*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
dr Aleksandra Mrozikiewicz, dlatego ze na dr W-B musielibysmy jeszcze dluzej czekac. 🤔PA wrote:Eliana, Akacjowa
U kogo miałyście iui na Polnej? Bo ja tam miałam i za 1i2 razem leżałam jakoś 5-10mib w za 3 to z 15 min. Ale to czekanie tam to tragedia. Właśnie między innymi z tego powodu wybraliśmy inna klinikę do ivf. -
Riaska98 wrote:Dziekuje ❤️ tez sie bardzo cieszę 🤞
Będziemy mogły sie dzielić objawami idealnie razem 😁
Tak, ja mam zastrzyk wziąść jutro około 20, a inseminacje mam o 13 w poniedziałek.
Ja przy 1 inseminacji tez brałam zastrzyk dzien szybciej, i inseminacje mialam na niepeknietym pęcherzyku bo mial 24mm
Powodzenia dziewczyny 🤞 trzymam mocno kciuki 😀 i na spokojnie tam dziś -
Powodzenia dzisiaj dziewczyny! 🤞
A u mnie jeszcze cały tydzień czekania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 08:10
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
Średnio 🤡 zmęczenie, zawroty głowy, mdłości, ogólnie jakby mnie ktoś podmienił 😅 w pierwszej ciąży nic, zero objawów, jednak mówi się, że każda ciąża inna, ale żeby aż tak 🫢Bakallia wrote:Akacjowa, a jak Tu się masz? Kiedy masz wizytę?
Wizyta w końcu dzisiaj, bo już mi troche a głowe siada, że tak długo w niewiadomej 🫣 -
Nie i czy wytrzymam 🙈 ale z drugiej strony, nie chce sobie robić fałszywej nadziei, bo zawsze to może być resztka Ovitrelle. O ile zeszły tydzień minął mi szybko i pozytywnym nastawieniem, tak dzisiaj jakaś czarna dziura... Na dodatek pobolewa mnie dół brzucha więc nie wiem co o tym myśleć...Akacjowa_ wrote:Będziesz twardo czekać cały tydzień? 😁
Ale Ty koniecznie daj znać, jak po wizycie. Trzymam kciuki za tylko dobre wiadomości 🤞🤞🤞☺️lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
No na tym etapie pobolewanie brzucha to może być wszystko 😊 trzymam kciuki za wytrwałość, chociaż sama poległam 10 dnia po iui 😁Bakallia wrote:Nie i czy wytrzymam 🙈 ale z drugiej strony, nie chce sobie robić fałszywej nadziei, bo zawsze to może być resztka Ovitrelle. O ile zeszły tydzień minął mi szybko i pozytywnym nastawieniem, tak dzisiaj jakaś czarna dziura... Na dodatek pobolewa mnie dół brzucha więc nie wiem co o tym myśleć...
Ale Ty koniecznie daj znać, jak po wizycie. Trzymam kciuki za tylko dobre wiadomości 🤞🤞🤞☺️ -
Ja po 14 dniach tez testowałam. No ale dupa. Nie udało sie. Nie poddajemy sie dajemy sobie jeszcze czas. Mamy w planach iść poza klinika do innego lekarza moze akurat na kogoś porządnego trafimy.Eliana0505 wrote:U mnie jutro mija 14 dzien po iui. 🙃🙂
-
Testowałaś już czy dzielnie czekasz do jutra? 🙂Eliana0505 wrote:U mnie jutro mija 14 dzien po iui. 🙃🙂lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️