INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic nie biore i cykl nie stymulowany.
Hormony mam ok mialam badane. Jedynie co to mam niedoczynnosc tarczycy.
Wiem ze to troche dziwne ze nie chce robic testu i badania krwi.
Ale juz tyle razy sie zawiodlam 2 lata starania.
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Trochę rozumiem bo ja też już od dłuższego czasu nie testuje w terminie czy nawet przed. Ale jak mi się cykl wydłużał to wytrzymałam max do 31 dnia cyklu. Pomyśl tak: a jeżeli jesteś w ciąży i stanie się coś złego. Będziesz w stanie wybaczyć sobie, że nie dopilnowałaś testu, bety, kolejnej wizyty? Można czekać oczywiście ale nie w nieskończoność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 22:27
PolaMinka lubi tę wiadomość
-
Wiem wiem masz racje.
Święte słowa.
I Dzieki za zrozumienie.Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Aszencja dzięki za odpowiedź, pobudowalas mnie bardzo :* dzisiaj 5 dzień po iui i nadal mam bóle i klucia. A Tobie gratuluję córeczki i to jeszcze z pierwszego podejścia do iui
aszencja, ania8306 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Domcia
Moich słow nie zrozum źle. Bo ja nie rozumiem czemu tak postępujesz. Ale nie potępiam. Twoje wybory. Tylko tak zapytalas nas-JAK myślicie, co jest...no i to troszkę takie dziecinne..bo przekonać się możesz za kilka złoty-koszt testu. Takie to trochę ..no nawet nie wiem jakiego określenia uzyc żeby nie zrobić Ci przykrości.
Tak czy inaczej, mam nadzieje ze to ciaza:)ania8306 lubi tę wiadomość
-
I niestety przylazla @
Kolejna IUI w styczniuDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Mnie niestety boli i kłuje po każdej IUI ale ciąży nigdy z tego nie ma Oczywiście Tobie tego życzę, ale nie wyszukuj objawów i nie napalaj się - bardziej boli, uwierz mi na słowo....
-
Dzięki dziewczyny
Ja spokojnie podchodzę do rezultatu iui, my naprawdę staramy się już 6 lat i po takim czasie nabiera się dystansu.Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
Domcia przykro mi;/
(monika_85 miałam iui 6.12.....)
... ja czuje że u mnie będzie klapa;// bo jak zwykle nic nie czuje;/ cykl jak zawsze...taki sam jak przez ostatnie 3,5 roku;///
starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
MARTIII nie ma się co sugerować przeczuciem, ja jak zaszłam w ciążę to test zrobiłam tylko po to żeby wywołać @ bo zawsze po teście dostawałam tego samego dnia a przeczucie też mi podpowiadalo że nic z tego
ania8306 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
monika_85 wrote:MARTIII nie ma się co sugerować przeczuciem, ja jak zaszłam w ciążę to test zrobiłam tylko po to żeby wywołać @ bo zawsze po teście dostawałam tego samego dnia a przeczucie też mi podpowiadalo że nic z tego
pocieszające;)
Do wczoraj też mnie ciągnęło podbrzusze..dzisiaj totalny spokój i 0 objawów...na nic nie liczę żeby sie nie rozczarować...
Lunk_a trzymam kciuki żeby doszło do IUI !!))starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:I niestety przylazla @
Kolejna IUI w styczniu
O ja , a już myślałam że Ci się udało... tyle czasu minęło od IUI .
Trzymaj się i zbieraj siły
Dziewczyny, ja byłam w klinice. Doktor przyjął mnie poza kolejnością. Byłam też na IP w dwóch szpitalach,ale szkoda słów .
Beta jest w porządku
Na plamienia dostałam duphaston i L4 na razie na tydzień.
Doktor mówi,że plamienia nie zawsze oznaczają,że coś musi być nie tak,ale trzeba mieć na to oko.
We wtorek kolejna wizyta .
Ulżyło mi. Wczoraj wieczorem ryczałam jak głupia . -
Bridget wrote:O ja , a już myślałam że Ci się udało... tyle czasu minęło od IUI .
Trzymaj się i zbieraj siły
Dziewczyny, ja byłam w klinice. Doktor przyjął mnie poza kolejnością. Byłam też na IP w dwóch szpitalach,ale szkoda słów .
Beta jest w porządku
Na plamienia dostałam duphaston i L4 na razie na tydzień.
Doktor mówi,że plamienia nie zawsze oznaczają,że coś musi być nie tak,ale trzeba mieć na to oko.
We wtorek kolejna wizyta .
Ulżyło mi. Wczoraj wieczorem ryczałam jak głupia .
no to teraz wypoczywaj jak bedziesz mogla przedluz l4Bridget lubi tę wiadomość
Fertimedica Warszawa