💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówię Wam że masakra. Córa wyszła z teściową do sklepu. Sklep z 400 metrów. I ślad po nich zaginął po niecałej godzinie zaczęliśmy ich szukać. Pytać po sklepach ludziach. Dostaliśmy informację że że sklepu wybierają się do innej wioski położonej od Nas 5km do kwiaciarni. Pojechaliśmy tam i nikt ich nie widział. Normalnie serce w gardle najgorsze scenariusze przed oczami. Brzuch mnie tak rozbolał że szok z tego stresu. Dzwoniliśmy tu i tam czy ich nie ma. Mieliśmy ostatni raz przejechać drogą którą mogły iść i dzwonić na policję. Wyszliśmy na chodnik a w ten patrzymy a są.. poszły do córki kolegi trzy domy od Nas u którego nigdy w życiu nie była. Nie ma opcji bym wpadła na to że tam mogą być. Az się rozstrzelam. Ból brzucha jeszcze nie minął
MojaKreseczka lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Mówię Wam że masakra. Córa wyszła z teściową do sklepu. Sklep z 400 metrów. I ślad po nich zaginął po niecałej godzinie zaczęliśmy ich szukać. Pytać po sklepach ludziach. Dostaliśmy informację że że sklepu wybierają się do innej wioski położonej od Nas 5km do kwiaciarni. Pojechaliśmy tam i nikt ich nie widział. Normalnie serce w gardle najgorsze scenariusze przed oczami. Brzuch mnie tak rozbolał że szok z tego stresu. Dzwoniliśmy tu i tam czy ich nie ma. Mieliśmy ostatni raz przejechać drogą którą mogły iść i dzwonić na policję. Wyszliśmy na chodnik a w ten patrzymy a są.. poszły do córki kolegi trzy domy od Nas u którego nigdy w życiu nie była. Nie ma opcji bym wpadła na to że tam mogą być. Az się rozstrzelam. Ból brzucha jeszcze nie minął
Straszna sytuacja! Nie wiem co ja bym zrobiła w takiej sytuacji, chyba oszalała ze strachu... A teściowa nie mogła napisać choćby smsa? 🤯 -
Ania 89 wrote:Mówię Wam że masakra. Córa wyszła z teściową do sklepu. Sklep z 400 metrów. I ślad po nich zaginął po niecałej godzinie zaczęliśmy ich szukać. Pytać po sklepach ludziach. Dostaliśmy informację że że sklepu wybierają się do innej wioski położonej od Nas 5km do kwiaciarni. Pojechaliśmy tam i nikt ich nie widział. Normalnie serce w gardle najgorsze scenariusze przed oczami. Brzuch mnie tak rozbolał że szok z tego stresu. Dzwoniliśmy tu i tam czy ich nie ma. Mieliśmy ostatni raz przejechać drogą którą mogły iść i dzwonić na policję. Wyszliśmy na chodnik a w ten patrzymy a są.. poszły do córki kolegi trzy domy od Nas u którego nigdy w życiu nie była. Nie ma opcji bym wpadła na to że tam mogą być. Az się rozstrzelam. Ból brzucha jeszcze nie minął
O boziu współczuję sytuacji ….
Dobrze że wszystko dobrze się skończyło. Aniu czyli Ty mas córeczkę już ? 😘
17.02.2025- Ovitrelle
18.02.2025- Inseminacja I
03.03.2025- beta HCG 124
05.03.2025 - beta HCG 298
01.04.2025- Pierwsze USG -
Tak już kiedyś pisałam że mam niepełnosprawnego syna i córę z innym partnerem. A od prawie 7 lat staramy się dla niech o rodzeństwo. No mówię Wam że tak się wystraszyłam że szok. Teściowa nocy się boi a to już zrobiła się noc a ich nie ma ... Już myślałam że nigdy córeczki nie zobaczę
i na dodatek z tego stresu to jakieś plamienie mi się pojawiło. Brzuch skurczowo bolał całą noc:( roztrzęsiona byłam pół nocy. Już totalnie glowa siadła teściowce. Jak małe dziecko. Nie widzi nic w tym złego .... 😱
-