INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:nogi cholera ma?
na pewno sa to rzadkie przypadki i pewnie nie czestsze niz normalna cp
Noo lobuzy chyba maja nóżki -
Niunqa, głowa do góry, wykuruj sie teraz jak trzeba!
Mała Mi80, jesteśmy w tym samym wieku i ja też się często martwię, że okienko na dzieci się powoli zamyka. Wtedy myślę sobie jednak, że takie skoncentrowane konsekwentne starania (o ile mamy szczęście i trafimy na kompetentnego lekarza, a po drodze nie namnożą się dodatkowe problemy), to tak maksymalnie 2-3 lata, więc czas jeszcze jest!
Ja jestem dzisiaj 10 dzień po inseminacji, objawów nie mam żadnych. Co więcej złapałam przeziębienie i dostałam opryszczkę, którą nie wiem jak w takiej sytuacji leczyć...
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Cześć wszystkim,
tak się cieszyłam i miałam pozytywne nastawienie i dziś 11 dzień po IUI w pracy złapał mnie brzuch jakbym dostała okresu... no i zaczęłam plamić- w sensie tylko jak korzystam z WC mam bladoróżową wydzielinę jak się podcieram - przepraszam za szczegóły...
Podłamałam się troszkę.. nie wiem czy podchodzić do 3 IUI czy może zmienić lekarza niech zleci więcej badań..?! w sumie to ten bada mi tylko hormony i robi usg nic poza tym... tak zastanawiam się na co tu jest lepszego w Warszawie od Bociana...
ehh8 stycznia 2016 - pierwsza IUI ;-(
5 luty 2016 - druga IUI ;-(
4 marca 2016 - planowana 3IUI -
Acyklovir nie wpływa na płód. Można brać w ciąży. Jak nie łykasz tabletek, to możesz spokojnie smarować się jakimś żelem na opryszczkę dla złagodzenie swędzenia.
Gallina wrote:
Ja jestem dzisiaj 10 dzień po inseminacji, objawów nie mam żadnych. Co więcej złapałam przeziębienie i dostałam opryszczkę, którą nie wiem jak w takiej sytuacji leczyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:59
Gallina lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Zrób test lub betę jeżeli nie dostaniesz regularnego krwawienia, to może być plamienie implantacyjne.
_Anucha_ wrote:Cześć wszystkim,
tak się cieszyłam i miałam pozytywne nastawienie i dziś 11 dzień po IUI w pracy złapał mnie brzuch jakbym dostała okresu... no i zaczęłam plamić- w sensie tylko jak korzystam z WC mam bladoróżową wydzielinę jak się podcieram - przepraszam za szczegóły...
Podłamałam się troszkę.. nie wiem czy podchodzić do 3 IUI czy może zmienić lekarza niech zleci więcej badań..?! w sumie to ten bada mi tylko hormony i robi usg nic poza tym... tak zastanawiam się na co tu jest lepszego w Warszawie od Bociana...
ehh
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
No 12-sty. Słabiutko, nie?
A o endo nawet nie zapytałam, ale jestem spokojna, nigdy nie miałam problemu. Pewnie ma z 7-8mm. Podpytam w czwartek.
No trochę z daleka, ok. 600km z DE.
Lunk_a wrote:12Dc? A endo?
Jak musi specjalnie wracac z daleka..a z daleka ma jechać??
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
A ja wiem czy slabo...zależy od długości cyklu. Ja mam jutro usg 12dc to zobaczymy co tam będzie u mnie. Dziś po pracy pojechałam na lh i estradiol. Dr po wczorajszym usg zasugerował iui na pt. To ja z ciekawości spr hormony. I cos mi się wydaje ze miał rację. Lh 4, 4 estradiol 132. Wszystko wskazuje na piatkowo sobotnią iui, a jak będzie zobaczymy bo dr teoretycznie w pracy w pt juz nie ma
-
tylko, że ja biorę luteinę 2x dziennie i nie wiem czy póki ją biorę to by się rozkręciło? w sobotę dopiero powinnam dostać prawidłowo okres. przepraszam jeśli zadaję banalne pytania ale przy pierwszej IUI też tak miałam, że zaczełam plamić ( mimo, że brałam luteine) 3 dni przed okresem...
8 stycznia 2016 - pierwsza IUI ;-(
5 luty 2016 - druga IUI ;-(
4 marca 2016 - planowana 3IUI -
ja mimo ze bralam lute do 17dpo okresu nie dostalam, odstawilam ja bo nie chcialam juz bez sensu przedluzac cyklu, teraz celuje tak,zeby max 11-12 dni brac i odstawic, wtedy mam fl max 15 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:26