Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną *inseminacja 2026*
Odpowiedz

*inseminacja 2026*

Oceń ten wątek:
  • Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaMadzia wrote:
    Ja też jestem w Artvimed w Krakowie, ale u dr Miki, może ktoś chodził do niego i coś może powiedzieć? Za pierwszą inseminacje u doktora Miki płaciłam 1350zl, wydaje mi się że taka jest ogólnie cena w klinice, chyba że każdy lekarz ma swoją cenę? Bo w wykazie cen na stronie tyle wynosi, chyba że mieliście jakieś dodatkowe rzeczy w inseminacji za które trzebabylo więcej dopłacić?
    Dziś byłam u dr Posadzki i wydaje się być bardzo w porządku

O to może też się do niej przejdę , dzięki

• Dominika2 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaMadzia wrote:
    Ja też jestem w Artvimed w Krakowie, ale u dr Miki, może ktoś chodził do niego i coś może powiedzieć? Za pierwszą inseminacje u doktora Miki płaciłam 1350zl, wydaje mi się że taka jest ogólnie cena w klinice, chyba że każdy lekarz ma swoją cenę? Bo w wykazie cen na stronie tyle wynosi, chyba że mieliście jakieś dodatkowe rzeczy w inseminacji za które trzebabylo więcej dopłacić?
    Dziś byłam u dr Posadzki i wydaje się być bardzo w porządku
    Też tyle zapłaciliśmy za iui u Posadzkiej

• Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika2 wrote:
    Daga nie rób za wcześnie testu bo moze wyjść fałszywy 😊 miałaś zastrzyk ovitrelle? Bo to on falszuje

Miałam miałam , to może poczekam do soboty kolejnej 🫡 może racja

Dominika2 lubi tę wiadomość

• Dominika2 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaMadzia wrote:
    A czy miałaś jakieś wskazania do histeroskopii? Ja tego badania nie miałam i nikt nigdy tego nie zaproponował i nie wiem czy to normalna diagnostyka czy jak się ma jakieś objawy?
    Nie miałam.objawow po prostu dr Wolak mi zaleciła sprawdzić jajniki za jednym razem przy uśpieniu od razu histeroskopie z biopsja 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 21:17

• Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika2 wrote:
    Nie miałam.objawow po prostu dr Wolak mi zaleciła sprawdzić jajniki za jednym razem przy uśpieniu od razu histeroskopie z biopsja 😊
    O to ciekawe , ja też chodziłam do niej i nigdy mi o tym nie mówiła żeby zrobić 🫢 ale może temu że miałam usg endometriozy i wyszło okej, bo w Krakowie jest taka Pani doktor od endo i robi USG endometriozy całe , ale wyszło Okii

• MonikaMadzia Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga 654 wrote:
    O to ciekawe , ja też chodziłam do niej i nigdy mi o tym nie mówiła żeby zrobić 🫢 ale może temu że miałam usg endometriozy i wyszło okej, bo w Krakowie jest taka Pani doktor od endo i robi USG endometriozy całe , ale wyszło Okii
    A jaka to pani doktor? Ja co prawda nie mam objawów endometriozy ale zastanawiałam się czy tego nie sprawdzić, bo czytałam że ta choroba może też nie dawać objawów

👩‍🦰29👨29
    starania od 10.2024
    leczenie od 10.2025
    03.2026 IUI cykl naturalny❌
    04.2026 IUI cykl naturalny ❌
  • Dominika2 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sorki ze pytam ale jak u was z wiekiem ? Po ile macie lat a ile partnerzy ?

• Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaMadzia wrote:
    A jaka to pani doktor? Ja co prawda nie mam objawów endometriozy ale zastanawiałam się czy tego nie sprawdzić, bo czytałam że ta choroba może też nie dawać objawów

Muszę sprawdzić i dam znac

MonikaMadzia lubi tę wiadomość

• Daga 654 Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wgl są jakieś objawy strikte które świadczą że iui mogła się udać czy nie?

• Dominika2 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy pierwszym dziecku miałam plamienie implantacyjne.

• Riaska98 Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika2 wrote:
    Dziewczyny sorki ze pytam ale jak u was z wiekiem ? Po ile macie lat a ile partnerzy ?
    Ja mam 28, mąż 26
    A Wy?

• Dominika2 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Riaska98 wrote:
    Ja mam 28, mąż 26
    A Wy?
    No to zazdro 😍😁 bo my z mezem 35🫣 ja w ogóle uważam ze dla mnie na ciaze juz za późno 🫣

• Riaska98 Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika2 wrote:
    No to zazdro 😍😁 bo my z mezem 35🫣 ja w ogóle uważam ze dla mnie na ciaze juz za późno 🫣
    Ale wiesz co? Mam wrażenie ze wlasnie przez nasz wiek nie kazdy traktuje poważnie tego ze chcemy mieć dziecko i ze od 2 lat nie wychodzi, bo przecież : jesteśmy jeszcze tacy młodzi..

• MonikaMadzia Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika2 wrote:
    No co Ty, nie mów tak, jeśli czujesz że chcesz mieć dziecko to znaczy że nie jest za późno. 35lat to normalny wiek na ciążę ☺️
    My mamy oboje 29, ale już 30 za pasem 🤭

👩‍🦰29👨29
    starania od 10.2024
    leczenie od 10.2025
    03.2026 IUI cykl naturalny❌
    04.2026 IUI cykl naturalny ❌
  • Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika2 wrote:
    Przecież to tylko liczby 😉 ja w tym roku kończę 38lat, mąż skończył już 40... Walczymy o pierwsze dziecko.

lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
    luty 2026- I IUI ❌
    marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
    kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️
  • Eliana0505 Debiutantka

Wysłany: 18 kwietnia, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika2 wrote:

U mnie ten sam wiek, po 35.
    Prosze tak nie myslec, bo tez zaczne. 😉
    Na ta chwile wszystkie badania dobre, u mnie i u meza. Poza torbiela endomedrialna na jednym jajniku.
    Czekamy na wynik pierwszej inseminacji.
    Zabieg byl na Polnej z Poznaniu.
    Niestety dlugo tego dnia czekalam na zabieg, ktory trwal krotko. Lezalam moze 2 minuty po mni. Po komentarzach jestem nieco spokojniejsza, bo chyba maja takie praktyki wszedzie.

• Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana0505 wrote:
    U mnie ten sam wiek, po 35.
    Prosze tak nie myslec, bo tez zaczne. 😉
    Na ta chwile wszystkie badania dobre, u mnie i u meza. Poza torbiela endomedrialna na jednym jajniku.
    Czekamy na wynik pierwszej inseminacji.
    Zabieg byl na Polnej z Poznaniu.
    Niestety dlugo tego dnia czekalam na zabieg, ktory trwal krotko. Lezalam moze 2 minuty po mni. Po komentarzach jestem nieco spokojniejsza, bo chyba maja takie praktyki wszedzie.
    Tak, na Polnej chyba tak to wyglada, też miałam tam iui i masa czekania, a później 1-2 minuty i kolejni 🫣 plus zalecenie posiedzieć jeszcze z 10 minut na korytarzu 🤔

Co to wieku to ja też w tym roku 35 lat i niby tylko liczba, ale dla mnie taka górna granica do zdecydowania się na drugie dziecko, nie chciałam jakoś później 🙂

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie leżałam po zabiegu. Mimo, że za pierwszą i drugą robili różni lekarze, nie miałam takich zaleceń. Wręcz, żeby funkcjonować normalnie.

Eliana0505 kiedy miałaś inseminację? 🙂

lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
    luty 2026- I IUI ❌
    marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
    kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️
  • Dominika2 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam syna który ma juz 14 lat więc moze dlatego mi sie wydaje ze juz za późno i troche sie czuje staro 😅😂 haha
    Ja leżałam.10 min po iui i jak widać to też nic nie pomogło. Chciałam dziś zrobić te przeciwciała przeciwplemnikowe i mi sie nie udało bo byłam w badaj.to i pani powiedziała ze nie robią. Muszę się przejść do diagnostyki.

• Dominika2 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Riaska98 wrote:
    Ale wiesz co? Mam wrażenie ze wlasnie przez nasz wiek nie kazdy traktuje poważnie tego ze chcemy mieć dziecko i ze od 2 lat nie wychodzi, bo przecież : jesteśmy jeszcze tacy młodzi..
    Rozumiem. Współczuję i przytulam . Ale nie martw sie na nas wszyscy też dziwnie patrzą jak tylko wchodzimy do kliniki , chyba młodo wyglądamy 😁😁😂

Riaska98 lubi tę wiadomość

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ