Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane już po
Cały zabieg przebiegł szybko i przyjemnie. Czasowo jak usg monitorujące.
Nasienie męża delikatnie się poprawiło także i szanse nasze wzrosły.
Za dwa tygodnie idę na bete.
Mamy także plan B gdyby się nie udało. Ale jesteśmy dobrej myśli i trzymamy dalej kciuki 💪🏼💪🏼Pat87, happilyeverafter, Maaaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Szykuje się na kolejną IUI powiedzcie mi czy zmienialyscie coś w swoim żywieniu trybie życia itp przed i po inseminacji?? Już sama nie wiem co powinnam zmienić aby się udało doktor nic nie mówił oprócz leków, które biorę...HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI 08.19 IUI 10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
sandiklove wrote:Kochane już po
Mamy także plan B gdyby się nie udało. Ale jesteśmy dobrej myśli i trzymamy dalej kciuki 💪🏼💪🏼
Super 😊 na pękniętym czy nie?
sandiklove lubi tę wiadomość
👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
nick nieaktualny
-
sandiklove wrote:Kochane już po
Mamy także plan B gdyby się nie udało. Ale jesteśmy dobrej myśli i trzymamy dalej kciuki 💪🏼💪🏼
Sandiklove, kciuki za Wassandiklove lubi tę wiadomość
2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
01.2024: 9dpt beta 71 💗 bądź zdrów Maluszku ✨🙏🏻👶
2❄️❄️
The true miracle is having faith no matter what👣🍀
-
Dziewczyny, czy Wy macie wiedzę odnośnie tego jak długo mogą przeżyć plemniki w jamie macicy zanim pęknie pęcherzyk? Tzn. zakładając że ovitrele mialam podane w pon o 14 (i pecherzyki byly juz duze mialy po 20-24 mm i 18 mm, a endo 8 mm) i iui było nastepnego dnia o 11 to do kiedy plemniki mogą przeżyć? Martwię się kiedy mogła być owulacja (i czy była), jajniki mnie pobolewają bardzo zdawkowo, robiłam testy na owu i dzien po iui i dziś pokazują że owulacja powinna być za chwilę. Ale martwię się co jak będzie za późno. Przy pierwszym iui które miałam na pęknietym pęcherzyku już 2 dpo miałam bardzo silne bóle brzucha i kręgosłupa a dziś nic praktycznie.2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
2❄️❄️
-
Mallagga wrote:Beta <1.2
Malaga Kochanie jesteśmy z Tobą, nie możesz się poddać. To był 13-14 dc jak dobrze liczę, szans już raczej nie ma? Jaki macie teraz plan? Robiliście 2 iui, rozumiem że podchodzicie dalej? Robilas badania: droznosc, amh, przeciw ciala? Ile masz lat?
Grunt Kochana to po chwili smutku wyznaczyć sobie kolejny cel, nie łamać się tylko iść do przodu wzmocnionym o nowe doświadczenie. Tak bardzo pragniemy dziecka, w końcu musi się to pragnienie spełnić :*Tekla, ElenaM lubią tę wiadomość
2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
2❄️❄️
-
happilyeverafter wrote:Malaga Kochanie jesteśmy z Tobą, nie możesz się poddać. To był 13-14 dc jak dobrze liczę, szans już raczej nie ma? Jaki macie teraz plan? Robiliście 2 iui, rozumiem że podchodzicie dalej? Robilas badania: droznosc, amh, przeciw ciala? Ile masz lat?
Grunt Kochana to po chwili smutku wyznaczyć sobie kolejny cel, nie łamać się tylko iść do przodu wzmocnionym o nowe doświadczenie. Tak bardzo pragniemy dziecka, w końcu musi się to pragnienie spełnić :*
Bardzo mi przykro. Polubiłam ten post, bo jest to wspaniałe miejsce, gdzie można podbudować się przez takie konstruktywne wypowiedzi jak wyżej. Trzeba iść do przodu. -
nick nieaktualnyhappilyeverafter wrote:Malaga Kochanie jesteśmy z Tobą, nie możesz się poddać. To był 13-14 dc jak dobrze liczę, szans już raczej nie ma? Jaki macie teraz plan? Robiliście 2 iui, rozumiem że podchodzicie dalej? Robilas badania: droznosc, amh, przeciw ciala? Ile masz lat?
Grunt Kochana to po chwili smutku wyznaczyć sobie kolejny cel, nie łamać się tylko iść do przodu wzmocnionym o nowe doświadczenie. Tak bardzo pragniemy dziecka, w końcu musi się to pragnienie spełnić :*
Robilam wiele wynikow u mnie wszystko ok, wzglednie. Teraz bede sobie brac acard moze pomoze i przycisne doktora o dupka czy cos.
Ostatnie podejscie i nie wiem co potem... Finanse sie skonczyly na ten rok.. I tak pojdzie lacznie 7.000....
Mam dola i czekam na @ -
Mallagga wrote:To 13 dpo wiec szans nie ma
Robilam wiele wynikow u mnie wszystko ok, wzglednie. Teraz bede sobie brac acard moze pomoze i przycisne doktora o dupka czy cos.
Ostatnie podejscie i nie wiem co potem... Finanse sie skonczyly na ten rok.. I tak pojdzie lacznie 7.000....
Mam dola i czekam na @Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
Mallagga wrote:Beta <1.21.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png -
Mallagga wrote:To 13 dpo wiec szans nie ma
Mam dola i czekam na @
U mnie kolejną iui odpada bo okazało się że moja doktor idzie na urlop a jakoś nie chce iść do innego lekarza.27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
nick nieaktualny
-
Tekla wrote:P/C. p. jajnikowe mogą zaburzać prawidłowy przebieg procesu zapłodnienia na etapie reakcji oocyty – plemnik; przypuszczalnie mogą także wywierać niekorzystny wpływ na próby zagnieżdżenia się zarodka w błonie śluzowej macicy.27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
happilyeverafter wrote:Dziewczyny, czy Wy macie wiedzę odnośnie tego jak długo mogą przeżyć plemniki w jamie macicy zanim pęknie pęcherzyk? Tzn. zakładając że ovitrele mialam podane w pon o 14 (i pecherzyki byly juz duze mialy po 20-24 mm i 18 mm, a endo 8 mm) i iui było nastepnego dnia o 11 to do kiedy plemniki mogą przeżyć? Martwię się kiedy mogła być owulacja (i czy była), jajniki mnie pobolewają bardzo zdawkowo, robiłam testy na owu i dzien po iui i dziś pokazują że owulacja powinna być za chwilę. Ale martwię się co jak będzie za późno. Przy pierwszym iui które miałam na pęknietym pęcherzyku już 2 dpo miałam bardzo silne bóle brzucha i kręgosłupa a dziś nic praktycznie.27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
happilyeverafter wrote:Angela nie zalamuj się, może choć w sobotę się uda? A może cykl się przesunie? Mi po lamettcie bardzo szybko pęcherzyki urosły i iui miałam już 9 dc co u mnie jest jednak wcześniej niż zawsze. Kochana trzymam kciuki, nie poddawaj się, wiem że wszystko pod górkę ale w końcu musi być dobrze, trzeba walczyć 😘27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1%