Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbel wrote:Ja mam 37 lat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kochane nie traćcie nadzieji ona umiera ostatnia 🍀🍀🍀
Dzisiaj z moim małym Bąbelkiem rozpoczęłam 10 tydzień 💪🙏❤️
Wow! Cudownie 🥰
Trzymajcie się tam zdrowo z małym bąbelkiem ❤️Bąbel, Cyprysek89, Jolka4025, Mad_red lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2018
👩🦰27 lat
👱29 lat
Od września 2019 GAMETA GDYNIA
1.02.2020 - IUI 😔
29.02.2020 - IUI cb ☹️
Maj 2020 - operacja ŻPN
09.11.2020 - IUI 😔
Grudzień 2020 - start IVF 🍀🍀🍀
Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
Kwiecień 2021 - FET beta 7dpt - 74;10dpt - 266; 18dpt - 3139
10 tc poronienie
Styczeń 2022 - FET puste jajo 😔
Maj 2022 zmiana lekarza i kliniki na medi-medic
Lipiec 2022 - IUI ❤️
Kwiecień 2023 - urodzenie synka ❤️ -
Bąbel wrote:Dziękujemy 😘
I trzymam kciuki również za Ciebie Kochana ✊🍀🙏
Kiedy IUI? 🤔
W poniedziałek jeżeli nie będzie za późno. No ale jeżeli nie wyjdzie to jest jeszcze czerwiec 🙂🙂🙂Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
👩🦰27 lat
👱29 lat
1.02.2020 - IUI 😔
29.02.2020 - IUI cb ☹️
Maj 2020 - operacja ŻPN
09.11.2020 - IUI 😔
Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
10 tc poronienie
Lipiec 2022 - IUI ❤️
niezapominajka12345 wrote:A robiłaś badanie krzywej cukrowej?! Czasem wahania cukru insuliny mogą przeszkadzać w zajściu, u mnie niby i cukier i insulina w normie a już po obciążeniu jakies dziwne rzeczy się dzieją, dostałam tab takie jak na cukrzycę glucophage i tak trochę podejrzewam że może dzięki temu w końcu się udało, bo wszystko inne też jest ok, no i jeszcze stosuje dietę bezglutenową ponad 7 miesięcy bo wyszło że mam nietolerancje a to też podobno może utrudniać zajście w ciążę...🙉
Na przedostatniej wizycie u mojego lekarza dostałam zalecenie żeby zrobić badanie glukozy i insuliny, poszłam wykonać badania i mi głupie baby nagadały tam, że insuliny to drogie badanie i po co będę robić, mówiłam, że takie zalecenia mam od lekarza, a one swoje że najpierw glukoze się bada i jak jest zły wynik to dopiero wtedy insuline, a ja następna głupia posłuchałam... Glukoza była w normie więc poszłam na kolejną wizytę i opierdziel od lekarza, bo powinnam była zrobić te badania razem... 🙄 ale skierował mnie już wtedy do kliniki a tam nie kazali robić tych badań. Pierwszym badaniem jakie zalecił lekarz w klinice to było właśnie na wrogość śluzu i miał rację, test wyszedł negatywny, niestety może być tak, że o czymś jeszcze nie wiemy a zostały nam jeszcze 2 iui.niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
10.17-12.18 - bezowocne starania naturalne
01.19 - diagnoza cykli bezowulacyjnych, rozpoczęcie stymulacji Letrozole
06.19 - HSG jajowody drożne
AMH - 3,6
Wszystkie hormony w normie
02.20 - wizyta w klinice Invicta
Test PCT - wrogi śluz
17.04.20 - I IUI nieudana 🙁
13.05.20 - II IUI nieudana 🙁 -
Fragola_95 wrote:W poniedziałek jeżeli nie będzie za późno. No ale jeżeli nie wyjdzie to jest jeszcze czerwiec 🙂🙂🙂
A który masz dzień cyklu w poniedziałek? I jakie masz długie cykle? 🤔
Brałaś coś na wzrost jajeczek? Byłaś na monitoringu? 😊Fragola_95, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Bąbel wrote:To ja trzymam kciuki żeby się udało już w poniedziałek ✊✊✊
A który masz dzień cyklu w poniedziałek? I jakie masz długie cykle? 🤔
Brałaś coś na wzrost jajeczek? Byłaś na monitoringu? 😊
W poniedziałek 16 dc. Zazwyczaj moje cykle trwają 28 dni a owu jest w 14 (niby jutro) ale nie ogarniam śluzu itd. bo mam wrażenie że od 8 dc mam płodny śluz do teraz ale nie wiem czy to możliwe.
W tym cyklu brałam olej z wiesiołka do 8dc. Żadnych leków nie biorę, monitoringu też nie bo moja klinika przyjmuje dopiero od poniedziałku czy wtedy kiedy mam wizytęBąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
👩🦰27 lat
👱29 lat
1.02.2020 - IUI 😔
29.02.2020 - IUI cb ☹️
Maj 2020 - operacja ŻPN
09.11.2020 - IUI 😔
Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
10 tc poronienie
Lipiec 2022 - IUI ❤️
W krakowie ruszyło!!!
Z tym, ze dopiero złapie się w czerwcu bo 14 dni przed planowanym zabiegiem musze wypełnić ankietę zdrowia. Także cykl majowy odpada
W lipcu kończy się ważność wszytskich badań
Pozdrawiam i życzę szczęścia i powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2020, 08:42
Fragola_95, Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
31 lat Ja
33 lata Mąż
Starania od Maj 2016 ❤
Niedoczynność tarczycy
Hashimoto
Laparoskopia 13.11.2019
AMH 2,6 2020r
Endometrioza I/II st
Mąż - wyniki super 😎
Ja -wszystko ok 😀
IUI luty, czerwiec 2020🍷
Z: 4AA, 4AA, 3AA, 3AB, 2AB
1. 28.11.2020 8tc 💔
2. 07.04.2021 ❄🤞
9.12.2021 Julek💙 3560g 56 cm
-
Póki co wszystko ok i mam nadzieję że tak już pozostanie do końca 😍😍😍✊😊a jak tam u Ciebie? Kiedy teraz wizyta??Bąbel wrote:Niezapominajka jak się czujesz? 😘
Fragola_95, Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Ojoooj nie bylo mnie pare dni i tyyyyle do nadrobienia😅😅😅😅 Cyprysek i Babel ja mialam test owu pozytywny w 10dc wiec juz jestem po owu!! Moze ten MAJ bedzie szczesliwy bo podoba mi sie imie MAJA😁😁😁😁😛😛😛
😛😛 jakis krotszy bedzie ten cykl chyba. Oczywiscie dzialalismy 3 razy😁😁😁😅😅😅😅😅🎇🎇🎇🍀🍀🍀
A Wy nowe dziewczynki nawet nie zartujcie o wieku. Ja mam 36 czyli mlodosc w pelni 😊😊😅😅😅😅Bąbel, Cyprysek89, Mad_red, niezapominajka12345, Lunesila lubią tę wiadomość
36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
niezapominajka12345 wrote:Póki co wszystko ok i mam nadzieję że tak już pozostanie do końca 😍😍😍✊😊a jak tam u Ciebie? Kiedy teraz wizyta??
Mdli mnie w systemie non stop 😏 nic miłego i nikomu tego nie życzę... jestem na tym anytybiottku na ta bakterie z posiewu co mi nadal wyszła 🤨 jeszcze 5 dni muszę brać to gowno 😏 w moczu tez mi wyszła jakaś i mam brać furagine 🤪 zygam już tymi lekami 🤣 Maleństwo będzie lekomanem 🤪Mad_red, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Mad red co u Ciebie Kochana? 😘
Bo u mnie mdli caaaly czas 🤦♀️🙈😏
Dzięki Bąbelku za troskę ❤️😘
U mnie delikatne plamienie, tak jakby beżowo jasnoróżowy śluz przy podcieraniu. Ciśnienie od razu mi skoczyło. Wzięłam nospe i leżę cały czas, wstaje tylko na siusiu. Z rana też mnie mdliło trochę. Wizyta dopiero we wtorek po południu. Nie wiem, jak wytrzymam. Oczywiście przekopałam internety, że to może być po clexane,.
Trzymajcie kciuki Kobietki, abym nie zwariowała 😒
niezapominajka12345, Fragola_95, Bąbel lubią tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Ooo to ja też mam wizytę 18.05😍😍✊😊 więc będziemy podwójnie świętować 😊Ty w końcu (być może) dowiesz się kto tam u Ciebie mieszka, a ja mam nadzieję że u mnie wziąz będzie wszystko ok 😊😍
Ehh no te bakterie to się biorą nie wiadomo skąd kurcze...mi niby nic nie wyszło w posiewie, niby nic mnie nie swędzi itp ale czasem się zastanawiam czy to ta luteina d mi tak wypływa i widać pozostałości białe na wargach czy coś innego, też tak masz? Z tą luteina?🤔Bąbel wrote:My teraz mamy te prenatalne 18 maja 🤦♀️🙈✊
Mdli mnie w systemie non stop 😏 nic miłego i nikomu tego nie życzę... jestem na tym anytybiottku na ta bakterie z posiewu co mi nadal wyszła 🤨 jeszcze 5 dni muszę brać to gowno 😏 w moczu tez mi wyszła jakaś i mam brać furagine 🤪 zygam już tymi lekami 🤣 Maleństwo będzie lekomanem 🤪Mad_red, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Będzie dobrze kochana, u mnie też były Plamienia i na szczęście ustały!!✊✊✊dużo leż, ja jeszcze miałam brać 3 razy nospe max żeby nie było czemuś skurczy i relanium na uspokojenie, wtorek już niedługo trzymam kciuki ✊😊Mad_red wrote:Dzięki Bąbelku za troskę ❤️😘
U mnie delikatne plamienie, tak jakby beżowo jasnoróżowy śluz przy podcieraniu. Ciśnienie od razu mi skoczyło. Wzięłam nospe i leżę cały czas, wstaje tylko na siusiu. Z rana też mnie mdliło trochę. Wizyta dopiero we wtorek po południu. Nie wiem, jak wytrzymam. Oczywiście przekopałam internety, że to może być po clexane,.
Trzymajcie kciuki Kobietki, abym nie zwariowała 😒Mad_red, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Będzie dobrze kochana, u mnie też były Plamienia i na szczęście ustały!!✊✊✊dużo leż, ja jeszcze miałam brać 3 razy nospe max żeby nie było czemuś skurczy i relanium na uspokojenie, wtorek już niedługo trzymam kciuki ✊😊
Dziękuję Niezapominajko, Kochana jesteś ❤️. Tak właśnie robię. Do tej pory brałam nospę, tylko jak mnie pobolewal brzuch. Teraz będę brać co 8h regularnie, leżeć i ładnie pachnieć. Byle do wtorku, choć jest mały problem. Jutro mój mąż ma 40te urodziny, w sekrecie planowaliśmy grilla w gronie najbliższych. Natomiast Ci, co planowali że mną tego grilla, nie wiedzą o ciąży 🙊🙉🙈.Muszę zwalić chyba na jelitowke (dobry pretekst bo siostra męża jest w 8 mc) , wyśle do nich tylko męża z Toskiem i tyle. Szkoda, bo nie widziałam ich już ponad 2 miesiące. Ech, jakie to życie czasami jest pogmatwane, zostaje mi pomodlić się o deszcz, to impreza będzie odwołana 😜 A ja będę leżeć kamorem 🙂. Dziś mąż śmiał się, czy kupić mi maść na odleżyny 😁 Tego jeszcze nie miałyśmy w naszym klubie seniorek 😁😜😂
niezapominajka12345, Bąbel, Fragola_95 lubią tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Hahaha dobre masc na odleżyny!!🙈🤣🤣 już niech on nie będzie za mądry, bo dla każdej z nas (przynajmniej tak myślę) leżenie to kara a nie żadna przyjemność, zwłaszcza jak jest ładna pogoda.....🙉
Wymyślisz coś na jutro, a ur przełożycie na następny tydzień 😉 mały bejbik w brzuszku NAJWAŻNIEJSZY!!✊✊✊😍😊 musi być dobrze 😊Mad_red wrote:Dziękuję Niezapominajko, Kochana jesteś ❤️. Tak właśnie robię. Do tej pory brałam nospę, tylko jak mnie pobolewal brzuch. Teraz będę brać co 8h regularnie, leżeć i ładnie pachnieć. Byle do wtorku, choć jest mały problem. Jutro mój mąż ma 40te urodziny, w sekrecie planowaliśmy grilla w gronie najbliższych. Natomiast Ci, co planowali że mną tego grilla, nie wiedzą o ciąży 🙊🙉🙈.Muszę zwalić chyba na jelitowke (dobry pretekst bo siostra męża jest w 8 mc) , wyśle do nich tylko męża z Toskiem i tyle. Szkoda, bo nie widziałam ich już ponad 2 miesiące. Ech, jakie to życie czasami jest pogmatwane, zostaje mi pomodlić się o deszcz, to impreza będzie odwołana 😜 A ja będę leżeć kamorem 🙂. Dziś mąż śmiał się, czy kupić mi maść na odleżyny 😁 Tego jeszcze nie miałyśmy w naszym klubie seniorek 😁😜😂Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Mad_red wrote:Dzięki Bąbelku za troskę ❤️😘
Trzymajcie kciuki Kobietki, abym nie zwariowała 😒
Plamienia się widzisz zdarzają ja miałam i Niezapominajka tez 😏 Pomodlę się za Was 🙏 masz pozwolenie tylko na siku a resztę niech Cie obsługują 💁♀️ Ja biorę nospe 2 razy dziennie 🙂 i od dzisiaj dołączył do nas furagine na bakterie w moczu 🙈 nie nakręcaj się tylko leż byleby bez odleżyn 🤣niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Marta93 wrote:Ale wyniki droznosci jajników masz? Bo to chodzi o papierek
czystość pochwy napewno i krew
To będzie nasza pierwsza wizyta w tym kierunku . Ale dzięki Wam zrobię jak najwięcej wyników żeby na wizycie lekarz mógł podjąć konkretne decyzje.
Zależy mi już na działaniach. Niestety naturalnie się nie udaje także trzeba nastawić się na pomocBąbel, Fragola_95 lubią tę wiadomość
Starania od 11.2018
03.2019 ciąża biochemiczna
Niedoczynność tarczycy
Słabe wyniki partnera
08.06.2020 HyCoSy
10.2020 betaHCG 417 po48h 909🤞🙏
-
niezapominajka12345 wrote:Ooo to ja też mam wizytę 18.05😍😍✊😊 więc będziemy podwójnie świętować 😊Ty w końcu (być może) dowiesz się kto tam u Ciebie mieszka, a ja mam nadzieję że u mnie wziąz będzie wszystko ok 😊😍
Ehh no te bakterie to się biorą nie wiadomo skąd kurcze...mi niby nic nie wyszło w posiewie, niby nic mnie nie swędzi itp ale czasem się zastanawiam czy to ta luteina d mi tak wypływa i widać pozostałości białe na wargach czy coś innego, też tak masz? Z tą luteina?🤔
To jedziemy razem na wizytę 😊
Ja tez mam nadzieje ze z nami będzie wszystko dobrze 😍🍀✊
Ja jestem jedna wielka chodząca bakteria 🤣ale mnie tez nie swędzi a mam w moczu mam i w cipci 🤪 od dzisiaj biorę również furagine 🙈
Ja tam sobie do środka nie zaglądam ale nieraz na papierze się zdarzy ze widzę tabletkę taka biała jakby rozpuszczona 🤦♀️ tylko ja nie używam tego aplikatora tylko sobie palcem normalnie wkładam 🤣
Mad_red, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość