INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam, trzymam )) Dr Janeczko mimo wielu różnych opinii jest moim zdaniem świetnym specjalistą, czego mogę byc dowodem, jutro wybieram się do niego na pierwsze Usg, Ania kiedy testujesz???
QUOTE=AniaStaraczka85]Lily omg!!!! Czytałam Twoje wpisy i robilysmy IUI u tego samego lekarza:))) aaaaa oszaleje,trzymaj teraz mocno kciuki za mnie:)boże co za emocje aż mi gorąco [/QUOTE]
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
lily3030 wrote:Trzymam, trzymam )) Dr Janeczko mimo wielu różnych opinii jest moim zdaniem świetnym specjalistą, czego mogę byc dowodem, jutro wybieram się do niego na pierwsze Usg, Ania kiedy testujesz???
QUOTE=AniaStaraczka85]Lily omg!!!! Czytałam Twoje wpisy i robilysmy IUI u tego samego lekarza:))) aaaaa oszaleje,trzymaj teraz mocno kciuki za mnie:)boże co za emocje aż mi gorąco
Mam luteine do 32 dc a dziś jest 22 wiec jeszcze trochę zostało, boje się jak cholera zobaczyć jedna kreskę. -
IUI w maju
04.05 LadyinRed 1/
05.05 Torunianka 1/
07.05 bajka 2/
07.05 monika9966 4/
12.05 słomka 2/
13.05 Małe Słonko 2/
14.05 Mari123 8/
14.05 Pazyfae 3/
17.05 AniaStaraczka85 1/
17.05 Mee 2/
19.05 sylejd 2/
21.05 Alcea 3/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 17:25
-
Ja o naszym doktorze słyszałam większość dobrych opinii,a poszłam tam bo zrobił koleżance mamy skuteczna pierwsza IUI:))
Ogólnie jestem zadowolona póki co,jest do rzeczy bardzo i nie owija w bawełnę -
lily3030 wrote:Trzymam, trzymam )) Dr Janeczko mimo wielu różnych opinii jest moim zdaniem świetnym specjalistą, czego mogę byc dowodem, jutro wybieram się do niego na pierwsze Usg, Ania kiedy testujesz???
QUOTE=AniaStaraczka85]Lily omg!!!! Czytałam Twoje wpisy i robilysmy IUI u tego samego lekarza:))) aaaaa oszaleje,trzymaj teraz mocno kciuki za mnie:)boże co za emocje aż mi gorąco
Zastanawiałam się właśnie jak to potem z ciążą, czy on prowadzi ciążę czy juz nie:) -
rodzynka66 wrote:Witam Was.
Czy któraś z Was miała inseminacje przy niepękających pęcherzykach Graffa?
Pregnyl nic nie dawał przed laparoskopią, zobaczymy, jak teraz, ale chcę się zapobiegawczo zorientować. Czytałam, że przy inseminacji jest większa stymulacja i użycie gonadotropin. (może to w końcu zadziała)
(Nasienie męża w porządku)
I jeszcze jedno? Ile czasu dzieli od podjęcia decyzji o inseminacji do realizacji w klinice?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
lily3030 wrote:Dowiem się i dam Ci znać, ale nigdy nie widziałam tam kobiety z brzuszkiem, moze tylko pierwszy trymestr??
-
nick nieaktualny
-
majka23 wrote:A można wiedzieć gdzie robisz?i jak wyglądał wybór dawcy?ja lecze sie w poznaniu
Tak normalnie to podejście swoje gr krwi na tej podstawie dobierają pierwsze typy następnie dobierają wg koloru włosów,oczu wzrostu sylwetki wykształcenia i w sumie z cech dawcy tyle
Większe pole manewru masz jeśli zamawianie nasienie z Danii z cyrosa na bezplemnikowcach zamieściłam link tam już masz wygląd dawcy jak mały drzewo genealogiczne dwa pokolenia wstecz i inne -
Ania_84 wrote:Majka z tego co na Polnej robią na NFZ niestety dobrych opinii nie mają i jedyne na czym dobierają dawce to gr krwi no ale to na NFZ większość dawców nasienia to studenci z tego szpitala
Tak normalnie to podejście swoje gr krwi na tej podstawie dobierają pierwsze typy następnie dobierają wg koloru włosów,oczu wzrostu sylwetki wykształcenia i w sumie z cech dawcy tyle
Większe pole manewru masz jeśli zamawianie nasienie z Danii z cyrosa na bezplemnikowcach zamieściłam link tam już masz wygląd dawcy jak mały drzewo genealogiczne dwa pokolenia wstecz i inne -
AniaStaraczka85 wrote:A prEpraszam skąd masz informacje ze dawkami nasienia na polnej są studenci??jako studentka miałam tam sporo zajęć i jakoś dziwne mi się wydaje żeby sami studenci byli dawkami, moi koledzy nie wspominali...
Nie mówię że wszyscy dla mnie akurat to nie byłby problem
-
majka23 wrote:Wiem że są różne opinie o polnej ale czy nie jest tak że każda klinika ma plusy i minusy?niestety ze względów finansowych musimy tam narazie jeździć,jak sytuacja się poprawi to napewno spróbujemy gdzie indziej,