INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, ja to raczej jestem ujowy doradca,bo sama nie mam idealnego zwiazku...ale to zle wyglada:( czy jestes pewna ze chcesz miec z nim dziecko?
wiesci z majtek: sluchajta,pierwszy raz odstalam @ bez plamienia!! po 4 miesiacach z lutka i teraz nie wiem co robic, czy rzucac w cholere leczenie, liczenie, czy nadal liczyc dni i brac lutke?chcialam po 6 iui odpuscic a tu widze ze porpawe -
nick nieaktualny
-
Martoszka wrote:3 lata w tym roku będzie.
Ja juz niczego nie wiem.
Martuś, to tak nie powinno wyglądać . przykro mi, że tak jest.
Porozmawiaj z nim, powiedz, że chcesz, żebyście więcej czasu spędzali musicie się do siebie zbliżyć.
Dlaczego on tyle czasu spędza u siostry, zamiast żonę wspierać. Współczuje Ci bo sama wiem ile się potrzebuje w takich sytuacjach wsparcia i zrozumienia
Ginka
-
Ginka wrote:Martuś, to tak nie powinno wyglądać . przykro mi, że tak jest.
Porozmawiaj z nim, powiedz, że chcesz, żebyście więcej czasu spędzali musicie się do siebie zbliżyć.
Dlaczego on tyle czasu spędza u siostry, zamiast żonę wspierać. Współczuje Ci bo sama wiem ile się potrzebuje w takich sytuacjach wsparcia i zrozumieniaM&M -
banał co powiem, wszystkie o tym wiecie, ale starania się o ciążę z medycznym wpomaganiem, to ciężka próba dla każdego związku, a jak się jeszcze okaże, że czynnik męski zawodzi, to bywa podwójnie ciężko...bardzo łatwo mieć do siebie żal nawzajem...
z frontu jajkowego: byłam dzisiaj na liczeniu, 8dc, i sytuacja nie wygląda za dobrze, endometrium zaledwie 4.4, prawy jajnik już przy trzeciej stymulacji CLO odmawia współpracy, a na lewym drobnica 10, 11 i 12.. zobaczymy czy któryś dociągnie
znośnego poniedziałku dziewczyny!
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Gallina wrote:banał co powiem, wszystkie o tym wiecie, ale starania się o ciążę z medycznym wpomaganiem, to ciężka próba dla każdego związku, a jak się jeszcze okaże, że czynnik męski zawodzi, to bywa podwójnie ciężko...bardzo łatwo mieć do siebie żal nawzajem...
z frontu jajkowego: byłam dzisiaj na liczeniu, 8dc, i sytuacja nie wygląda za dobrze, endometrium zaledwie 4.4, prawy jajnik już przy trzeciej stymulacji CLO odmawia współpracy, a na lewym drobnica 10, 11 i 12.. zobaczymy czy któryś dociągnie
znośnego poniedziałku dziewczyny!
Gallina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu?
Dzisiaj drugi dzien cyklu, umowilam sie do kliniki dopiero na poniedzialek i to bedzie moj 9 dzien cyklu.Ostatni cykl mialam stymulowany bralam clo od 5 dnia cyklu i teraz nie wiem czy ten cykl tez brac od 5 dnia cyklu czy w ogole odposcic stymulacje i zobaczyc jak sytuacja sie rozwinie...tym bardziej ze nie wiem czy lekarz nie zechce HSG zrobic bo cos juz ostatnio wspominal...
a do polskiego lekarza nie chcialabym isc tylko ztym pytaniem bo 120 zl bedzie niemoje...zdecydowalam sie ze bede pod "opieka" w klinice i to narazie wystarczy...
i teraz nie wiem co robic...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie nie mam ale tez pewnosci co do hsg tez nie mam...na pierwszej wizycie w klinice lekarz mowil ze musze porobic badania i ze przed inseminacja bedzie trzeba zrobic hsg a na nastepnej wizycie zmiana koncepcji i nastepnego dnia mialam inseminacje...wiec teraz sama nie wiem...moze rzeczywiscie odpuszcze zobacze czy moze na niestymulowanym cyklu cos bedzie mozna zdzialac:D najwyzej poczekam na nastepny miesiac..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️