INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cykle zawsze mialam dosyc regularne, temperatura wskazywala ze owulacja wystepowala...testy owulacyjne tez wychodzily (o ile im mozna wierzyc) ale nie potwierdzone monitoringiem wiec do konca pewna nie jestem...moze czas najwyzszy to wszytko sprawdzic...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaisu jeśli masz robić HSG to po porstu zrób i odpuść sobei ten cykl a w następnym już na spokojnie podjedziesz
-
olencja wrote:no ale chcialam wywalic wszystkie leki i dac glowie odpoczac, a tak to musialabym brac przynajmniej 10 dni lutke,nie wiedzac kiedy mam owu,kurde nie wiem co robic
masz mniej więcej stałej długości cykle? może mogłabys sobie wyznaczyc owulację temperaturą i testami owulacyjnymi, doliczając może tak ze 2-3 dni po owulacji dla pewności?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:51
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Gallina wrote:Olencja, dobrze Cię rozumiem, u mnie lutka tez wszystko ładnie wyregulowała i miałam pierwszy normalny okres od dawna;
masz mniej więcej stałej długości cykle? może mogłabys sobie wyznaczyc owulację temperaturą i testami owulacyjnymi, doliczając może tak ze 2-3 dni po owulacji dla pewności?
tetsy owu mi nie wychodza a temp nie mierze bo zle spie i sie stresuje pomiarami,dlatego sie zastanawiam czy brac na pale lutke np od 15 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 20:20
-
Hej dziewczyny, u mnie w niedzielę też jedna kreska Miałam jechać na betę dzisiaj, ale zaspałam trochę no i obudziłam się z bólem brzucha okresowym...Na razie nic się dalej nie dzieje. Stwierdziłam, że równie dobrze jutro mogę jechać, chyba że dzisiaj będzie @ i wtedy szkoda zachodu
Przy okazji muszę też tarczycę zbadać, bo mam tsh powyżej 2,3 i jak gdzieś wyczytałam tu na forum, to też generuje problem. Lekarz widział i nic nie mówił, więc myślałam, że wszystko gra. W ogóle to przyrosło mi to tsh przez rok czasu i nie wiem, czy powinnam się martwić. Poprzednio było 1,9.04.2016 Napro
3xIUI 2016
HSG - jeden jajowód niedrożny
niepłodność idiopatyczna
starania od początku 2014 -
Lunka,wiem ze lutka nie szkodzi ale ja chcialam odwietrzyc glowe, przestac o tym myslec, po prostu olac, anie moge olac jak musze liczyc dni kiedy wziac lutke:/
Wykres masz piekny!!!jesli masz goraczke z choroby no to juz nie mozna go traktowac jako nieprzeklamanego:/ -
olencja wrote:Lunka,wiem ze lutka nie szkodzi ale ja chcialam odwietrzyc glowe, przestac o tym myslec, po prostu olac, anie moge olac jak musze liczyc dni kiedy wziac lutke:/
Wykres masz piekny!!!jesli masz goraczke z choroby no to juz nie mozna go traktowac jako nieprzeklamanego:/ -
Lunka ale przeziębienie też czesto jest na początku ciąży a raczej takie oznaki ..
trzymam kcuki zebys miło się zaskoczyła -
Olencja, lutkę traktuj jak mycie zębów! Dobrze że masz objawy owulacji, więc nie będzie to zupełnie na pałę
Lunka cały czas trzymam kciuki...
Stelka Twoje tsh jest troche za wysokie, lekarze rekomendują zbicie przed planowana ciążą nawet do 1, ale podobno leki mogą to szybko zdziałać!
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Stelka_mis wrote:Hej dziewczyny, u mnie w niedzielę też jedna kreska Miałam jechać na betę dzisiaj, ale zaspałam trochę no i obudziłam się z bólem brzucha okresowym...Na razie nic się dalej nie dzieje. Stwierdziłam, że równie dobrze jutro mogę jechać, chyba że dzisiaj będzie @ i wtedy szkoda zachodu
Przy okazji muszę też tarczycę zbadać, bo mam tsh powyżej 2,3 i jak gdzieś wyczytałam tu na forum, to też generuje problem. Lekarz widział i nic nie mówił, więc myślałam, że wszystko gra. W ogóle to przyrosło mi to tsh przez rok czasu i nie wiem, czy powinnam się martwić. Poprzednio było 1,9.
ważniejsze przy ciazy jest FT4 bo to z niego pobiera dziecko ..
jeśli TSH będzie rosło to warto sie pryjrzeć arczycy ..wiem że lekarze mówia jest w normi ..mi tak mówili jak miłam 4,19 fakt faktem mi skakało dwa tyg wczensije mialam 2,4 po 2 tyg 4,19 a ponastepnych dwóch 1,84
Tyle że ja już byłam w trakcie leczenia ..
co nie zmienia faktu że u nas w klinice dr powiediząła mi ze jak bede miala powyzej 2 -2,5 to mnie nie dopusci do IUI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:15
-
Gallina wrote:Olencja, lutkę traktuj jak mycie zębów! Dobrze że masz objawy owulacji, więc nie będzie to zupełnie na pałę
Lunka cały czas trzymam kciuki...
Stelka Twoje tsh jest troche za wysokie, lekarze rekomendują zbicie przed planowana ciążą nawet do 1, ale podobno leki mogą to szybko zdziałać!