INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewuszki jutro robię betę... ale się cykam...tylko czego? uczucie rozczarowania jest mi znane więc nie powinnam mieć z tym problemu a mimo to jakoś boję sie wyniku...;/ tak dziś siedzę w pracy i myślę czy miałam jakieś objawy... i oprócz bólu podbrzusza 10dnia po iui to nic.. zero... cisza... jedynie co mnie już denerwuje to te obfite upłąwy śluzu... masakra jakąś.. ale to pewnie po lutce..
-
Fasolko_przyjdz wrote:Cześć dziewuszki jutro robię betę... ale się cykam...tylko czego? uczucie rozczarowania jest mi znane więc nie powinnam mieć z tym problemu a mimo to jakoś boję sie wyniku...;/ tak dziś siedzę w pracy i myślę czy miałam jakieś objawy... i oprócz bólu podbrzusza 10dnia po iui to nic.. zero... cisza... jedynie co mnie już denerwuje to te obfite upłąwy śluzu... masakra jakąś.. ale to pewnie po lutce..
no nie wiem nie wiem kochana, coraz czesciej sie czyta ze duzo bialego sluzu przed @ to jednak konczy sie ciazunia Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Lago wrote:no nie wiem nie wiem kochana, coraz czesciej sie czyta ze duzo bialego sluzu przed @ to jednak konczy sie ciazunia Trzymam kciuki
No w sumie hehe:) tak czytałam że po lutce to raczej przezroczysty śluz a ja mam biały jak smietana:D no ale.. ciii..nie nastawiam się...
Dzięki dziewczyny, jesteście dużym wsparciem:) :*** -
Fasolko_przyjdz wrote:No w sumie hehe:) tak czytałam że po lutce to raczej przezroczysty śluz a ja mam biały jak smietana:D no ale.. ciii..nie nastawiam się...
Dzięki dziewczyny, jesteście dużym wsparciem:) :***
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
Fasolko, a mierzysz temperaturę? Bo nie widzę twojego wykresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 19:11
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
hej dziewczyny witam sie po przerwie:D przygotowywujemy sie o IUI w tym cyklu i mze bedzie w sobote moze w poniedzialek jutro sie wszytko okaze:D wszytko zalezy od pecherzyka:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczyny witam sie po przerwie:D przygotowywujemy sie o IUI w tym cyklu i mze bedzie w sobote moze w poniedzialek jutro sie wszytko okaze:D wszytko zalezy od pecherzyka:D
Super! Powodzenia!7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
migotkaaa_83 wrote:Fasolko, a mierzysz temperaturę? Bo nie widzę twojego wykresu
-
witam się znów i ja niestety
30 sierpnia miałam zabieg 9t3d ciąży
nie wiem co teraz dalej ile trzeba bedzie czekac abu znow podchodzic do inseminacji?
teraz odpoczywam psychicznie ale nie zamierzam długo czekać-skoro raz się udało to jestem dobrej myśli -mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze bo nie wiem czemu poroniłam -
Promyczku , Fasolko trzymam kciuki
Kasiu czekam na Twoją iUI
Jartoszka bardzo mi przykro może poszukajcie przed IUI przyczyny jak odpoczniesz psychiczne ??