💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama89wroc wrote:Słyszałam o pełnym pęcherzu przy inseminacji ale nie od mojego lekarza 😅 jak go za język nie pociągnę to nie wiele się dowiem 🙄
Ja teoretycznie w piątek mogę testować, bo to będzie 14 po IUI ale @ mam dostać 4 dni później, więc chyba poczekam do tego 28 dc.
Obyś rozpoczęła ten miesiąc tą najlepszą informacją, na którą każda z nas czeka😊 trzymam kciuki! -
Weekend wykorzystany na maxa na odpoczynek. Z tym baby shower to poszłam, bo nie wiedziałam, że mnie tak ruszy, zwykle jakieś wiadomości o ciążach znajomych mnie tak nie dobijają. Może kwestia też momentu cyklu, bo ja bardzo mocno reaguje na te wszystkie swoje hormony 🫣
To widzę, że jutro już jedna może wróci od lekarza z wirusikiem! Trzymam kciuki!
Bubu2024 lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶🐱🐱 -
Paprykaa wrote:W ogóle Dziewczyny 2 dni temu miałam drożność, która mnie tak cholernie bolała, że myślałam że umrę na tym fotelu ginekologicznym… Wiadomo po zabiegu krwawiłam… Wczoraj był spokój. I dzisiaj idę do łazienki i przy podcieraniu widzę nitki krwi w śluzie…
Brzuch mnie też trochę boli nie wiem czy jajniki czy co.
Dlaczego ja nie mam chwili spokoju 🤣🤣🤣
Na jutro mam monitoring na 13… Mam nadzieję, że uda nam się ogarnąć inseminacje przed owulacją… 🥹
Wczoraj za zgodą Pani Doktor były przytulanki 🥰
Ale dzisiaj wiadomo nie możemy, bo jutro lub pojutrze inesemka, z drugiej strony jeśli to owulacja to co teraz 😜30l🙎♀️ 34l🙎
-12.2022 początek starań
-09.2024 Klinika niepłodności pierwsza wspólna wizyta
-10.2024 pierwszy c.s: Lametta 2x od 3d.c do 5d.c + zastrzyk Zavifert 12d.c✖
-11.2024 drugi c.s: Lametta 2x od 3dc do 5dc, klęska urodzaju 5🥚❌
-10.12.2024(13d.c) 1 IUI ❌ ( 9d.c 💉 ovirtelle)
-02.01.2025(12d.c) 2 IUI ❌ ( 10d.c 💉ovirtelle)
-22.01 drożność sono hsg ✔
-25.01 (13d.c) 3 IUI 🤞🍀 (11d.c 💉 ovirtelle) -
Część dziewczyny !
Trochę mnie nie było bo w zeszłym cyklu choroba mnie trzymała ponad dwa tygodnie i przez to odwołana nasza 2 IUI. Przez te choróbska też mi się opóźniła @ bo dostałam w 36 dniu cyklu..
No ale nowy cykl nowe nadzieje 🤞 zapisałam się na monitoring 13.02 - nie wiem jeszcze jak to ogarnę z pracą bo od jutra zaczynam nową pracę po 8 latach 🤡 od dziś 2 x 1 Aromek i 13.02 przed monitoringiem z rana badania krwi.
Trzymam za Nas wszystkie kciuki 🫶
-