X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
Odpowiedz

💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚

Oceń ten wątek:
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 5 marca, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje:) bardzo bym chciała za 2 tygodnie oczekiwać na pozytywny wynik:)

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
  • Natoszka Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przyszedł sms to stanęłam na poboczu sobie i patrzyłam jaki wynik :) chcę jeszcze zrobić betę może w poniedziałek :) wizyta dopiero 1.04 więc to tyle jeszcze czasu ;(

17.02.2025- Ovitrelle
    18.02.2025- Inseminacja I
    03.03.2025- beta HCG 124 <3
    05.03.2025 - beta HCG 298 <3
    01.04.2025- Pierwsze USG
  • Lillka Koleżanka

Wysłany: 5 marca, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natoszka wrote:
    Jak przyszedł sms to stanęłam na poboczu sobie i patrzyłam jaki wynik :) chcę jeszcze zrobić betę może w poniedziałek :) wizyta dopiero 1.04 więc to tyle jeszcze czasu ;(

Piękny wynik 🥹 Jesteś naszą nadzieją 😍

MoniaB lubi tę wiadomość

• MoniaB Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekopiuję Wam tu co pisałam na głównym marcowym wątku: Ale dziś się zaskoczyłam. Napisałam do ginekologa, że negatywny test po IUI, miesiączka i kiedy najlepiej przyjść na monitoring przed drugą inseminacją. A on, że jest na wyjeździe z urlopowym i ten cykl odpuszczamy. Zaskoczyłam się! Mąż entuzjasta się nie zraża i mówi, że postara się w tym miesiącu mi naturalnie zrobić 😅 No zobaczymy.. Będziemy działać. Ale chyba na mikołajkowy poród się nie załapię. Kwietniowa inseminacja to już chyba poród w 2026, co? Hehe to się nazywa dzielić skórę na niedźwiedziu ;)

37💃❤️🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2023
    Strania intensywne od 08.2024
    6 cs z Aromek

1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
    2️⃣ IUI marzec

Wyniki ok.
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 5 marca, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaB ja też tak obliczam, że jakby się udało teraz to Mikołaj a jak w kwietniu to sylwester 🤣
    Kurcze ale przełożenie jak już się ruszyło z tym iui.. nie chcesz u kogoś innego zrobić ?

Dziewczyny ta fragmentacja o której piszecie to jest to DFI?

@Mojakreseczka można wiedzieć z czym chodzisz do neurologa? Ja się bujam od kilku lat z bólami głowy. Jutro mam wizytę w sam raz bo od wczoraj głowa boli non stop. I nie wiadomo od czego to. Mam jeszcze jedno badanie kardiologiczne to zrobienia a takto wszyscy rozkładają ręce.

Jestem po wizycie u endokrynologa śmiech na sali. Olał moja prolaktynę (32, po obciążeniu 315), insulinę (za wysoka po obciążeniu), powiedział że jest ok. Że jak dla niego to nie mam owulacji bo miałam niskie lH na początku cyklu i progesteron w 21dc . Jak powiedziałam że chodzę do ginekologa co miesiąc i mam owulację a teraz miałam krótki cykl i może stąd tak nisko to spytał po co przyszłam do niego 🤯 no po g.wno. Czekam do poniedziałku pokaże mojej gin wyniki może coś zaradzi..

MoniaB lubi tę wiadomość

♀️35 ('89) ♂️37 ('87)
    Starania od 06.2023
    Z pomocą medyczną od 07.2024
    AMH 1.2 🤔 hormony ☑️ wymazy ☑️
    Seminogram morfo 2% ruch postępowy 22% (47 z 210 mln) 🤔
    Drożność ☑️
    5 cykli stymulowanych ❌
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1 😐
    💊 Unidox
    14.02 Histeroskopia z biopsją kontrolną, wyniki ❓🙏
    ➡️ IUI ❓

Prolaktyna, glukoza i cholesterol do obniżenia 😏
‹‹ 491 492 493 494 495
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ