INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Hej kochane u mnie raczej g z tego tak czuje jeszcze wczirajsze stresy plus dźwiganie do 23 chyba przekresli ta probe moj maz w szpitalu mial wypadek w pracy przygniotly go plyty wczoraj od 11 myslalam ze zejde na zawal
Aktualnie jedna noga w gipsie do bioder staw skokowy prawy w gipsue szwy na glowie za 2 tyg kontrola czy sue zrasta jak nie to operacja
Tak wiec nastemne 2 miesiace będę miala szpital w domu czekam na decyzje czy dzis go wypisza
Powodzenia kochane trzymam zacwszystkie kciukaski -
Aniu bardzo mi przykro ze to Was spotkalo:( mam nadzieje, ze maz szybko wroci do zdrowia! I mam nadzieje..ze ten caly stres jednak tak na Ciebie nie wplynal i okaze sie ze sie udalo!
Ja zaczelam dzis plamic czyli dupa...co prawda nie mialam w tym cyklu iui, a HSG i naczytalam sie glupia ze sa duze szanse na naturalne poczecie i iskierka nadzieji sie zapalila...eh. No w kazdym badz razie...w nowym cyklu iui;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:Aniu bardzo mi przykro ze to Was spotkalo:( mam nadzieje, ze maz szybko wroci do zdrowia! I mam nadzieje..ze ten caly stres jednak tak na Ciebie nie wplynal i okaze sie ze sie udalo!
Ja zaczelam dzis plamic czyli dupa...co prawda nie mialam w tym cyklu iui, a HSG i naczytalam sie glupia ze sa duze szanse na naturalne poczecie i iskierka nadzieji sie zapalila...eh. No w kazdym badz razie...w nowym cyklu iui;)bizona lubi tę wiadomość
-
bizona wrote:Aniu bardzo mi przykro ze to Was spotkalo:( mam nadzieje, ze maz szybko wroci do zdrowia! I mam nadzieje..ze ten caly stres jednak tak na Ciebie nie wplynal i okaze sie ze sie udalo!
Ja zaczelam dzis plamic czyli dupa...co prawda nie mialam w tym cyklu iui, a HSG i naczytalam sie glupia ze sa duze szanse na naturalne poczecie i iskierka nadzieji sie zapalila...eh. No w kazdym badz razie...w nowym cyklu iui;)
A ja czytałam, że zwiększone szanse są przez trzy następne cykle Więc nie przezywaj tylko się szykuj do iui :)plemniki będą miały wiele łatwiej dolecieć nowy cykl będzie strzałem w dziesiątkę!niedoświadczona 32 -
A ja melduję,że i z trzeciej IUI dupa... beta w 14dpo ujemna...
I minimum na miesiąc zawieszamy próby,bo w czasie owu będę daleko od domu. Niestety lipiec i sierpień też mam bardzo dużo roboty i wyjazdów, i coś czuję,że podejście nr 4 będzie dopiero we wrześniu...Podejście do drugiej ciaży:
4 IUI nieudane... -
Alcea wrote:A ja melduję,że i z trzeciej IUI dupa... beta w 14dpo ujemna...
I minimum na miesiąc zawieszamy próby,bo w czasie owu będę daleko od domu. Niestety lipiec i sierpień też mam bardzo dużo roboty i wyjazdów, i coś czuję,że podejście nr 4 będzie dopiero we wrześniu...
Przykro mi, ale cóż poradzić. W każdej takiej sytuacji trzeba szukać plusów chociaż wiem że to trudne. Odpoczniecie sobie i psychicznie i fizycznie i na pewno Wam się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 15:15
PCOS
02.06.2016r. - IUI - -
Dzieki dziewczyny!!!
Alcea przykro mi...kurcze tak bym chciała żeby nam sie wszystkim udalo..kiedys sie uda na bank..tylko moglybysmy krocej czekac;)niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Ja testuję już w środę ale nie wiem czy doczekam. Zmiana klimatu chyba zrobiła swoje. Dawno nie miałam takiego PMS brzuch ciągnie już 3 dzień jakbym lada chwila miała dostać a cycki mało nie pękną ale to pewnie przez te zaburzenie z mlekiem...Nadal jestem w szoku mam nadzieję cały czas ze to nie prolaktyna. Mnie to same g. się trzymają.
-
Alcea wrote:A ja melduję,że i z trzeciej IUI dupa... beta w 14dpo ujemna...
I minimum na miesiąc zawieszamy próby,bo w czasie owu będę daleko od domu. Niestety lipiec i sierpień też mam bardzo dużo roboty i wyjazdów, i coś czuję,że podejście nr 4 będzie dopiero we wrześniu...
...(( zobaczysz że wreszcie się uda!trzymam kciuki,albo przyjezdzaj do Krk do naszego z Lily doktora:))lily3030 lubi tę wiadomość
-
PolaMinka wrote:Ja testuję już w środę ale nie wiem czy doczekam. Zmiana klimatu chyba zrobiła swoje. Dawno nie miałam takiego PMS brzuch ciągnie już 3 dzień jakbym lada chwila miała dostać a cycki mało nie pękną ale to pewnie przez te zaburzenie z mlekiem...Nadal jestem w szoku mam nadzieję cały czas ze to nie prolaktyna. Mnie to same g. się trzymają.
-
AniaStaraczka85 wrote:Przykro mi:((( wiem jaki to zawód
...(( zobaczysz że wreszcie się uda!trzymam kciuki,albo przyjezdzaj do Krk do naszego z Lily doktora:))
Dzięki dziewczyny. Też mam nadzieję,że kiedyś się uda tylko dlaczego to "kiedyś" tyle trwa? Ech... taki już nas los niestety...
A Kraków niestety odpada,bo dojazdy po 320km to jednak za daleko. Z racji różnych godzin pracy i tak ciężko nam jest zgrać wizyty z naszą kliniką (do której mamy tylko ok.10km).
Choć na razie pauzuję to będę mocno trzymać kciuki za wszystkie staraczki! Oby u Was "kiedyś" było już terazPodejście do drugiej ciaży:
4 IUI nieudane... -
niedoświadczona 32 wrote:Płatuszku, a może stresujesz się bardzo.. mi od stresu zawsze się opóźniało wszystko..
Zapisał mi antybiotyk przed inseminacją. Wy też brałyście? Ja przed pierwszą nie brałam.
-
PolaMinka wrote:Ja cierpliwie czekam tym razem...ale ciężko jest udawać, że nie czuję nadciagajacego okresu. Rozmawialiśmy z M.że teraz robimy przerwę dopóki w drugim jajniku nie będzie pęcherzyka dominującego. Chyba że to będzie nie możliwe to wrócimy do Iui z prawego. Dziewczyny a czy można pobrać komórkę jajowa do dokładnego badania czy to jest nie ma takiego badania (poza procedura do invitro)?
-
IUI w maju
04.05 LadyinRed 1/
05.05 Torunianka 1/
07.05 bajka 2/
07.05 monika9966 4/
12.05 słomka 2/
13.05 Małe Słonko 2/
14.05 Mari123 8/
14.05 Pazyfae 3/
17.05 AniaStaraczka85 1/
17.05 Mee 2/
19.05 sylejd 2/
21.05 Alcea 3/
24.05 Ania 84 2/
25.05 PolaMinka 2/
27.05 niedoświadczona 32 1/
30.05 Lady in Red 2/ -
ewelinka3673 wrote:A cóż to za dr? Ja też jestem w Krakowie
-
AniaStaraczka85 wrote:Parens dr janeczko,razem nam się z Lily udało w jednym czasie prawie za pierwszym razem:)polecamy:)
Rozważałam dwóch lekarzy ale wybrałam tego drugiego w innej klinice. Zobaczymy co z tego będzie Klinikę zawsze można zmienić a jaki jest u Was problem? U mnie tylko ze mna. Pcos jak cholera. Udalo sie wyhodować 2 pecherzyki ale mam wrazenie ze nie pekly. Maz ma super wyniki na szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 20:06
PCOS
02.06.2016r. - IUI - -
nick nieaktualny