💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania 89 wrote:U mnie już po inseminacji. Pęcherzyk jeszcze nie pęknięty, ale lekarz mówiła że już jest duży i w każdej chwili może pęknąć. Tyle że nie leżałam wcale jak Wy po inseminacji tylko zaraz po inseminacji i USG poszłam się ubrać. Nawet mi pokazała nasienie w macicy. Także teraz pozostało tylko czekać Papryka jak Twoja wizyta ?
Trzymamy w takim razie mega wielkie kciuki! 🍀
U mnie szok bo urósł też drugi pęcherzyk w lewym jajniku, ten w prawym ma 17, a w lewym 15 😍 Endo 8!
Więc z Panią Doktor chcemy je jeszcze trochę podrasować, u mnie wolno rosną pęcherzyki bo Estrofem je trochę hamuje- to dlatego.
Ogólnie plan jest taki- czwartek monitoring i na piątek ustalona inseminacja ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Natomiast z minusów- mam bóle brzucha po tej drożności i ślad płynu w macicy- dostałam antybiotyk 🥲 ale taki co można brać przy staraniach.
Mam obserwować żeby się nie zrobiło jakieś zapalenie przydatków…Kama89wroc, MagdaLena88, Wixa🌸, Ang15 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2024
🙋🏻♀️ 30 l
Naturalne owulacje, choć późne 16-21 dc- długie cykle 30-34 dni, hormony ok, kariotyp ok, nadkrzepliwość ok, trombofila ok
Cytologia ok, USG piersi ok, wymazy + wirusy ok
🙋🏻♂️ 30 l
Kariotyp ok
Podstawowe badania ok
Zła fragmentacja 31%
01.24 7 tc 💔
08.24 cb 💔
12.24- IUI odwołana ❌
31.01.25 sonoHSG ✅
02. 25 IUI 🙏🏼? -
Ania 89 wrote:U mnie już po inseminacji. Pęcherzyk jeszcze nie pęknięty, ale lekarz mówiła że już jest duży i w każdej chwili może pęknąć. Tyle że nie leżałam wcale jak Wy po inseminacji tylko zaraz po inseminacji i USG poszłam się ubrać. Nawet mi pokazała nasienie w macicy. Także teraz pozostało tylko czekać Papryka jak Twoja wizyta ?
Super, że już po. W którym dniu cyklu jesteś?
Ja USG mam tuż przed inseminacja, a to proszę nawet po z nasieniem w macicy. Zabieg All inclusive 😂Paprykaa lubi tę wiadomość
-
Paprykaa wrote:Trzymamy w takim razie mega wielkie kciuki! 🍀
U mnie szok bo urósł też drugi pęcherzyk w lewym jajniku, ten w prawym ma 17, a w lewym 15 😍 Endo 8!
Więc z Panią Doktor chcemy je jeszcze trochę podrasować, u mnie wolno rosną pęcherzyki bo Estrofem je trochę hamuje- to dlatego.
Ogólnie plan jest taki- czwartek monitoring i na piątek ustalona inseminacja ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Natomiast z minusów- mam bóle brzucha po tej drożności i ślad płynu w macicy- dostałam antybiotyk 🥲 ale taki co można brać przy staraniach.
Mam obserwować żeby się nie zrobiło jakieś zapalenie przydatków…
Faktycznie ładnie pęcherzyki rosną. Ja przy tej IUI miałam 24 mm i 19 mm ☺️Paprykaa lubi tę wiadomość
-
Kama89wroc wrote:Faktycznie ładnie pęcherzyki rosną. Ja przy tej IUI miałam 24 mm i 19 mm ☺️
Marzenie mieć takie pęcherzyki 😍
Moje się buntują więc ja się bardzo cieszę 🤣Starania od 01.2024
🙋🏻♀️ 30 l
Naturalne owulacje, choć późne 16-21 dc- długie cykle 30-34 dni, hormony ok, kariotyp ok, nadkrzepliwość ok, trombofila ok
Cytologia ok, USG piersi ok, wymazy + wirusy ok
🙋🏻♂️ 30 l
Kariotyp ok
Podstawowe badania ok
Zła fragmentacja 31%
01.24 7 tc 💔
08.24 cb 💔
12.24- IUI odwołana ❌
31.01.25 sonoHSG ✅
02. 25 IUI 🙏🏼? -