Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbel jak miesiączka przyszła do godz.16 powiedzmy, że dzisiaj to liczysz od dzisiaj 1 dc, a jak przyjdzie po 16, czyli np. o 20:00 to liczysz od jutra 1 dc:)
Tak przynajmniej lekarze mówią Ale skąd tą teorie wzięli to nie wiem;D hehehBąbel wrote:Ja mam jutro dopiero 22-23 dzień cyklu bo nie wiem czy liczyć ten pierwszy dzień tej ostatniej miesiączki bo dostałam późno wieczorem i tylko plamkami...
Cykle mam co 23-24 dni 😋
Mi flo pokazuje okres na niedziele 🤣 tylko ona nie wie ze ja już nie chce okresu 🙈🙈🙈
Ile zjadłaś paczkow? 😊🍩🤪Bąbel, CinniMinni, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Ja dzisiaj zrobiłam sobie test sikany na pamiątkę, a jutro powtórka bety:)
https://zapodaj.net/2c90e0ba271ff.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 14:06
Mag, Bąbel, CinniMinni, Tysia33, Mad_red, MoniaSz, Nieznajoma_n lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Bąbel jak miesiączka przyszła do godz.16 powiedzmy, że dzisiaj to liczysz od dzisiaj 1 dc, a jak przyjdzie po 16, czyli np. o 20:00 to liczysz od jutra 1 dc:)
Tak przynajmniej lekarze mówią Ale skąd tą teorie wzięli to nie wiem;D heheh
Jak się czujesz? ☺️niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Zupełnie normalnie, zero objawów póki co tylko żyły na piersiach 😍🙈a zawsze myślałam że poznam kiedy to ciąża a jednak 🙄🙄 zawsze miałam milion objawów a teraz nic 😍🙈Bąbel wrote:Niezapominajka dzięki 😘 to jutro będzie 22 dzień 😜
Jak się czujesz? ☺️Mad_red, Cyprysek89, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Bąbel jak miesiączka przyszła do godz.16 powiedzmy, że dzisiaj to liczysz od dzisiaj 1 dc, a jak przyjdzie po 16, czyli np. o 20:00 to liczysz od jutra 1 dc:)
Tak przynajmniej lekarze mówią Ale skąd tą teorie wzięli to nie wiem;D heheh
OMG, całe życie robiłam to źle 😱😱😱
Myslalam,że to faktyczną data się liczy bez względu na godzinę.
Człowiek to się jednak całe życie uczy 😁CinniMinni, niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
niezapominajka12345 wrote:Zupełnie normalnie, zero objawów póki co tylko żyły na piersiach 😍🙈a zawsze myślałam że poznam kiedy to ciąża a jednak 🙄🙄 zawsze miałam milion objawów a teraz nic 😍🙈
Brzuch Cię nie boli? Cycki też nie? Z jednej strony to fajnie, obys tak dalej się świetnie czuła. Kreseczki piękne 😍niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Piersi czasem ale tylko jak dotykam, za to od razu po owu bolaly mnie koszmarnie, brzuch też nie boli, czasem coś tam pociągnie może ale ogólnie narazie spokój, trzymajcie kciuki za jutrzejszą betę 🙈😍✊✊✊Mad_red wrote:Brzuch Cię nie boli? Cycki też nie? Z jednej strony to fajnie, obys tak dalej się świetnie czuła. Kreseczki piękne 😍
CinniMinni, Mad_red, MoniaSz lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Czy progesteron może opóźnić @?? (jeśli nie ma ciąży) pytam tak z ciekawości bo jutro rano łykam ostatnią tabletkę progesetronu (miałam brać 2 x 1 przez 10 dni) a w sobotę powinna być @ ? I tak się zastanawiam:-)
IUI byla 8 na pękniętym pęcherzyku -
U mnie po odstawieniu progesteronu po jakis 3-4 dniach pojawia się okres.Cyprysek89 wrote:Czy progesteron może opóźnić @?? (jeśli nie ma ciąży) pytam tak z ciekawości bo jutro rano łykam ostatnią tabletkę progesetronu (miałam brać 2 x 1 przez 10 dni) a w sobotę powinna być @ ? I tak się zastanawiam:-)
IUI byla 8 na pękniętym pęcherzykustarania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
nick nieaktualny
-
LIL90 wrote:Dziewczyny nie wiem co myslec.... dzis 10dc, bylam na monitoringu. Endo 8.5, pecherzyk 1 - 18mm, a lekarz do mnie ze wszystko przepieknie i jutro o 12 inse, dostalam ovritelle na pekniecie.
Mialyscie kiedys taka szybka akcje? Maz wku*** bo ma duzo roboty i problem z urlopem... ja tez nie wiem czy to nie jest na sile
Przy 1 iui w 11 dc mialam 2 pecherzyki po 20 mm, a iui byla w 13dc.
Ja miałam w 18 dc choć lekarz od 13 dc kazał badać lh z krwi więc chyba też liczył, że będzie wcześniej owu a cykle mam 30-32 dni .
Więc bylam 4 x na badaniu krwi i 1 x usg bo już boroczek zwątpił 🤣🤣🤣
Tylko to był cykl bez wspomagaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 18:41
-
LIL90 wrote:Dziewczyny nie wiem co myslec.... dzis 10dc, bylam na monitoringu. Endo 8.5, pecherzyk 1 - 18mm, a lekarz do mnie ze wszystko przepieknie i jutro o 12 inse, dostalam ovritelle na pekniecie.
Mialyscie kiedys taka szybka akcje? Maz wku*** bo ma duzo roboty i problem z urlopem... ja tez nie wiem czy to nie jest na sile
Przy 1 iui w 11 dc mialam 2 pecherzyki po 20 mm, a iui byla w 13dc.
A jakie masz hormony owulacyjne? Kazano zrobić Ci badania krwi? U mnie IUI zawsze się udaje w 12 dniu cyklu.
Wszystko zależy od poziomu hormonów i stanu pęcherzyków. Po ovitrelle pęcherzyk ostatecznie będzie już dojrzały i po pewnie 36 h pęknie.
Skoro ostatnio nie wyszło, może też musisz mieć tak wcześnie IUI jak ja?
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
nick nieaktualny
-
niezapominajka12345 wrote:Zupełnie normalnie, zero objawów póki co tylko żyły na piersiach 😍🙈a zawsze myślałam że poznam kiedy to ciąża a jednak 🙄🙄 zawsze miałam milion objawów a teraz nic 😍🙈
Ja od zawsze mam żyły na piersiach bo ja taka ogólnie żylasta jestem 🙈
Pojawiły się u mnie przed chwila upławy takie jak budyń wiec to chyba nie są objawy ciąży 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 19:19
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Mad_red wrote:OMG, całe życie robiłam to źle 😱😱😱
Myslalam,że to faktyczną data się liczy bez względu na godzinę.
Człowiek to się jednak całe życie uczy 😁
Ile zjadłaś paczkow? Bo ja 🍩🍩🍩
Teraz mam takie upławy gęste jął budyń a to raczej objaw ciąży nie jest 🙈Mad_red lubi tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Mad red i ten pierwszy dzień jest pierwszym dniem cyklu a ostatnim dniem jest ten przed tym pierwszym w którym dostałaś 🤪 ale zakręciłam 🤣
Ile zjadłaś paczkow? Bo ja 🍩🍩🍩
Teraz mam takie upławy gęste jął budyń a to raczej objaw ciąży nie jest 🙈
To moze dlatego nie mogę zaciążyć , bo nie umiem cyklu obliczyc 😱😂.
Dziś tylko 2 paczki, coś ochoty nie mam. Za to raczej się winkiem bezalkoholowym, bo na winko mam zawsze chęć 😜
Ja co chwilę mam wrażenie, że zaraz @ przyjedzie 🙄
A budyń w gaciach to różnie może wróżyć, więc dopóki nie ma bety to nie ma pewności 😁
Jutro z rana betka? 😍
🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Sunflowerr, Bąbel lubią tę wiadomość
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
-
Ja się bije z myślami czy jutro zrobić sikańca...
Boję się, że jedyne co może mi wyjść to lukier z pączków- bo nic innego dzisiaj nie jadłam
Niby od początku tego cyklu nie robiłam sobie wielkiej nadziei to gdzieś tam z tyłu w łebku mam taką myśl: że super by było jakby przy pierwszym podejściu się udało.
Jednak na chwilę obecną nie mam żadnych objawów ani @ ani ciążowych- nawet moje łupanie w placach odpuściło ;P
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się, że trochę wcześnie ta iui jak tylko 19 h po ovitrelle, ja pierwszą miałam ok.24 h po ovitrelle i pęcherzyk był niepękniety, teraz miałam ok.39 h po ovitrelle i jeden był pękniety a dwa jeszcze nie- iui udana:) Jeśli masz jeszcze szanse zrobić jutro z samego rana badanie krwi na LH i mieć szybko przed iui wynik to ja bym to polecała i wtedy w razie czego szybko przełożyć iui na sobotę dopiero.LIL90 wrote:Nie kazali mi badac. Ostatnio mialam iui 38h i po ovritelle i pecherzyki byly na peknieciu. Jutro bedzie tylko 19h postarania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞