INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, robiłam.
2 maja miałam 367,4 mIU/ml
bizona wrote:Wlasnie doczytalam ze dziewczynom sie nie udalo.
Co do prowadzenia listy to nie wiem czy sie nadaje;)
Katarzyna robilas druga bete?bizona lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Tak poprawialiśmy dwa razy, tego samego dnia, ale już sporo czasu po pęknięciu pęcherzyka.
monika9966 wrote:Ka_tarzyna juz Ci gratulowałam ale zapomniałam zapytać- czy poprawialiscie jeszcze w domu po inseminacji?
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
Będę testować w niedzielę, ale mam stresa...a przeczucia przeróżne, raz dobre, raz złe. Ogólnie czuje się normalnie, no może trochę skołowana jestem, dzisiaj coś mnie mdli ale chyba sobie wkręcam Ale szyjka uniesiona, praktycznie nie mogę jej wyczuć, a to chyba dobra oznaka.
Ka_tarzyna badałaś szyjkę?Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
takie ciągięcie to często się zdarza po dupku albo lutce, ale ty nie bierzesz... a kiedy bedziesz testować?
TIMBULINA wrote:brzuch tez mnie boli i ciągnie. Ale niby jajeczko zagnieżdża się od 7- 10 dopiero ja mam 5 dzień po inseminacji, wiec na objawy to jeszcze za wcześnie.Skoro ty tez miałaś tak to chyba takie objawy po clo.Twarz tez mam wysypana wiec chyba hormony działają.Ja bym chciała żeby to była ciąża ale nie chce się nie potrzebnie nakręcac.I bardzo lewy jajnik mi dokucza na nim miałam największe jajeczko 23 mm .Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Ja idę na betę dopiero za tydzien, także u mnie cisza
-
Opium wrote:Ja idę na betę dopiero za tydzien, także u mnie ciszaponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
moja druga iui, beta z dzisiaj 777:)
pierwsza iui ze stycznia też była pozytywna ale poroniłam w 6tc, mam nadzieje ze te trzy siodemki to dobry znak;)Ania_84, PolaMinka, bizona, Gallina, ka_tarzyna, gosia89, Martoszka, Mari123, Alcea, monika9966, niedoświadczona 32, TIMBULINA, Agnieszka GreenApple, Jolcia1985, Opium, Stelka_mis, Erl, mkl lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:moja druga iui, beta z dzisiaj 777:)
pierwsza iui ze stycznia też była pozytywna ale poroniłam w 6tc, mam nadzieje ze te trzy siodemki to dobry znak;) -
Paolala trzymamy kciuki, żeby tym razem wszystko było w jak najlepszym porządku !!
Ja jestem tydzień po i widzę, że każda z nas inaczej przechodzi czas po IUI. Ja jestem na luteinie to moja pierwsza IUI i pierwszy raz biorę luteinę i przyznam, że czuję się po niej dobrze. Kłujący ból w podbrzuszu z niedzieli szybko ustał. W poniedziałek wieczorem bardzo silny skurcz taki chwilowy w podbrzuszu od tamtego czasu nic. U mnie z kolei suchawo. Biorę luteinę dopochwowo więc na aplikatorze zostaję śluz taki białawy i raczej gęstawy może to od tabletek. Szyjki nigdy nie badałam więc nawet nie wiem jak się za to zabrać. Cycki ciągną jak zawsze przed okresem. Testuje za tydzień 11 maja. Planowo okresu powinnam dostać 9/10 maj ale chyba przy luteinie nie mam co na niego czekać? Podsumowując zero przeczuć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 17:00
-
PolaMinka wrote:Paolala trzymamy kciuki, żeby tym razem wszystko było w jak najlepszym porządku !!
Ja jestem tydzień po i widzę, że każda z nas inaczej przechodzi czas po IUI. Ja jestem na luteinie to moja pierwsza IUI i pierwszy raz biorę luteinę i przyznam, że czuję się po niej dobrze. Kłujący ból w podbrzuszu z niedzieli szybko ustał. W poniedziałek wieczorem bardzo silny skurcz taki chwilowy w podbrzuszu od tamtego czasu nic. U mnie z kolei suchawo. Biorę luteinę dopochwowo więc na aplikatorze zostaję śluz taki białawy i raczej gęstawy może to od tabletek. Szyjki nigdy nie badałam więc nawet nie wiem jak się za to zabrać. Cycki ciągną jak zawsze przed okresem. Testuje za tydzień 11 maja. Planowo okresu powinnam dostać 9/10 maj ale chyba przy luteinie nie mam co na niego czekać? Podsumowując zero przeczuć.
Mnie znowu piersi nic nie bolą.Ani trochę.Momentami dół pleców.Nie mam dobrych przeczuc.Okres powinnam mieć ok 15 wiec w sumie jeszcze 11 dni.4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana ((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana (( -
Lily nie miałam szczególnych objawów, może tyle że zajady w kąciku ust mi się zrobiły, mocno bolące sutki i tyle, właściwie to tak też bywało w cyklach nieciążowych... robiłam bete po terminie @, trzeba poprostu uzbroić się w cierpliwość i zająć czymś myśli!!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Gratuluję!
Ale bardzo wysoką masz tą betę
Paolala wrote:moja druga iui, beta z dzisiaj 777:)
pierwsza iui ze stycznia też była pozytywna ale poroniłam w 6tc, mam nadzieje ze te trzy siodemki to dobry znak;)
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
Paolala gratulacje!!!!1
Dziewczyny myslalam w tym cyklu podejsc do IUI w katowicach ale maz w szpitalu i nie wiem czy zdazy wyjsc do mojej ovu...dzonilam do kliniki i potrzebuje miec napewno badania wirusologiczne...mama jeszcze wazne te badania do lipca ale rbilam je w czechach...
Ile pacilyscie za te badania? bo zapomnialam o to zapytacDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Paolala!bardzo trzymalam za Ciebie kciuki. Gratulacje ogromne!
Dziewczyny bylam dzis na obserwacji cyklu. Dzis mam 6dc. Okazalo sie ze po stymulacji CLO jest duzo pecherzykow na jajniku. Jestem zalamana. Czy to znaczy ze przestymulowalam?myslicie ze mam jeszcze szanse w tym cyklu? Lekarz to taka sierota,nie umial sie wypowiedziec(to nie jest ten co przygotowuje mnie do IUI tylko inny).wiec szukam informacji jak zwykle na OVUPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae wrote:
Dziewczyny bylam dzis na obserwacji cyklu. Dzis mam 6dc. Okazalo sie ze po stymulacji CLO jest duzo pecherzykow na jajniku. Jestem zalamana. Czy to znaczy ze przestymulowalam?myslicie ze mam jeszcze szanse w tym cyklu? Lekarz to taka sierota,nie umial sie wypowiedziec(to nie jest ten co przygotowuje mnie do IUI tylko inny).wiec szukam informacji jak zwykle na OVU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 20:39
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
Pazyfae wrote:Paolala!bardzo trzymalam za Ciebie kciuki. Gratulacje ogromne!
Dziewczyny bylam dzis na obserwacji cyklu. Dzis mam 6dc. Okazalo sie ze po stymulacji CLO jest duzo pecherzykow na jajniku. Jestem zalamana. Czy to znaczy ze przestymulowalam?myslicie ze mam jeszcze szanse w tym cyklu? Lekarz to taka sierota,nie umial sie wypowiedziec(to nie jest ten co przygotowuje mnie do IUI tylko inny).wiec szukam informacji jak zwykle na OVU
4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana ((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana ((