny bardzo bardzo Wam dziękuję za wsparcie!!! Kciuki zadziałały! Szalony dzień poryczalam się w pracy
Wesoła_Muminka, Karola25, Pat87, iMonia lubią tę wiadomość
8.07.2019 1 IUI-
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰