*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
ReperujePrymus wrote:Wyraźna czerwona krew. 10 dzień po ovitrelle, 9 dzień po inseminacji. A progesteron biorę od 7 dni...
Szok i bardzo współczuję
Żyłam w przeświadczeniu, że to niemożliwe ale z drugiej strony jeśli się nie udało to szybciej masz nowy cykl i nową szansę. Czy będziecie podchodzić do kolejnej inseminacji lub samej stymulacji czy jakie macie plany?
Ja dziś 6 dzień po inseminacji i brzuch mnie pobolewa trochę jak na okres plus plecy na dole i już sama nie wiem czy to dobrze czy to źle.👶🏻Pierwsza ciąża 2018 (1cs Aromek + Ovitrelle)
12.2024 - start starań o drugie dziecko
27.03.2026 - IUI 🤞 -
Hej, ja dzis jestem przygnębiona bo od rana boli mnie brzuch jak na okres ..Julka92 wrote:Szok i bardzo współczuję
Żyłam w przeświadczeniu, że to niemożliwe ale z drugiej strony jeśli się nie udało to szybciej masz nowy cykl i nową szansę. Czy będziecie podchodzić do kolejnej inseminacji lub samej stymulacji czy jakie macie plany?
Ja dziś 6 dzień po inseminacji i brzuch mnie pobolewa trochę jak na okres plus plecy na dole i już sama nie wiem czy to dobrze czy to źle.
Mysle ze nic z tego nie bedzie i jestem załamanaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia, 09:36
-
Głowa do góry 😊 po samych objawach w tym okresie trudno przewidzieć, bo są jednak mocno podobne 🍀Riaska98 wrote:Hej, ja dzis jestem przygnębiona bo od rana boli mnie brzuch jak na okres ..
Mysle ze nic z tego nie bedzie i jestem załamana -
Riaska98 wrote:Staram sie 😭 ale jakos tak dociera do mnie ze wczoraj ten ból jajnikow caly dzien, dzis bol brzucha, plus od wczoraj bol piersi..
Mam to samo, tzn piersi już wcześniej zaczęły mnie boleć, teraz się tylko nasila, ale to na pewno przez duphaston.👶🏻Pierwsza ciąża 2018 (1cs Aromek + Ovitrelle)
27.03.2026 - IUI 🤞 -
Riaska98 wrote:I jak sie trzymasz ?
Staram się ani nie nastawiać pozytywnie ani negatywnie. Bo z jednej strony pamiętam, że jak się udało z córką to też mnie po stymulacji bolały jajniki, podbrzusze itd, a z drugiej teraz co stymulację mam jakieś pobolewania większe lub mniejsze i ciąży nie było.👶🏻Pierwsza ciąża 2018 (1cs Aromek + Ovitrelle)
27.03.2026 - IUI 🤞 -
Ja dwa razy miałam tak mimo brania proga i to nawet dwóch okres przyszedł około 3:4 dni wcześniej .. podobno tak może być to nic zlego ale masakra to byłaReperujePrymus wrote:Wyraźna czerwona krew. 10 dzień po ovitrelle, 9 dzień po inseminacji. A progesteron biorę od 7 dni...Przebadani - zdrowi

starania od 08.2024
(
W końcu się uda
2026 będzie nasz...!!! -
U mnie miesiączka w pełni, na doustnym progesteronie i 4 dni przed terminem. Beta oznaczona dzis rano <1.2. Boli... Jadę na święta do rodziców, staram się nie rozmyślać, chcę spróbować ponownie, czekam na informacje od ginekolog czy zmieni coś w stymulacji.
Dziękuję Wam za wsparcie ❤️🩹
Trzymam za Was kciuki dziewczyny! Mocno, mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia, 18:13
Riaska98, Jupiter lubią tę wiadomość
-
Bądź silna, wiem jak to boli 😭ReperujePrymus wrote:U mnie miesiączka w pełni, na doustnym progesteronie i 4 dni przed terminem. Beta oznaczona dzis rano <1.2. Boli... Jadę na święta do rodziców, staram się nie rozmyślać, chcę spróbować ponownie, czekam na informacje od ginekolog czy zmieni coś w stymulacji.
Dziękuję Wam za wsparcie ❤️🩹
Trzymam za Was kciuki dziewczyny! Mocno, mocno
Trzymam kciuki ze kolejny miesiąc bedzie dla Ciebie szczęśliwy ❤️🩹
ReperujePrymus lubi tę wiadomość
-
ReperujePrymus - czyli odstawiasz pogesteron, tak?
fatalnie sie czuje na tym leku Lametta.
Lamie mnie w kosciach, jestem mega zmeczona.
Dobrze ze to ostatni dzien... ciekawe kiedy mina objawy...Ona:32
AMH: 1.4 -> 2.2 ; KIR Bx;
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo , PAI-1 homo
On: 33
Morfo: 2% -> 4%- > 3% -> 3%
MAR, HBA, MiOXYS - ✅ HLA-C C1C1
❗️DFI 26% -> 39% -> 5️⃣%❗️ŻPN IIIst
CB 💔 12.2025
🔜 04.2026 IUI -
ReperujePrymus bardzo mi przykro. 🧡 Doskonale wiem co czujesz, sama mam za sobą nieudaną IUI.
U mnie też nie najlepiej. Niestety okres przyszedł za wcześnie czyli na wizytę po Świętach (tak jak było zaplanowane) będzie już za późno... Kolejny cykl stracony... 😭 -
A w którym dniu cyklu będziesz po świętach?Bakallia wrote:U mnie też nie najlepiej. Niestety okres przyszedł za wcześnie czyli na wizytę po Świętach (tak jak było zaplanowane) będzie już za późno... Kolejny cykl stracony... 😭Ona:32
CB 💔 12.2025
🔜 04.2026 IUI -
Powiem Ci tak; u mnie w klinice jak juz ma sie leki i plan na IUI z poprzedniego cyklu to mówią żeby przyjść na podgląd koło 10dc. Ale to jest ryzykowne - co jeśli masz np torbiel ciałka żółtego albo coś w ten deseń - wtedy ryzyko że nie będzie można podejść do IUI mimo stymulacji.Bakallia wrote:W 6. Ale dzwoniłam dziś do kliniki i powiedzieli, że to za późno.
To jest Twoja pierwsza IUI? Nie macie stopek w większości ustawionych, więc ciężko się nawiguje kto i co teraz ma
Ona:32
CB 💔 12.2025
🔜 04.2026 IUI -
U mnie w klinice tez powiedzieli ze jak sie nie uda to normalnie mam zaczac stymulacje od 3 do 5 dnia a między 10-11 na monitoringJupiter wrote:Powiem Ci tak; u mnie w klinice jak juz ma sie leki i plan na IUI z poprzedniego cyklu to mówią żeby przyjść na podgląd koło 10dc. Ale to jest ryzykowne - co jeśli masz np torbiel ciałka żółtego albo coś w ten deseń - wtedy ryzyko że nie będzie można podejść do IUI mimo stymulacji.
To jest Twoja pierwsza IUI? Nie macie stopek w większości ustawionych, więc ciężko się nawiguje kto i co teraz ma
-
Jupiter wrote:To jest Twoja pierwsza IUI? Nie macie stopek w większości ustawionych, więc ciężko się nawiguje kto i co teraz ma

W lutym pierwsza IUI- nieudana (stymulacja Aromkiem). W tym cyklu, zmiana na Clo. Niestety na monitoringu okazało się, że dojrzało za dużo pęcherzyków i nie mogliśmy przystąpić do IUI. Teraz znowu Święta, potem majówka... 🙈 Totalnie się to jakoś nie składa. Najgorsze, że bardzo ciężko jest nam zgrac wizyty w klinice z moim dniem wolnym w pracy. Z miesiąca na miesiąc to coraz większe wyzwanie....
Ehhh chyba musiałam sobie pomarudzić 🙂
-
Spokojnie, nie ma co się nastawiać 😊 udanego testowania 🍀MonikaMadzia wrote:Dziewczyny jak tam dziś? Ja dziś ostatni dzień prog, jutro test i już czuje że będzie okres i już mnie stresuje to kolejne rozczarowanie 😢