INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Już się poprawiam
Mam 31 lat, moj mąż 32, mieszkamy za granicą
Mam cylk niestymulowany, jedynie podany Pregnyl w sobote wieczorem.
Bedę informować na bierząco.
Chciałam sprawdzić jak ten pregnyl się utrzymuje w organizmie i zrobilam dzis test ciążowy....ale piekne krechy
No nic, teraz najdłuzsze 2 tyg ever. Beta dop 22.02 w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 15:10
olencja lubi tę wiadomość
-
Olencja ja tez sie zastrzyku w brzuch balam ale przysiegam Ci - nic a nic nie boli w tluszczyk! Nawet nie poczujesz jak igla wchodzi. Boli tylko domiesniowo. A w brzucho nic. Ja sobie aplikowalam zastrzyki w brzuch przez 7 dni pod rzad w poprzednim cyklu, normalnie jak picie wody, zero wrazen.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Potwierdzam, że zastrzyk w oponke nic nie boli. Potem trochę to miejsce czuć, ale samego w kłucia w ogole. W Końcu ten tłuszcz się na coś nadał
-
Dlatego zrobiłam ten test teraz, w ramach eksperymentu, a nie dwa dni przed okresem
-
Opium wrote:Dlatego zrobiłam ten test teraz, w ramach eksperymentu, a nie dwa dni przed okresem
Kurcze to ja może tez sobie zrobię, moim oczom nigdy nie ukazał się nawet "cień cienia" - kto wie może to jedyna okazja...Opium lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ja się przyzwyczaiłam do dwóch kresek na testach owu, także ta nie zrobiła na mnie wrażenia.
Ajka, zrób, co Ci szkodzi. Tylko nie jakos tuż przed okresem, zeby nie było na mnie potem -
olencja wrote:mi juz nawet owu nie wychodza
-
Niby jest napisane na ulotce, zeby robic wieczorem, ale mi lekarz powiedział ze trzeba robic z pierwszego moczu, jak ciążowy. Może spróboj?
-
Witam się na nowej stronie. W nocy w pracy po raz pierwszy w zzyciu chyba czułam owulacje. takie pulsowanie prawego jajnika. Dzis 14 dc wiec zapewne była to owulka. Chyba po tym cyklu stymulowanym do IUI w tamtym miesiącu cos mi się odblokowalo i zaczelam odczuwać. Wczesniej nawet nie wiedziałam kiedy to nastepuje bo nic nie odczuwałam.
Dani lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Zuzanna to moze zaciazysz w tym cyklu naturalnie Jak widac po niektorych dziewczynach z forum to sie nie tak rzadko zdarza (zaciazanie pomiedzy sesjami IUI) Trzymam kciuki!
KasicaLisica, Mukooo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Zuzanna to moze zaciazysz w tym cyklu naturalnie Jak widac po niektorych dziewczynach z forum to sie nie tak rzadko zdarza (zaciazanie pomiedzy sesjami IUI) Trzymam kciuki!ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Witam kobietki,
jesli nie uda sie normalnie to za dwa cykle tez czeka mnie iui.
Teraz mam cykle wspomagane puregonem, brevactid i pozniej famenita do testu. Mialam robiona laparoskopie, wszystkie badania, krew na hormony z dwa razy w mcu oddaje. Ogolnie problemu brak..ale dwoch kresek rowniez.
Czy iui zwieksza szanse, czy jest to raczej robione tak o- zobaczymy co bedzie? Bo nie wiem czy sie nastawiac....