INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak 4. Mialo byc ostatnie i in vitro, ale jesli zrobimy jeszcze jedna iui to minie akurat rok, kiedy moj robil pierwsze badanie nasienia. Zeby przystapic do in vitro w naszym przypadku..czyli "zdrowi" to musi byc udokentowany rok leczenia. Co prawda ja wczesniej zglosilam sie do endo i zaczelam leczyc tarczyce..i to by pewnie przeszlo, ale chyba jeszcze raz podejdziemy. Zobaczymy co lekarz powie na wizycie. Do tego to co planuja w Pl zrobić z in vitro..nie mam zamiaru wiecej czekac jak jeden cykl.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Niestety jajka nie pękły więc z IUI nic nie będzie... Zawsze pod górkę...starania od kwietnia 2014, endometrioza, niskie AMH, morfologia 1-2%
22.02.2016 laparoskopia (usunięcie torbieli, jajowody drożne)
28.06.2016 laparoskopia męża (usunięcie żylaków powrózka nasiennego)
AMH 0,18
1 IUI 23.06
2 IUI 05.08
3 IUI 22.09 ? -
GdzieśPoDrigiejStronieTęczy wrote:Niestety jajka nie pękły więc z IUI nic nie będzie... Zawsze pod górkę...
Przykro mi:( a ile mają? Moze jest jeszcze szansa? Serduchujcie!
A u mnie tez kiepsko...test negatywny ... wiedziaalam!GdzieśPoDrigiejStronieTęczy lubi tę wiadomość
starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bridget wrote:a mnie strasznie bolą jajniki. Jestem pewna że pęcherzyki pękną jutro albo nawet dziś wieczorem i nie dojdzie do IUI
Chyba jeszcze nigdy tak nie czułam jajników...
O 12:30 mam usg
a moze jedz z mezem na to USG i jak sie okaze ze jajka pekaja to zrobia dzis IUI co? Tak chyba wszyscy lekarze powinni robic, bo to troche glupie ze wyznaczaja termin zabiegu nie biorac pod uwage mozliwosci pekniecia wczesniej. Przeciez to natura.... -
nick nieaktualnyLago , mąż też jedzie
Właśnie tak się zastanawiam ,czy mogliby zrobić dziś w razie w, tylko że IUI, punkcje i transfery robią w innym miejscu i ciekawa jestem jak u nich wyglądają takie "nagłe przypadki"
W poniedziałek mam 16 dc. W naturalnym cyklu owulacje mam w 15/16 dc
Lago lubi tę wiadomość
-
MARTIII wrote:Przykro mi:( a ile mają? Moze jest jeszcze szansa? Serduchujcie!
A u mnie tez kiepsko...test negatywny ... wiedziaalam!
Jedno 24mm drugie 31,5mm. To co ma 24mm przestało rosnąć. Lekarz stwierdził, ze to przez infejcję ( jestem mocno przeziębiona)organizm się rozmyślił...
MARTII mi też przykro z powodu negatywa. Jak widać jeszcze trochę musimy powalczyć...starania od kwietnia 2014, endometrioza, niskie AMH, morfologia 1-2%
22.02.2016 laparoskopia (usunięcie torbieli, jajowody drożne)
28.06.2016 laparoskopia męża (usunięcie żylaków powrózka nasiennego)
AMH 0,18
1 IUI 23.06
2 IUI 05.08
3 IUI 22.09 ? -
Bizona trzymaj sie trzeba walczyc bo jak nie my to kto...
A ja sie tez juz zastanawialam nad in vitro ale nie mamy kasy teraz...az mnie zalamalo to co sie w pl dzieje bo te dupki przeglosyja to napewno...i wtedy zostaje nam do konca walczyc prEz IUI mam nadzieje ze to nie podrozeje...ale jestem zalamana tym co sie dzieje teraZDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Martii trzymaj sie...o matko jaki ten swiat niesprawiiedliwy...ale trzeba walczyc trzeba sie podniesc!!!kto jak nie my zawalczy onaszw szczescie
MARTIII lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Natia, bizonia przykro mi tak samo jak i wam....ale nie poddawajcie się tylko!
Ja niestety muszę odłożyć moje 3 letnie starania...nie mam siły na 4 iui...mam inne teraz problemy na głowie i odkładam do końca roku. Może w przyzłym pomyśle nad 4 iui..a potem ...nie wiem...
będę kibicować wam wszystkiem do końca!!starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD