INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:ale ze mnia lama:/ w zla przegrodke wsadzilam sobie bromka i polknelam rano zamiast na noc:/ nie wiem czy nie umre zaraz:/
a wogle to chyba blizniaki sie instaluja- bo mnie macica boli
olencja lubi tę wiadomość
-
olencja - oby się udało
U mnie od wczoraj nic się nie zmienilo raz plamię - dziś bardziej brązowo? ale bardzo delikatnie- a raz nie.. także odpoczywam i czekam- trochę musiałam ochłonąc bo wczoraj "targały" mną emocje dziś jest lepiej
Miłej nockiolencja lubi tę wiadomość
8 stycznia 2016 - pierwsza IUI ;-(
5 luty 2016 - druga IUI ;-(
4 marca 2016 - planowana 3IUI -
Dziewczyny jak to właśnie jest z tymi hormonami? Głównie mam na myśli lh i estradiol. Tak patrzę na wynik estradiolu Lunki i jestem lekko przerażona swoimi wynikami, w 3 dc estradiol wynosił 137 pg/ml przy normie w tej fazie do 144 pg/ml.
Życzę Wam spokojnej nocki1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Estradiol wskazuje na dojrzałośc pęcherzyka. Norma 150-250na jeden pecherzyk. Estr powinien korelowac z lh i grubościa endo. Niestety nie wiem czemu masz dość wysoki Estr. Wiem tylko tyle że moj na ten dzień cyklu w powiazaniu z lh i endo jest ok. Zapytaj gina:-)
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
_Anucha_ wrote:olencja - oby się udało
U mnie od wczoraj nic się nie zmienilo raz plamię - dziś bardziej brązowo? ale bardzo delikatnie- a raz nie.. także odpoczywam i czekam- trochę musiałam ochłonąc bo wczoraj "targały" mną emocje dziś jest lepiej
Miłej nocki -
IUI była 8mego lutego, nie mam zadnych objawow. Jak mnie normalnie bolą piersi po owu - teraz nic. Miałam dwa napady nudnosci ale to raczej za wczesnie. Takze czekam do poniedziałku na bete.
-
trzymam kciuki za wszystkie wysiadujące w lutym
ja jutro idę na betę, dam znać
niestety objawów nie mam żadnych, a stres w pracy w ostatnim czasie duży, więc obawiam się, że warunków sprzyjających zagnieżdżaniu sie nie było ;-(
jeżeli się nie uda, to zapewne kolejna IUI w marcu
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
nick nieaktualny
-
Olencja, mam brać do testu, bo mam bardzo niski progesterone
u mnie w klinice testowanie dopiero po 15 dniach; korciło mnie wczoraj, żeby zrobić test w domu, ale uznałam, że i tak cała ta impreza to jeden wielki rollercoaster dla mnie, więc lepiej sobie odpuścić (poza tym testu nie było w domu )
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Opium wrote:IUI była 8mego lutego, nie mam zadnych objawow. Jak mnie normalnie bolą piersi po owu - teraz nic. Miałam dwa napady nudnosci ale to raczej za wczesnie. Takze czekam do poniedziałku na bete.
ja miałam 9 lutego i jedyną rzeczą inną niż w poprzednich cyklach to ból piersi już od 3 dnia po owu, ale kiedyś jeden czy 2 cykle tak miałam więc nie biorę tego do siebie, poza tym nic...