INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaSeven wrote:Dziekuje dziewczyny :* zawsze mozna tu liczyc na Wasze duchowe wsparcie!
Kaska
aaa ja myslalam ze juz dluzszy czas sie leczysz, bo ja to mialam urwanie glowy z ta tarczyca :p
Ania8306
My dzialamy i Invikcie i jestem b. Zadowolona
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej kochane obiecałam ze się odmelduje
Bylismy na usg - niestety drugi bliźniak nie dał rady , ale drugi maluch zdrowy wielkolud ma 2,08 cm, serducho biło 176Jolcia1985, bizona, ania8306, Elf, Płatek szkarłatny, KarolinaSeven, niedoświadczona 32, ka_tarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jestem 11 dzień po iui, 13 dzień po ovitrelle.
Dzisiaj zobaczyłam dwie kreski - zrobiłam dwa testy. Oba pozytywne, na razie jeszcze nie byłam na becie. Nie wiem co myśleć :/Wcześniej beta z zastrzyku utrzymywała mi się max 8/9 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 18:34
klara_bella, ania8306, Lady In Red, PolaMinka, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elf wrote:Dziewczyny, jestem 11 dzień po iui, 13 dzień po ovitrelle.
Dzisiaj zobaczyłam dwie kreski - zrobiłam dwa testy. Oba pozytywne, na razie jeszcze nie byłam na becie. Nie wiem co myśleć :/Wcześniej beta z zastrzyku utrzymywała mi się max 8/9 dni.
To ja tobie powiem co masz myśleć: jesteś w ciąży Gratulacje
niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Elf wrote:Dziewczyny, jestem 11 dzień po iui, 13 dzień po ovitrelle.
Dzisiaj zobaczyłam dwie kreski - zrobiłam dwa testy. Oba pozytywne, na razie jeszcze nie byłam na becie. Nie wiem co myśleć :/Wcześniej beta z zastrzyku utrzymywała mi się max 8/9 dni.
Gratuluję cichutko Jeszcze strzel betę i będzie można gratulować głośno.
Dziewczyny, ja przyszłam sie pożegnać - uciekam z tego wątku, IUI juz nie maja u nas sensu. Życzę Wam wszystkim rozkosznych bobasów - co najmniej jednego na łebka
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Elf Ciesz się, jest z czego
Aniu to cudownie, ze jest chociaz jedno serduszko!!! Życzę zeby wsztstko dalej szło idealnie i powiem Ci tak...moja kolezanka dwa miesiące temu urodziła bliźniaki- pierwsze dzieci- aktualnie jest na lekach psychotropowych i na skraju wytrzymałości śpi po 2h dziennie i mówi ze juz nie ma siły, praca jak przy taśmociągu- jedno zje, drugie zaczyna karmić, jak skończy pierwsze przewijać to drugie jest juz gotowe, jedno skończy płakać drugie zaczyna i tak w kółko...mam nadzieje ze najtrudniejsze juz za nią i wszytko jakos sie poukłada, ale jak czasami odwiedzam ja zeby pomoc jej troche posprzątać, bo sama nawet nie ma czasu pójść pod prysznic to cieszę sie, ze na początek jestem w pojedynczej ciąży, bo nie czy z jednym sobie poradzę Dwójkę pewnie tez by sie jakos wychowało, ale trzeba cieszyć sie z tego co jest;))))Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
nick nieaktualny
-
No i pięknie! Teraz najlepszy czas przed Tobą, przed Wami, ciesz się nim, bo szybko zleci Wszystkiego dobrego!14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze