INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mari123 wrote:AniaStaraczka,przykro mi. Krwawienie sie zdarza. Musi sie lezec. Mogl ci zwyzszyc doktor eventualnie progesteron, ale pewnie juz bierzesz wieksza dawke. Krwawilam w pierwszej ciazy 3x Za kazdym razem caly tydzien. Lezalam gorliwie w szpitalu. "Wylezalam to".
Mnie tez nie jest do smiechu. Na ultrazvuku juz pepecherz embriem w macicy-ja tam nic ale nie widzialam... Ale beta jest lekko pod norma.
Mam czekac do nastepnej srody!
Mam nadzieje ze sie nic nie wydarzy.
Robienie bety i uzg mnie strasznie denerwuje. Dlatego nie bede nic robic, tylko czekac.
Ania Staraczka. Sciskam! -
IUI w maju
04.05 LadyinRed 1/
05.05 Torunianka 1/
07.05 bajka 2/
07.05 monika9966 4/
12.05 słomka 2/
13.05 Małe Słonko 2/
14.05 Mari123 8/
14.05 Pazyfae 3/
17.05 AniaStaraczka85 1/
17.05 Mee 2/
19.05 sylejd 2/
21.05 Alcea 3/
24.05 Ania 84 2/
25.05 PolaMinka 2/
26.05 Timbulina 2/
27.05 niedoświadczona 32 1/
30.05 Lady in Red 2/ -
Mam koleżankę,która jest zupełnie zdrowa i jej mąż również i nie mogą mieć dzieci.Oni są bardzo wierzący i wszystkie zabiegi w związku z ciążą u nich nie wchodzą w grę.Biedna wygląda jak wrak człowieka.4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana ((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana (( -
TIMBULINA wrote:Acha no ja do okresu mam 5 dni ale mnie brzuch boli jak na okres bardzo i dlatego się zastanawiam.w pt ostatni dzień biorę duphaston.a w sobotę test.Pewnie dostane planowo albo nawet kilka dni po, nawet do 15 dni po odstawieniu można dostać.Cały cykl mi się rozwali.A mam piękne 29 dniowe.
-
TIMBULINA wrote:Mam koleżankę,która jest zupełnie zdrowa i jej mąż również i nie mogą mieć dzieci.Oni są bardzo wierzący i wszystkie zabiegi w związku z ciążą u nich nie wchodzą w grę.Biedna wygląda jak wrak człowieka.
-
Cześć dziewczyny. Dzis jest mój 24 d.c. Biore zel dopochwowy wieczorem. Dzis tez mija 7 dzien od IUI i zaczęłam plamić. Od kilku dni a wlasciwie od tej inseminacji pobolewa mnie brzuch a konkretnie jajniki. We wcześniejszych postach dodalam zdjecie z Usg jajnikow. Sa cale w pecherzykach. Niby nic dziwnego przy pcos ale te pecherzyki sa duze i jest ich duzo. Nie wiem co mi sie dzieje tam na dole ale mam nadzieje ze nic zlego.PCOS
02.06.2016r. - IUI - -
nick nieaktualny
-
Mari123 wrote:Ewelinka, 7 den po iui moze byp plamienie implantacyjne. Ale przyznam ze w pco sie nie orietuje. Przede wszystkim dobrze jest zachowac spokuj
-
Ja mam dziś 26dc.Od rana mnie boli brzuch jak na okres i ciągnie w udach.Biorąc pod uwagę, że owu była ze 2 dni wcześniej wcale bym się nie zdziwiła gdybym lada chwila dostał[email protected]ś mam wolne więc leżę i czekam.4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana ((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana (( -
nick nieaktualny
-
Mari123 wrote:Ja sie zaraz biore za plamy na sukience ktore nie moge doprac kolezanka polecila mi cos z dm, bede eksperymentowac. Potem dopracy.
U mnienic sie nie dzieje. Czuje sie tylko strasznie zmeczona.
Przy krwawieniu mialabys lezec. Aby sie sytuacja uspokojila. Krwawisz na czerwono, czy ciemno czerwono? Jest lepiej kdyz to jest stara krew.TIMBULINA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mari urlop póki co,nie wiem co w przyszłym tygodniu, czekam na wynik bety i będę jutro dzwonić do gina żeby mi pow czy mogę wrócić do pracy bo w środę dopiero mam pierwsze Usg w klinice niepłodności a potem w kolejny pon juz u mojego gina
-
Ania sstaraczka trzymam kciukaski zeby obyło sie bez ekscesów juz
ja dzis powtózyłam bete
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)ChudaRuda, aszka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ania sstaraczka trzymam kciukaski zeby obyło sie bez ekscesów juz
ja dzis powtózyłam bete
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)
U Ciebie piękny przyrost:) tak trzymaj!