*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nadal bol brzucha jak na okres i dzis widzialam lekkie plamienie juz, wiec okres sie pewnie rozkręci na dniachMonikaMadzia wrote:Dziewczyny jak tam dziś? Ja dziś ostatni dzień prog, jutro test i już czuje że będzie okres i już mnie stresuje to kolejne rozczarowanie 😢
-
U mnie w 11, a w zasadzie w 10.5 po ovitrelle już napewno nie było, bo od wtedy robiłam testy i ciemniała kreska.Riaska98 wrote:Dziewczyny, do ilu dni utrzymuje wam sie ovitrelle?
Wcześniej nie sprawdzałam, więc nie wiem kiedy był ten moment przełomowy 😉 -
Dzięki za odpowiedź, dzis mi mija 12 dzien po ovitrelle i zrobiłam test i widze tam jakis cień. Zobaczę rano czy cos sie zmieniaAkacjowa_ wrote:U mnie w 11, a w zasadzie w 10.5 po ovitrelle już napewno nie było, bo od wtedy robiłam testy i ciemniała kreska.
Wcześniej nie sprawdzałam, więc nie wiem kiedy był ten moment przełomowy 😉
A tak przy okazji, Wesołych świąt dla Was Kobitki, mam nadzieję ze za rok wszystkie bedziemy juz w większym gronie ❤️ -
Super, oby to było to, daj znać koniecznie 🧡Riaska98 wrote:Dzięki za odpowiedź, dzis mi mija 12 dzien po ovitrelle i zrobiłam test i widze tam jakis cień. Zobaczę rano czy cos sie zmienia
A tak przy okazji, Wesołych świąt dla Was Kobitki, mam nadzieję ze za rok wszystkie bedziemy juz w większym gronie ❤️ -