INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alcea wrote:To znaczy,że zagęścili. Dla przykladu: na początku 65mln/ml w 2ml nasienia(czyli w 2ml w sumie 130mln). A potem to odwirowali czy co tam im zrobili i wyszło 130mln/ml w 1ml (czyli w sumie też 130mln).
Lunk_a: Powodzenia! Zsynchronizowałaś teraz idealnie IUI z owu. Nie może się nie udać
Gdyby Powodzenie iui było takie proste:) bardzo bym chciała żeby nam wszystkim się udało. A tak apropos synchronizacji, więcej ciąż dajs iui na niepeknietym pecherzyku, chyba więcej co wnioskuje z wątku.
A moj dr mówi ze woli robić na peknietym. Nie pytałam czemu, ale -kom jaj zyje te kilkanaście godzin, plemniki sa zdolne do zapłodnienia ok 48godz-pytałam dr. To wniosek ze lepiej na niepeknietym. No ale-byly tu ciaze z peknietych pecherzykow a i sa dziewczyny co wszystko idealnie a ciaz nie ma.
Czekamy i mamy nadzieję że się uda głęboko w to wierzymy. -
wodaa wrote:lunk_a dziękuję za odp. Czytam wasze forum i wiem że Ty jesteś w każdym temacie. Sugerowałam się wielkością pęcherzyka i tak pomyślałam że za późno. dziś po 16 dostałam zastrzyk z ovitrelle
Masz 12dc w sam raz. Wczesna owu może sugerować niedojrzale pęcherzyki i niewydolność przysadki. U Ciebie dzień cyklu jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:15
-
Ja jutro na bete. Nic sie nie dzieje za bardzo. Trochę bolą mnie piersi a tak to nic. Eh
-
Dzieki Vaina!
-
jeśli chodzi laparoskopię, móż mąż się pytał tego ginekologa i powiedział, że gdybyśmy podchodzili jeszcze raz do inseminacji jak najbardziej laparoskopię by zrobił, jeśli podchodzimy do in vitro nie ma najmniejszego sensu.
-
dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że czujecie ból jajników w okolicy owulacji, ja nigdy ale to przenigdy nie czułam żadnych bóli, nie mam zielonego pojęcia kiedy jest u mnie owulacja...
co do poronienia, ja miałam pusty pęcherzyk, nie robiłam żadnych badań, zbadali tylko po łyżeczkowaniu ten wycinek czegoś tam -
nick nieaktualny
-
Jestem po :)IUI byla na peknietym pecherzyku w nocy musial strzelic bo wczoraj o 17jeszczee byl:-)takzee wiem ze I mniej wieceej przy jakiiej wielkosci mi pekaja:-)
Lunka hcg wydziela sie po implantacji cos okolo 2dni pojawia sie w krwwi w moczu troszke pozniej...lekarz mowil mi ze 7-8 dni po ovulacji sastepuje implanracja I dopiero po 2-3dniach hcg sie wytwarza:-) dlatego testowanie przedz12 dc moim zdaniem to za wczesnie:-)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Raz kozie smierc:-) jade na insemke:-)trzymajcie kciuki o 10.30:-)
That's the spirit! jajniki były ponacinane, to może i dlatego komórka się szybciej wydostała; trzymam kciuki!
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Ja wlasnie zaczelam plamic, takze dupa zbita.
-
Opium...przykro mi, u mnie też raczej niewypał, piersi w ogóle mnie nie bolą, ostatnio bolały co miesiąc a teraz nic ( raz mnie nie bolały, kiedy miałam późną owulację i tak naprawdę wątpię żebym ją miała bo na usg była potwierdzona a temp. mało co skoczyła)