*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
Doskonale Cię rozumiem. U mnie z pracą też ciężko. Dni wolne najlepiej zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem... A wiadomo, że w tym przypadku nie da się wszystkiego zaplanować. I właśnie chyba miedzy innymi, z tego powodu, nie chcę dłużej tracić czasu.jaskra wrote:A ja jakoś nie jestem gotowa na in vitro. Mam taką pracę, że ciężko mi wziąć wolne z dnia na dzień... Niby badania będziemy mieć jeszcze ważne i może warto byłoby od razu, ale nie wiem... Mamy tyle wydatków i jak się nie załapiemy na dofinansowanie to chyba zrobimy troszkę przerwy...lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI- czekamy na betę 🤞 -
Dziś byłam na monitoringu w 12dc i jest pęcherzyk 15mm ☺️ w poniedziałek mamy się zgłosić razem i prawdopodobnie będzie druga iui. Dla porównania w zeszłym miesiącu w 12dc miałam pęcherzyk 10mm, a IUI w 17dc z pęcherzykiem 19mm. W tym cyklu brałam Miovelia NAC, może dlatego teraz szybciej.Riaska98 wrote:Czyli mamy bardzo podobny termin, dawaj znac i trzymam kciuki 🫶
Podpytałam dziś panią doktor o invitro, powiedziała że w naszym przypadku nie mamy bezpośrednich wskazań do invitro, dlatego musimy mieć 3 iui i dopiero potem ivf (nawet jeśli sami będziemy opłacać).
Riaska98 dawaj znać jutro po monitoringu jak sytuacja 🤗👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
w oczekiwaniu na drugą IUI -