INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy jak bierzecie luteinę i przychodzi dzień okresu to dostajecie okres czy dopiero po potwierdzeniu negatywnego testu i odstawieniu dostajecie za kilka dni? Bo mi dr powiedziała, że mimo brania luteiny i tak okres jak ma przyjść to przyjdzie...
-
PolaMinka wrote:Dziewczyny czy jak bierzecie luteinę i przychodzi dzień okresu to dostajecie okres czy dopiero po potwierdzeniu negatywnego testu i odstawieniu dostajecie za kilka dni? Bo mi dr powiedziała, że mimo brania luteiny i tak okres jak ma przyjść to przyjdzie...
-
No mi kazała w 14dpo zrobić betę a normalnie w 13 dpo dostaję już okresu bo mam cykle 28 dniowe i owu w 16dc. Dlatego poczekam jutro zrobię betę i jeśli jest negatywna to odstawie najwyżej dostanę ciut później okresu niż normalnie ale tym razem nie mam ciśnienia bo i tak zmieniamy leczenie i na rozkręcenie drugiego jajnika pewnie będzie trzeba trochę czasu więc zrobimy przerwę w IUI.
-
PolaMinka wrote:No mi kazała w 14dpo zrobić betę a normalnie w 13 dpo dostaję już okresu bo mam cykle 28 dniowe i owu w 16dc. Dlatego poczekam jutro zrobię betę i jeśli jest negatywna to odstawie najwyżej dostanę ciut później okresu niż normalnie ale tym razem nie mam ciśnienia bo i tak zmieniamy leczenie i na rozkręcenie drugiego jajnika pewnie będzie trzeba trochę czasu więc zrobimy przerwę w IUI.
Ja brałam progesteron, ale zasada chyba ta sama. Normalnie mam @ 11 dpo, ale przez progesteron faza lutealna mi sie wydłużyła. 14 dpo zaczęłam plamić, a test wyszedł negatywny. Tego samego dnia odstawiłam progesteron, a kolejnego dnia rano dostałam @
-
Kochane melduje ze dzis po raz pierwszy w życiu zobaczylam cien na tescie
Beta 66,72 progesteron 51,50
Chyba sie udało..Alcea, PolaMinka, niedoświadczona 32, bizona, ewelinka3673, ChudaRuda, Elf, Płatek szkarłatny, Bella93, KasicaLisica, Gallina, Holly, MARTIII, urocza lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kochane melduje ze dzis po raz pierwszy w życiu zobaczylam cien na tescie
Chyba sie udało..
Nie "chyba" a "na pewno" gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 16:47
Podejście do drugiej ciaży:
4 IUI nieudane... -
Dokładnie! Ja również gratuluję
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kochane melduje ze dzis po raz pierwszy w życiu zobaczylam cien na tescie
Chyba sie udało..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Chyba sie udało..Ania_84 lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualnyWitam, dołączam i ja do tego wątku, jeśli oczywiście można
Aniu gratuluję, to musiało być niesamowite zobaczyć dwie kreseczki i ciążową betę
A my przymierzamy się do IUI już niedługo. Dziś mam ostatni dzień 2 cyklu po hsg, więc jeszcze jeden mamy starać się naturalnie, a potem wracam do swojej gin i kieruje nas do IUI.Ania_84, Płatek szkarłatny, PolaMinka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczynki
choć ja odetchne chyba dopeiro jak wszytsko sie potwierzi jak beta zacznie przyrastac , zobacze cos w macicy i zobacze serducho wtedy odetcneniedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
-
Na pewno będzie dobrze:) Niech dobra passa trwa. Może mi tez się uda za 2 podejściem! Dajesz nadzieje, bo teraz niestety nie czuję się ani trochę w ciąży. Nawet szkoda mi 30 zł na hcg i nawet przestało mi się dłużyć,postanowiłam, że czekam na @niedoświadczona 32
-
Ania_84 wrote:Dzieki dziewczynki
choć ja odetchne chyba dopeiro jak wszytsko sie potwierzi jak beta zacznie przyrastac , zobacze cos w macicy i zobacze serducho wtedy odetcne
Gratulacje Bądź dobrej myśli, jesteśmy z TobąPCOS
02.06.2016r. - IUI - -
niedoświadczona 32 wrote:Na pewno będzie dobrze:) Niech dobra passa trwa. Może mi tez się uda za 2 podejściem! Dajesz nadzieje, bo teraz niestety nie czuję się ani trochę w ciąży. Nawet szkoda mi 30 zł na hcg i nawet przestało mi się dłużyć,postanowiłam, że czekam na @
Hehe ja też jakoś przestałam świrować. Wiem że w tym cyklu mi się nie uda, ale dziewczyny dajecie nadziejePCOS
02.06.2016r. - IUI - -
Ponawiam
Tak sie zastanawiam czy to przypadkiem nie podchodzi pod łagodny przebieg hiperstymulacji? Od swojego lekarza nic się nie dowiedziałam, w ogóle miałam wrażenie że mnie zbył i nie bardzo wie o czym mówi.
Wrzucam zdjęcie z USG, może Któraś z Was coś takiego przechodziła?
http://www.fotosik.pl/zdjecie/8af6debaca7c9877[/QUOTE]
PCOS
02.06.2016r. - IUI - -
nick nieaktualny