INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny na kciuki ja Wam cały czas kibicuuje i tzrymam kciukaski za każda
Katarzynko .. fajnie by było ale jakoś trudno mi uwierzyć że jednemu juz biło serducho a drugiemu nie .. dlatego wole sie nie nastawiac
bizona lubi tę wiadomość
-
Bizona a nie wiesz czy wybiera sie na urlop jakos ?? bo tak planujemy z mezem jechac do Novum na jakas wizyte zeby jej podziekowac przy okazji tylko najpierw maz musi stanac na nogi
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Kasieńko przykro mi ze takie miałaś przejścia z tymi Czechami - może spróbj u nas w Pl a następnym cyklu - trzymam kciuki
sprobujemy ale dopiero we wrzesniu bo jedziemy na wakascje i akurat w plodniaki:D no ale co sie odwlecze to nie uciecze napewno pedejmiemy probe w PL tym bardziej ze w czechach bardzo podrozalo wiec zadnych plusow juz tam nie ma oprocz odleglosci ale to juz nie wazne...teraz sie zastanawiamy gdzie myslimy i katowicach i wawie ale warszawa 400km od nas lezy wiec troche daleko
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A tak z ciekawości ile placiliscie za iui? Oczywiscie jak nie chcesz to nie mow, nie ma spr:)
Kurcze my juz 2 rok bez urlopu..w sensie wyjazdu..nie jestem zmeczona, ale wygrzalabym sie gdzies pod palemkami;) jeszcze sobie odbijemy..
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona cena to nie tajemnica przeciez:D my amy IUI z AID i to w czechach kosztowalo 280 euro teraz 400 euro wiec w Polsce juz jest zdecydowanie taniej
a my na ostatnich wakacjach bylismy w podrozy poslubnej 4 lata temu w grecji a tak to ostatnie wakacje po szpitalach wiec teraz pozczylismy kase i nad nasze poskie morze jedziemy mam nadzieje ze pogoda nam dopisze:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Oj to faktycznie drogo.. popytaj dziewczyny z Twoich okolic to na pewno doradza Ci jakas dobra klinike.
Hehe wlasnie z polskim morzem nigdy nie wiadomo jak z pogoda, ake wydaje mi sie ze tam tez sie czesto zmienia wiec nie moze byc caly czas deszczowo. Najważniejsze to wypoczac i oderwac sie od codzienności:)
Dokladnie a wydaje mi sie ze bardzo jet to nam potrzebne...oderwiemy sie od problemow bo ciagle sie cs dzieje jak nie szpital to kliniki jak nie kliniki to lekarze jak nie lekare to problemy w pracy problemy z kasa psujace ie auto itd itd...wiecznie cos no i przez to jestesmy nerwowi zfrustrowani itp. wiec jedziemy pobyc ze soba w innym otoczeniu:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
a ja jeszze mam pytanko? czy wy wiecie jaka dawke plemniczow dostawalyscie zawsze podczas IUI? bo cos mi sie wydaje ze u mnie bylo ich zdecysowanie za malo no ale nie wiem czy juz nie szukam czegos byleby sie tylko czepic
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Yyy wiesz ze nie wiem? Wiem tylko ze jak badaja nasienie przed to bylo 70 mln i ruch np 45%, ale ile pozniej jest mi podane to nie wiem..pewnie da sie to jakos obliczyc. W sumie nie pytalam bo zawsze lekarz mowil ze nasienie bardzo dobre i wiecej nie wnikalam w to..
no ta ja wyczytalam w tych moich papierach ze przy pierwszej probe mialam podane 1.5 mln/ml przy drugiej 0.25 mln/ml teraz niby mialo byc 0.5 mil/mil-no ale do tzreciej pruby nie podeszlam....takze teraz sama nie wiem czy wystarczajac mi podawali czy nie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Matroszka ale to byly wartsci podawane juz wprost do macicy czy takie wyniki po oddaniu nasienia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 10:52
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyW invicta Warszawa iui kosztuje 800zł. Płatne w dniu iui i w tym jest oddanie nasienia, jego przygotowanie, usg przed zabiegiem no i podanie nasienia. Do tego dodatkowo płaciłam za pregnyl 25zł i za 2 wizyty przed iui po 120zł- tak w sumie to wystarczyłaby 1 wizyta. Więc 800+25+120 to 945zł. Jutro idę sprawdzić czy pęcherzyk na pewno pękł i po receptę na luteinę, czyli kolejne 120zł. U mnie to koszt 1065zł (plus ta dodatkowa wizyta bez której mogłoby się obyć czyli 1185zł.
Podano mi 6 ml (minimum to 3 ml, żeby iui się odbyła) w tych 6 ml było 6 milionów plemników z ruchem 75%. -
No własnie i z tego 800 zł robi się ponad tysiąc:(((
My w zeszłym roku bylismy w Grecji na wakacjach i było bosko,no ale w te wakację jedziemy tylko nad nasze morze ,tak na ok.5 dni,bo kasa bedzie potrzebna własnie na iui..2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥