Inseminacja - od czego zacząć?:(
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelcia wrote:Sunshine26 oby to byl dobry znak. Kiedy testujesz? Po 12 czy 14 dniach?
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
Dzień dobry wszystkim! 4 dni po IUI, od 3 dni biorę luteinę 3×1, dziś mam ochotę płakać non stop. Bez żadnego powodu. Brzuch pobolewa jak na @, czuję, że się nie udało i to objawy PMS. Ehhh ;(12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Mirabelcia wrote:Dzień dobry wszystkim! 4 dni po IUI, od 3 dni biorę luteinę 3×1, dziś mam ochotę płakać non stop. Bez żadnego powodu. Brzuch pobolewa jak na @, czuję, że się nie udało i to objawy PMS. Ehhh ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 11:09
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
09.06.2020 - II 🥰
jatoszka wrote:na jakiekolwiek objawy to jeszcze za wcześnie-czy na @ czy na 2 kreseczki prędzej to po luteinie wierze że będzie ok12.2014-Aniołek
02.06.2017- 1 IUI
nick nieaktualnyDziewczyny,
u mnie było serduszkowanie 2 dni przed owulacją, w trakcie (jak już wiecie;)) i 1,5 dnia po. Jak teraz się nie uda na tych 5-ciu pęcherzykach, to tylko się upewnie, że trzeba działać z IUI , bo chyba innej opcji się nie doczekam:(
Dzisiaj mam zacząć brać luteinę, ale płakać mi się bez powodu chce już od kilku dni
Brzuch też mnie pobolewa, czuje momentami jajniki. Nie wiem co to oznacza...Może nie popękały jednocześnie, hmmm.
No czekamy dziewcznki, czekamy, cóż nam pozostało
-
didik34 wrote:Dziewczyny,
u mnie było serduszkowanie 2 dni przed owulacją, w trakcie (jak już wiecie;)) i 1,5 dnia po. Jak teraz się nie uda na tych 5-ciu pęcherzykach, to tylko się upewnie, że trzeba działać z IUI , bo chyba innej opcji się nie doczekam:(
Dzisiaj mam zacząć brać luteinę, ale płakać mi się bez powodu chce już od kilku dni
Brzuch też mnie pobolewa, czuje momentami jajniki. Nie wiem co to oznacza...Może nie popękały jednocześnie, hmmm.
A przed stymulacja miałaś naturalne owulacje?didik34 lubi tę wiadomość
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
09.06.2020 - II 🥰
didik34 wrote:Dziewczyny,
Mam tak samo, potoki łez normalnie cisną się do oczu. Didik34 trzymam mocno kciuki12.2014-Aniołek
02.06.2017- 1 IUI
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj pojechałam odwiedzic koleżankę z która się nie widziałam z pół roku albo i dłużej.. i akurat wróciła od lekarza, 7 tydzien. Cieszę się, ale zakuło gdzie tam w środku
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
09.06.2020 - II 🥰
nick nieaktualnysunshine26 wrote:Ja wczoraj pojechałam odwiedzic koleżankę z która się nie widziałam z pół roku albo i dłużej.. i akurat wróciła od lekarza, 7 tydzien. Cieszę się, ale zakuło gdzie tam w środku
Moja reakcja jest taka sama ... cieszę się, wiadomo, ale zawsze jest ukłucie bólu, zazdrości, tęsknoty... ech...
Powodzenia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ratunku,
mija dziś 4 dzień po owulacji i bolą mnie jajniki i w okolicach krzyża/nerek. Czy też tak miałyście po stymulacji?Niepokoje się, że może to być jakaś hiperstymulacja. Zapisałam się na jutro na usg, ale szukam gogoś na dzisiaj, bo zwariuje
-
Cześć Dziewczyny,
Podczytuje forum od dłuższego czasu i przyszedł moment na przywitanie się, bo za niecałe dwa tyg czeka nas pierwsza wizyta najprawdopodobniej właśnie przed inseminacja (tak zasugerował androlog z kliniki). Jak na razie dwa lata bezowocnych starań. Nasienie leniwe, ale z całą armią żołnierzyków. U mnie raczej ok, ale nie czuję żebym była dokładnie zdiagnozowana. Cykle jak w zegarku. Owulacja potwierdzona. Diagnoza: niepłodność idiopatyczna.
Trzymam kciuki za Was wszystkie