*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale masz to z tyłu głowy, że tak może być, więc podejdzie się do tego pozytywu z pewną rezerwą póki co 😊Daga 654 wrote:Najbardziej boję się tego że dziś zrobię i wyjdzie pozytywny przez Ovi a za kilka negatywny
-
Mnie zaczęły boleć piersi, jak zawsze przed okresem
Więc szanse na powodzenie chyba już marne... 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 09:00
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
Dlatego pisałam ze lepiej poczekać niż fundować sobie rollercoaster 😉 ale rozumiem ze oczekiwanie bywa trudne.Daga 654 wrote:Najbardziej boję się tego że dziś zrobię i wyjdzie pozytywny przez Ovi a za kilka negatywny
Ja dostalam niechcianego okresu dziś i mimo tego ze wiedziałam ze nie jestem w ciąży to i tak mi źle i smutno 😔 -
Negatywny...Riaska98 wrote:Dawajcie znac dziewczyny jak wam wyszły testy 🤞❤️

13 dni po IUI, 14 dni po Ovitrelle.
Mozna juz odstawiac proga?Ona:32
AMH: 1.4 -> 2.2 ; KIR Bx;
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo , PAI-1 homo
❗️Adenomioza
On: 33
Morfo: 2% -> 4%- > 3% -> 3%
MAR, HBA, MiOXYS - ✅ HLA-C C1C1
❗️DFI 26% -> 39% -> 5️⃣%❗️ŻPN IIIst
CB 💔 12.2025
IUI 04.2026 ❌
🔜 IUI 05.2026 -
MonikaMadzia wrote:Dziewczyny dzięki za wsparcie i kciuki dziś ❤️🥹
Ja już po inseminacji, pęcherzyk od piątku urósł z 15mm do 22mm, jak wróciłam do domu to wzięłam ovitrelle i w środę jadę na wizytę kontrolną sprawdzić czy pękł, więc znów myślenie i czekanie, ale ważne że już druga iui za nami
Lekarz dziś pytał o mój kolor oczu i włosów, ale już z tego wszystkiego nie zapytałam po co to 😅
Riaska98 a jak u Ciebie? 🤗
Czy dobrze rozumiem, że miałaś najpierw inseminację a potem ovitrelle? Jesteś już chyba drugą osobą tutaj, która tak ma... U mnie zawsze odwrotnie. Najpierw zivafert, potem inseminacja po 36 h.2016 💗 Marysia
10.2025 CB -
Co do testowania po ovitrelle/zivafert. Ja mam przetestowane, że 12 dni po zastrzyku mam już ujemny test, ale nie chcę się nakręcać i robić 10 dni po inseminacji... Sporo jest wtedy jeszcze fałszywie ujemnych. A z drugiej strony i tak będę żyła wtedy złudną być może nadzieją, że jeszcze jest szansa. Będę testować 12 dpo, czyli w sobotę.2016 💗 Marysia
10.2025 CB -
Tak, dokładnie. Miałam już dwie inseminacje, obie na cyklu naturalnym i w obu zastrzyk po inseminacjijaskra wrote:Czy dobrze rozumiem, że miałaś najpierw inseminację a potem ovitrelle? Jesteś już chyba drugą osobą tutaj, która tak ma... U mnie zawsze odwrotnie. Najpierw zivafert, potem inseminacja po 36 h.
A powinno być na odwrót?
Nie pytałam o to lekarza w sumie
Ale w obu miałam inseminacje po weekendzie, więc nie mogłam sprawdzić sytuacji dzień przed
Np w obecnym cyklu pęcherzyk w piątek miał 15mm, więc inseminacja w poniedziałek nie była pewna bo pani doktor mówiła że rośnie raczej 1mm na dobę, a rano w poniedziałek miał już 22mm
Ale dajcie znać co o tym mówią u Was lekarze, może jutro swojego na wizycie o to podpytam👩🦰29👨29
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
03.2026 IUI cykl naturalny❌
04.2026 IUI cykl naturalny ⏳ -
A może jeszcze za wcześnie? Mnie powiedzieli, żeby zrobić bete ale dopiero 14 dni po IUI.Daga 654 wrote:Najlepsze że mam plamienia a test wyszedł negatywnylipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
kwiecień 2026- II IUI ✅ ⏸️ -
Dominika2 wrote:Dlatego pisałam ze lepiej poczekać niż fundować sobie rollercoaster 😉 ale rozumiem ze oczekiwanie bywa trudne.
Ja dostalam niechcianego okresu dziś i mimo tego ze wiedziałam ze nie jestem w ciąży to i tak mi źle i smutno 😔
Biedna, trzymaj się!🤍 wspieram!
Dominika2 lubi tę wiadomość