INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co..nie wiem co robić. ..wczoraj miała być @ ale nie było. . Od razu napiszę ze jestem jeszcze na wyjeździe bo wydluzylismy odpoczynek do dzisiaj. . Już się tak cieszyłam bo widać za szybko. .rano w toalecie brązowy ślad na papierze. . Czyli chyba nie udało się. ..wychodzi na to że nawet w 14 dp pregnylu może być coś w organizmie. .tylko nie wiem czy dziś łykać jeszcze dupka i robić hcg czy już dać spokój?niedoświadczona 32
-
Szybko weź nospe nawet max bierz dupka i spójnie odpoczywaj! Takie bóle typu na okres, jakby Ci ktos macice rozciągał bardzo często sie zdarzają. Nic nie dźwigaj i do lekarza. Głowa do gory, troche pozytywnego nastawienia!
niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Niedoswiadczona
jestem tego samego zdania, co dziewczyny, bierz dupka i na bete
wydaje mi sie, ze nie bardzo mozliwe, zeby tyle czasu utrzymywal sie pregnyl w organizmie...niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
KasicaLisica wrote:Jolcia, a Ty jak żyjesz?
Jak bobo?
, tzn. dzisiaj jeszcze spokojnie, bo wiem, że czeka mnie ciężka noc a jutro stresujący dzień, jutro czeka mnie badanie połówkowe
a ja to nawet przed zwykłą wizytą kontrolną się denerwuję
. Najgorsze jest to, że muszę iść sama, mąż w delegacji na drugim końcu Polski, reszta bliskich też albo na urlopie albo mieszkają daleko.
Elf - kciuki za ładną betę, a później za ładny jej przyrost.
Niedoświadczona - pamiętam jak w nocy przed pozytywną betą tak mnie mocno skręcało z bólu, już myślałam, że może jakaś torbiel się zrobiła.
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
ania8306 wrote:Wierzę, że brakuje sił... Ale jeszcze trochę powalczcie
My staramy się już prawie 5 lat, a badania raczej wszystkie (oprócz niskiego amh) w normie...
Ania8306 Ja właśnie wczoraj robiłam komplet badań, łącznie z AMH. U nas to same problemy, ale zaczęłam stymulację w tym cyklu Letrozolem więc podchodzimy do IUI po raz drugi myślę, że będzie to 18-19 lipiec. W piątek monitoring to zobaczymy co urosło..
Elf myślę, że można spokojnie Ci pogratulować!
Niedoświadczona32 mam nadzieję, iz wszystko będzie dobrze.niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
starania od kwietnia 2014, endometrioza, niskie AMH, morfologia 1-2%
22.02.2016 laparoskopia (usunięcie torbieli, jajowody drożne)
28.06.2016 laparoskopia męża (usunięcie żylaków powrózka nasiennego)
AMH 0,18
1 IUI 23.06
2 IUI 05.08
3 IUI 22.09 ? -
niedoświadczona 32 wrote:Dziękuję bardzo...wracamy do Lublina jeszcze 80 km a mnie tak zaboli nieraz ze się zawijam. . I mam dalej brązowy śluz. . Hcg wszystko wyjaśni dupka wzięłam
trzymam mocno kciuki
-
KarolinaSeven wrote:Ania8306
U mnie niestety sie nie udalodzisiaj tempka 36,4... czekam na @ i dzialamy dalej
Przykro mi
Już trzymam kciuki za kolejne podejście7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
GdzieśPoDrigiejStronieTęczy to trzymam kciuki za dobre wyniki! I za piątkowy monitoring
I za IUI w przyszłym tygodniu
I za szczęśliwe zakończenie
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Lady In Red wrote:Gratuluję cichutko
Jeszcze strzel betę i będzie można gratulować głośno.
Dziewczyny, ja przyszłam sie pożegnać - uciekam z tego wątku, IUI juz nie maja u nas sensu. Życzę Wam wszystkim rozkosznych bobasów - co najmniej jednego na łebka
Lady In Red próbujesz in vitro? Powodzenia!I do zobaczenia na nowym wątku
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
niedoświadczona 32 wrote:Wiecie co..nie wiem co robić. ..wczoraj miała być @ ale nie było. . Od razu napiszę ze jestem jeszcze na wyjeździe bo wydluzylismy odpoczynek do dzisiaj. . Już się tak cieszyłam bo widać za szybko. .rano w toalecie brązowy ślad na papierze. . Czyli chyba nie udało się. ..wychodzi na to że nawet w 14 dp pregnylu może być coś w organizmie. .tylko nie wiem czy dziś łykać jeszcze dupka i robić hcg czy już dać spokój?
KarolinaSeven kciuki za kolejne podejscie
Elfik dawaj znac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 11:53
-
ania8306 dziękuję! Cały czas żyję nadzieją, że w końcu się uda. A Ty jak się czujesz? Kiedy testujesz?starania od kwietnia 2014, endometrioza, niskie AMH, morfologia 1-2%
22.02.2016 laparoskopia (usunięcie torbieli, jajowody drożne)
28.06.2016 laparoskopia męża (usunięcie żylaków powrózka nasiennego)
AMH 0,18
1 IUI 23.06
2 IUI 05.08
3 IUI 22.09 ? -
Byłam na hcg, wyniki za parę godzin. Zupełnie jednak już nie nastawiam się na pozytyw, bo czuję po prostu, że zaczyna się @. Jest jak zawsze na początku. Jak na wieczór już nie wezmę dupka to na pewno rano będzie już normalnie jak co miesiąc. Szkoda. A soją drogą jednak pregnyl może utrzymać się nawet 14 dni!
I muszę wam napisać, że teraz mam wątpliwości czy pomysł z dawcą był trafiony u nas bo mój mąż się zupełnie nie sprawdził tej sytuacji.. tak się zachował jakby nic go to nie obchodziło.. od rana jestem zdołowana a on zupełnie mnie nie wspiera, a nawet się rano obruszył że się nie wyspał..i jest obrażony.. on chyba by nie kochał dziecka z takiej ciąży z dawcą..niedoświadczona 32