Inseminacja Poznań - u kogo?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
Pilnie szukam lekarza, który w Poznaniu robi inseminację a dodatkowo ma opinię osoby dostępnej dla pacjentów. Nie chce kogoś na kogo czeka się 4h w poczekalni w tłumie osób. Chodzi mi o prywatny gabinet dobrze zaopiniowany.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Medart, nie Invimed wybrałam bo na kilku forach znalazłam dobre opinię. Oczywiście są też złe ale jest ich zdecydowanie mniej. W Poznaniu byłam też w Invimed ale oni nawet badań nasienia nie potrafią zrobić i generalnie obsługa tam mi się nie podobała. Dr Żak jest specyficzny ale konkretny i działa szybko. U mnie np. okazało się, że mam za wysoką prolaktynę obecnie i biorę leki na jej zmniejszenie. Wizyty u niego 250 lub 150 zł zależnie co robi, tanio nie jest ale ilość pacjentów jaką tam widuje świadczy o dobrej opinii. Co ważne oni pracują nawet w sob i niedz o ile pacjent tego wymaga. Ostatni cykl była próba na naturalnym pęcherzyku ale niestety u nas może być też problem z nasieniem więc chcemy w tym cyklu inseminacji spróbować.
myszaaa lubi tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Ja mam kolejną wizytę za tydzień. Wtedy dowiem się czy na początku grudnia będę mieć inseminację. To "czekanie" na diecko tam mnie wykańcza mentalnie, że coraz częściej myślę o in-vitro. W Poznaniu chyba trudno o lepsze miejsce niż Medart. Te najlepsze kliniki są tak daleko, że na same dojazdy człowiek wydałby majątek Trzymam kciuki za Ciebie! Daj znać czy byłaś zadowolona.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Byłam tam z mężem na badaniach nasienia w Invimed- wynik fatalny 0%. Jak to przeczytaliśmy - załamka. Poszłam do mojego ginekologa a on do mnie, że proszę to wyrzucić do kosza bo oni mają b złą opinię i wielu jego pacjentkom i ich partnerom zaniżyli wyniki. Także Prof z Polnej potwierdził, że wiele osób przychodzi do niego z wynikami z Invimed i prosi o pomoc a później okazuje się, że te wyniki nie były zgodne z rzeczywistością - jak u nas... Invimed poodbno jest doby we Warszawie a w Pń ma słabe opinie i z tego co widzę po ich stronie to regularnie obniżają cennik by ktoś się pokusił. A wracając do wyników męża są słabsze niż norma ale nie 0% zrobiliśmy wyniki w innych miejscach i ten w Invimed był po prostu nieprawdziwy. Mam też znajomą która robiła tam inseminację i zanim do niej przystąpiła kazano jej zrobić serię badań oczywiście w cenie dużo wyższej niż oferują inne placówki. Oczywiście każdy chodzi tam gdzie uważa ale ja tej klinice bym już nie zaufała.
MARTIII lubi tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
nick nieaktualny
-
jejku... wiesz co, zdaje mi się, że jednak to nie jest tak, że nasienie codziennie miałoby taki sam wynik. To zależy od kondycji organizmu, pory dnia itp. ja jak czytam to invimed nie ma znowu tyu przeciwników, myślę, że to bardzo zależy od podejścia poszczególnych osób.
-
nick nieaktualny