INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnett96, mam nadzieję że doktor przedłuży. Moja praca nie jest ciężka, bo siedząca,ale są szkodliwe opary i hałas. Sam powiedział że środowisko na pewno nie dla ciężarnej. Planowałam pracować minimum do 5 miesiąca,ale dziecko najwazniejsze, wiadomo
anett96 lubi tę wiadomość
-
Bridget super że wszystko dobrze Odpoczywaj :*
Alimak a jak ty się czujesz?
Dziewczyny czekające na testowanie - proszę się nie nastawiać negatywnie, wszystko się może zdarzyć. Trzymam za was kciuki
anett96 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
MARTIII wrote:Ania8306 mialam ddziś mega kryzys..ale juz mi przeszło. Tak jak mowisz, wszystko sie moze zdarzyć!
DokładnieMARTIII lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
monika_85 wrote:Mnie podbrzusze dalej boli i ciągle je czuje , wieczorami szczególnie.
A to dopiero 6 dzień po iui .Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Bridget wrote:Dziewczyny, beta 2270 . Nie za mało? Dziś trochę plamilam. MamNo wizyte u gina w czwartek. Martwię sięNa gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki.
-
hej dziewczyny...robilam test...oczywiscie negatyw...takze to by byl koniec przygody z IUI... zycze wam zeby wam sie jednak udawalo...
Ja juz stracilam wiare, nadzieje i sily...za duzo tego wsyztkiego...
w lutym mam miec laparo tak wiec zalicze druga laparoskopie.... i podejdziemy d in vitro...o ile bedziemy mieli takie szanse...zeby moc sobie powiedziec ze zrobilisy wszytko...ale ju nawet a to nie mam sily...no zobaczymy
zegnam sie tu z wami...
POWODZENIADluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bridget wrote:O ja , a już myślałam że Ci się udało... tyle czasu minęło od IUI .
Trzymaj się i zbieraj siły
Dziewczyny, ja byłam w klinice. Doktor przyjął mnie poza kolejnością. Byłam też na IP w dwóch szpitalach,ale szkoda słów .
Beta jest w porządku
Na plamienia dostałam duphaston i L4 na razie na tydzień.
Doktor mówi,że plamienia nie zawsze oznaczają,że coś musi być nie tak,ale trzeba mieć na to oko.
We wtorek kolejna wizyta .
Ulżyło mi. Wczoraj wieczorem ryczałam jak głupia .
wszystko będzie dobrze nic się nie denerwuj ..tylko odpoczywajBridget lubi tę wiadomość
16.09.2016 I AID 18.10.2016 II AID CP usunięty prawy jajowód 06.06.2017 III AID
02.11.2017 IV AID beta 14 dpo 99,96 18dpo 521,08
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczyny...robilam test...oczywiscie negatyw...takze to by byl koniec przygody z IUI... zycze wam zeby wam sie jednak udawalo...
Ja juz stracilam wiare, nadzieje i sily...za duzo tego wsyztkiego...
w lutym mam miec laparo tak wiec zalicze druga laparoskopie.... i podejdziemy d in vitro...o ile bedziemy mieli takie szanse...zeby moc sobie powiedziec ze zrobilisy wszytko...ale ju nawet a to nie mam sily...no zobaczymy
zegnam sie tu z wami...
POWODZENIA
Nie poddawaj się, są tu na forum dziewczyny po kilku IVF lub poronieniach i nadal walczą! Myślę że warto...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 22:39
ania8306 lubi tę wiadomość
-
Kaska
przykro mi.
Jeśli podjelas decyzje o laparo i in vitro, tak postępuj. Jeśli potrzebujesz odpoczynku, odpocznij.
Ufaj lekarzowi do którego chodzisz, niech Cie poprowadzi.
Nie wiadomo kiedy się uda. Pocieszajace jest to, ze raczej na pewno uda się w końcu.
Buziaki dla Ciebie :* -
anett96 wrote:Marti przypomnij mi kiedy testujesz?
powinnam 20.12 ale myślę, że w sobotę zrobię pierwszy..
Kaśka, tak jak Lunka_a mówi..."Pocieszajace jest to, ze raczej na pewno uda się w końcu" ! i tego się trzymaj! Odpocznij i wracaj ze zdwojoną siłą, bo wiem co czujesz...ja juz jestem chyba na podobnym etapie..cekam na wynik 4iui i ....nie wiem...
pamiętaj że nie jesteś sama!!!starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
dzieki dziewczyny...narazie nie mam sily na nic najchetniej n ie eychodzilabym z lozka...takie rozczarowania bardzo duzo mnie kosztuja...z reszta chyba jak kazda...ale trzeba zyc dalej narazie musze odposcic odpoczac bo i tak bez pomocy lekarzy nic nie zdzialamy wiec do lutego mam wolne od klinik...pozyjemy zobaczymy. trzymajcie sie diewczynyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Czesc Dziewczyny , maz robil badania po operacji zylakow powrozka nasiennego. Ogolnie mowiac wyniki przed op i po op bez zmian.
Mineło 11 tyg od op wiec zmiany powinny być.
Suplementy łyka.
Także odpuszczamy łykanie tych wszystkich cynków selenów. Dołyka co ma, na jakiś miesiąc. Może pozytywne efekty operacji jeszcze będą. Ale badań nie będziemy już powtarzac.
Jest jak jest.
Napiszę jakie wyniki są teraz (nie będę pisać przed bo zmiany sa bardzo dyskretne)
fragmentacja dna która moglaby być lepsza nadal jest 28%. Czyli kiepska. Opinie na temat tego badania sa rozne ale ja nie będę się w to zagłębiac. Podaję po prostu wyniki.
Ciągliwość prawidłowa
Objętość 4,3ml
Upłynnienie do 30 min
ph 8,1
Ilość plemników w 1 ml-56,6mln
Całkowita ilość plemników w ejakulacie-243,38mln
Ruch postępowy - 48%
W tym postępowy szybki- 22%
Ruch całkowity- 55%
Plemniki prawidłowe - 3%
Plemniki patologiczne - 97%
Patologia główki 95%