INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Timbulina a czemu Ty dziś nie testujesz? U Ciebie 14 dpo chyba...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ania sstaraczka trzymam kciukaski zeby obyło sie bez ekscesów juz
ja dzis powtózyłam bete
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Anka udaaaaaaaaaaałooo sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie już chyba pozamiatane,beta spadła z 329 we wtorek na 230 dziś. ..
Lekarz kazał nie odstawiac luteiny jeszcze,jutro idę do niego do szpitala na 9 zobaczyć co się dzieje...boje się okropnie bo wiem ze czeka mnie złe ale nie wiem co:( -
AniaStaraczka85 wrote:U mnie już chyba pozamiatane,beta spadła z 329 we wtorek na 230 dziś. ..
Lekarz kazał nie odstawiac luteiny jeszcze,jutro idę do niego do szpitala na 9 zobaczyć co się dzieje...boje się okropnie bo wiem ze czeka mnie złe ale nie wiem co:(
AniaStaraczka, trzymaj sie, wspieramy. Niech wszystko będzie dobrze
Ja dzisiaj doświadczam wodnistosci, która zawsze występuje u mnie przed @. Czuje, ze nici z mojej drugiej insemki - dobrze znam swój organizm i była bym bardzo zdziwiona, gdybym sie myliła
-
AniaStaraczka85 wrote:U mnie już chyba pozamiatane,beta spadła z 329 we wtorek na 230 dziś. ..
Lekarz kazał nie odstawiac luteiny jeszcze,jutro idę do niego do szpitala na 9 zobaczyć co się dzieje...boje się okropnie bo wiem ze czeka mnie złe ale nie wiem co:(
przykro mi kochana
-
Ania jesteśmy z Tobą!!
Lady in Red wiem o czym mówisz, ale mnie to dopadło dopiero po odstawieniu luteiny. Może to jednak nie to. -
Dziewczyny kochane, będę do Was po woli wracała. Niestety poroniłam w 9tyg. Ciąża nie rozwijała się już od 5t6d, nie było akcji serca.
Powoli dochodzę do siebie, czekam na @ i podejdziemy pewnie jeszcze do dwóch IUI
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
ka_tarzyna wrote:Dziewczyny kochane, będę do Was po woli wracała. Niestety poroniłam w 9tyg. Ciąża nie rozwijała się już od 5t6d, nie było akcji serca.
Powoli dochodzę do siebie, czekam na @ i podejdziemy pewnie jeszcze do dwóch IUI -
Ania_84 wrote:Kasiu tak mi przykro
Ale ja za Ciebie za to trzymam bardzo mocno kciuki
Masz piękny przyrost bety.Ania_84 lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
ka_tarzyna wrote:Ale ja za Ciebie za to trzymam bardzo mocno kciuki
Masz piękny przyrost bety.
dziekuje za kciuki -
PolaMinka wrote:Timbulina a czemu Ty dziś nie testujesz? U Ciebie 14 dpo chyba...
Jutro kochana lub pojutrze.Mam brać 12 dni duphaston i zrobić test.Jutro 12 dzień. Zresztą nie spieszy mi się.Wszystko zbiera mi się na miesiączkę.
AniaStaraczka jestem z Tobą całym sercem!!!!4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana((
-
ka_tarzyna wrote:Dziewczyny kochane, będę do Was po woli wracała. Niestety poroniłam w 9tyg. Ciąża nie rozwijała się już od 5t6d, nie było akcji serca.
Powoli dochodzę do siebie, czekam na @ i podejdziemy pewnie jeszcze do dwóch IUI
A ja właśnie wrocalam z izby przyjęć, bo ból ten jednostronny jest nie do wytrzymania,mój gin zalecił jechać żeby sprawdzili czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Wykluczyli ta ewentualność, zarodka nie było nigdzie wiec doktor mówił ze może juz się poronilo,mam czekac na krwawienie,jutro rano i tak jeszcze idę do swojego gina na 9 tak jak się umawialiśmy.mam sprawdzać betę co jakiś czas