*inseminacja 2025*
-
WIADOMOŚĆ
-
Carrie12 wrote:Hej! Chciałabym Wam dodać otuchy – moja druga inseminacja (tym razem na pękniętym pęcherzyku) się udała. Dopiero 4 tydzień, świeża sprawa więc wiadomo, jest sporo lęku.
Po niemal dwóch latach starań, udało się właśnie dzięki IUI.
OMG gratuluję 🥹
Ja dzisiaj robiłam betę i wciąż czekam na wyniki.
Dajesz nadzieję 🫶🏻
Carrie12, Blondie92 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️ 31 lat
AMH - 0,82
Jajowody - drożne
Pozostałe wyniki badań☑️
⏳Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego - czekam na wizytę u hematologa i imnunologa
🧔🏻36 lat
Morfologia - 4%
🦠Dwumiesięczna walka z bakteriami w nasieniu za nami
28.11 - I IUI
Pęcherzyk 28mm (nie pęknięty) podczas inseminacji - pękł tego samego dnia 🤞 -
Ojej, gratulacje! My w tym tygodniu będziemy mieć czwarte podejście - jestem pełna pozytywnych myśli.Carrie12 wrote:Hej! Chciałabym Wam dodać otuchy – moja druga inseminacja (tym razem na pękniętym pęcherzyku) się udała. Dopiero 4 tydzień, świeża sprawa więc wiadomo, jest sporo lęku.
Carrie12, Paulina199012 lubią tę wiadomość
🤷🏼♀️ 33
👨32
PCOS - przed lekami miesiączki co 40-50 dni
Jajowody drożne✅
Badania nasienia ✅
1. IUI ❌
2. IUI ❌
3. IUI ❌ -
Gratulacje, życzę wszystkiego najlepszego! U Nas w tym tygodniu podejście do drugiej inseminacji.Carrie12 wrote:Hej! Chciałabym Wam dodać otuchy – moja druga inseminacja (tym razem na pękniętym pęcherzyku) się udała. Dopiero 4 tydzień, świeża sprawa więc wiadomo, jest sporo lęku.
Choinka123, Carrie12, Paulina199012 lubią tę wiadomość
Wiek 28&29
09/2024 odstawienie AH po 4 latach
starania na poważnie od 03/2025
- stwierdzone PCOS, hiperprolaktynemia czynnościowa
- 2 x stymulacja (04,05.2025)
- badanie drożności jajowodów - oba drożne 06.2025
- 3 x stymulacja clostybegyt (07,08, 09.3025)
- 1 IUI (stymulacja Aromek) nieudana
- 2 IUI (stymulacja Aromek) in Progress…
————————————————-
💊Pueria uno, resweratrol, cynk, magnez, olej z wiesiołka, OVULOMED (wcześniej fertistim), glucophagne -
Hej dziewczyny, dzisiaj byla moja druga inseminacja ( pierwsza skonczyla sie poronieniem w 6tc 3,5 mies temu) po inseminacji dostałam nudnosci zawrotow glowy i bylo mi bardzo słabo az mnie polozyli na ziemie z nogami do gory na godzine, przeszlo, ale moze to był stres… niewiem.. Bez zastrzyków ani hormonów. Trzymajcie kciuki po IUI zrobilismy po peknieciu pecherzyka oby sie udalo 🥹 kreci mnie teraz w brzuchu troche juz 12h po inseminacji:) - to ja lemonkazWro ale nie moge sie cos zalogowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:30
-