*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaMadzia wrote:Ja też jestem w Artvimed w Krakowie, ale u dr Miki, może ktoś chodził do niego i coś może powiedzieć? Za pierwszą inseminacje u doktora Miki płaciłam 1350zl, wydaje mi się że taka jest ogólnie cena w klinice, chyba że każdy lekarz ma swoją cenę? Bo w wykazie cen na stronie tyle wynosi, chyba że mieliście jakieś dodatkowe rzeczy w inseminacji za które trzebabylo więcej dopłacić?
Dziś byłam u dr Posadzki i wydaje się być bardzo w porządku
O to może też się do niej przejdę , dzięki -
Też tyle zapłaciliśmy za iui u PosadzkiejMonikaMadzia wrote:Ja też jestem w Artvimed w Krakowie, ale u dr Miki, może ktoś chodził do niego i coś może powiedzieć? Za pierwszą inseminacje u doktora Miki płaciłam 1350zl, wydaje mi się że taka jest ogólnie cena w klinice, chyba że każdy lekarz ma swoją cenę? Bo w wykazie cen na stronie tyle wynosi, chyba że mieliście jakieś dodatkowe rzeczy w inseminacji za które trzebabylo więcej dopłacić?
Dziś byłam u dr Posadzki i wydaje się być bardzo w porządku -
Nie miałam.objawow po prostu dr Wolak mi zaleciła sprawdzić jajniki za jednym razem przy uśpieniu od razu histeroskopie z biopsja 😊MonikaMadzia wrote:A czy miałaś jakieś wskazania do histeroskopii? Ja tego badania nie miałam i nikt nigdy tego nie zaproponował i nie wiem czy to normalna diagnostyka czy jak się ma jakieś objawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 21:17
-
O to ciekawe , ja też chodziłam do niej i nigdy mi o tym nie mówiła żeby zrobić 🫢 ale może temu że miałam usg endometriozy i wyszło okej, bo w Krakowie jest taka Pani doktor od endo i robi USG endometriozy całe , ale wyszło OkiiDominika2 wrote:Nie miałam.objawow po prostu dr Wolak mi zaleciła sprawdzić jajniki za jednym razem przy uśpieniu od razu histeroskopie z biopsja 😊
-
A jaka to pani doktor? Ja co prawda nie mam objawów endometriozy ale zastanawiałam się czy tego nie sprawdzić, bo czytałam że ta choroba może też nie dawać objawówDaga 654 wrote:O to ciekawe , ja też chodziłam do niej i nigdy mi o tym nie mówiła żeby zrobić 🫢 ale może temu że miałam usg endometriozy i wyszło okej, bo w Krakowie jest taka Pani doktor od endo i robi USG endometriozy całe , ale wyszło Okii👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
w oczekiwaniu na drugą IUI -
Ale wiesz co? Mam wrażenie ze wlasnie przez nasz wiek nie kazdy traktuje poważnie tego ze chcemy mieć dziecko i ze od 2 lat nie wychodzi, bo przecież : jesteśmy jeszcze tacy młodzi..Dominika2 wrote:No to zazdro 😍😁 bo my z mezem 35🫣 ja w ogóle uważam ze dla mnie na ciaze juz za późno 🫣
Dominika2 lubi tę wiadomość
-
No co Ty, nie mów tak, jeśli czujesz że chcesz mieć dziecko to znaczy że nie jest za późno. 35lat to normalny wiek na ciążę ☺️Dominika2 wrote:No to zazdro 😍😁 bo my z mezem 35🫣 ja w ogóle uważam ze dla mnie na ciaze juz za późno 🫣
My mamy oboje 29, ale już 30 za pasem 🤭
👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
w oczekiwaniu na drugą IUI -
Przecież to tylko liczby 😉 ja w tym roku kończę 38lat, mąż skończył już 40... Walczymy o pierwsze dziecko.Dominika2 wrote:No to zazdro 😍😁 bo my z mezem 35🫣 ja w ogóle uważam ze dla mnie na ciaze juz za późno 🫣
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI- czekamy na betę 🤞 -
Dominika2 wrote:No to zazdro 😍😁 bo my z mezem 35🫣 ja w ogóle uważam ze dla mnie na ciaze juz za późno 🫣
U mnie ten sam wiek, po 35.
Prosze tak nie myslec, bo tez zaczne. 😉
Na ta chwile wszystkie badania dobre, u mnie i u meza. Poza torbiela endomedrialna na jednym jajniku.
Czekamy na wynik pierwszej inseminacji.
Zabieg byl na Polnej z Poznaniu.
Niestety dlugo tego dnia czekalam na zabieg, ktory trwal krotko. Lezalam moze 2 minuty po mni. Po komentarzach jestem nieco spokojniejsza, bo chyba maja takie praktyki wszedzie.
-
Tak, na Polnej chyba tak to wyglada, też miałam tam iui i masa czekania, a później 1-2 minuty i kolejni 🫣 plus zalecenie posiedzieć jeszcze z 10 minut na korytarzu 🤔Eliana0505 wrote:U mnie ten sam wiek, po 35.
Prosze tak nie myslec, bo tez zaczne. 😉
Na ta chwile wszystkie badania dobre, u mnie i u meza. Poza torbiela endomedrialna na jednym jajniku.
Czekamy na wynik pierwszej inseminacji.
Zabieg byl na Polnej z Poznaniu.
Niestety dlugo tego dnia czekalam na zabieg, ktory trwal krotko. Lezalam moze 2 minuty po mni. Po komentarzach jestem nieco spokojniejsza, bo chyba maja takie praktyki wszedzie.
Co to wieku to ja też w tym roku 35 lat i niby tylko liczba, ale dla mnie taka górna granica do zdecydowania się na drugie dziecko, nie chciałam jakoś później 🙂
-
Ja też nie leżałam po zabiegu. Mimo, że za pierwszą i drugą robili różni lekarze, nie miałam takich zaleceń. Wręcz, żeby funkcjonować normalnie.
Eliana0505 kiedy miałaś inseminację? 🙂lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI- czekamy na betę 🤞 -
Dziewczyny ja mam syna który ma juz 14 lat więc moze dlatego mi sie wydaje ze juz za późno i troche sie czuje staro 😅😂 haha
Ja leżałam.10 min po iui i jak widać to też nic nie pomogło. Chciałam dziś zrobić te przeciwciała przeciwplemnikowe i mi sie nie udało bo byłam w badaj.to i pani powiedziała ze nie robią. Muszę się przejść do diagnostyki. -
Rozumiem. Współczuję i przytulam . Ale nie martw sie na nas wszyscy też dziwnie patrzą jak tylko wchodzimy do kliniki , chyba młodo wyglądamy 😁😁😂Riaska98 wrote:Ale wiesz co? Mam wrażenie ze wlasnie przez nasz wiek nie kazdy traktuje poważnie tego ze chcemy mieć dziecko i ze od 2 lat nie wychodzi, bo przecież : jesteśmy jeszcze tacy młodzi..
Riaska98 lubi tę wiadomość