X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
Odpowiedz

💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚

Oceń ten wątek:
  • Wixa🌸 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szu_szu wrote:
    Papryka i Ania89 trzymam kciuki za wasze pęcherzyki!
    Też staram się nie nastawiać, ale wiadomo jak jest. Kojarzycie ten filmik z podpisem "kiedy mówią mi żeby się nie nakręcać, bo nic nie jest pełne", a tle mikser na pełnej? To ja 😂
    W zeszłym miesiącu miałam do zaliczenia baby shower i wszystko super, było miło, a cały czas mnie w środku coś kuło.
    Podziwiam udział w baby shower, dla mnie byłby chyba za karę, w zeszłym roku udało mi się wymigać😰 nie poszłam bo uznałam że za dużo mam zmartwień ze staraniami na codzień żeby się jeszcze tematycznie dobić 🥲

30l🙎‍♀️ 34l🙎

-12.2022 początek starań

-09.2024 Klinika niepłodności pierwsza wspólna wizyta
    -10.2024 pierwszy c.s: Lametta 2x od 3d.c do 5d.c + zastrzyk Zavifert 12d.c✖
    -11.2024 drugi c.s: Lametta 2x od 3dc do 5dc, klęska urodzaju 5🥚❌

-10.12.2024(13d.c) 1 IUI ❌ ( 9d.c 💉 ovirtelle)
    -02.01.2025(12d.c) 2 IUI ❌ ( 10d.c 💉ovirtelle)
    -22.01 drożność sono hsg ✔
    -25.01 (13d.c) 3 IUI 🤞🍀 (11d.c 💉 ovirtelle)
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie pęcherzyk dziś 18 mm jutro Ovitrelle i w poniedziałek o 13 stej inseminacja:)

Wixa🌸, Bubu2024 lubią tę wiadomość

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
‹‹ 451 452 453 454 455
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ