X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inseminacja Poznań - u kogo?
Odpowiedz

Inseminacja Poznań - u kogo?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że jestem jedyna- ale miałam powody aby się zniechęcić... Cieszę się jednak że takich przypadków nie ma więcej :) ja w końcu podejmując decyzję o leczeniu u dr Żaka też sugerowałam się dobrymi opiniami. Na szczęście po krótkiej przerwie w staraniach trafiłam na lekarza którego nie zamierzam zmianiać :)

MARTIII lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem znam Polną nikt mnie tak nie oszukał w życiu jak oni... tylko kasa się liczyła. ; ( chodziłam do Derwicha ... Ale ja podhodzisz to ivf na Polnej to co wizyta inny lekarz.. I czekasz.od 7 dO 13 co drugi dzień jak głupek na korytarzu.. jedynie pielęgniarki miłe tam są. Miałam aż 6 blastek.. na korytarzu mnóstwo dziewczyn kobiet które po 2,3 raz do procedry podchodzą byłam załamana bo tam koszy są spore dużo wieksze niż w Medarcie, poza tym jak się okazało z moich 6 blastek połowa to zamrozili puste słomki ... jak odchodzilam stamtad to zrobiłam taki hałas przepraszali mnie dzwonili do domu, że mogą teraz bezpłatnie.podać ale nie dałam się więcej z wodzic nie jestem z Poz. Dojeżdżam sporo raz będąc już pod Poznaniem dostałam telefon ze odwołują transfer bo embriologia się rozchorowala.. mówię slcham ? To ja jechałam kawał drogi faszerowana zastrzykami i na marne ? Przepraszają i zapraszają w następnym cyklu tego było już dość po tym incydencie przenioslam się dO dr żaka i udało się 1 podejście a tam.Miałam 4.. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 06:43

MARTIII, Wojcinka lubią tę wiadomość

• MARTIII Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ja z całego serca polecam dr Kubiaczyk-Paluch z MedART. Dzięki niej tulę w ramionach moje prawie 10 miesięczne szczęście. O IVF nikt nie wspomniał przez ponad rok moich wizyt w tej klinice. Udało się dzięki odpowiednim lekom i IUI. Drożność jajowodów miałam sprawdzaną dwukrotnie.

cZY możesz napisać coś więcej o iui u dr Paluch?

starania od września 2013.....
    4 IUI
    Czerwiec 2017- naturalny CUD <3

hchy3e3ke0us8rxl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    y.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:49

• MARTIII Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję, a koszty? jak to wygląda? kazda wizyta płatna?

4 IUI

hchy3e3ke0us8rxl.png
  • Nika8686 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam starania od zera MARTIII. Życzę reszcie powodzenia...

961lwn15y3w1u452.png
    21.09.16 Beta 87- 8dpt
    21.01.16 Aniołek 9 tc <3

• MARTIII Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie mi przykro:(( Jestem przekonana , że Twój Aniołek szybko wróci<3
    Trzymaj się!!

Nika8686 lubi tę wiadomość

4 IUI

hchy3e3ke0us8rxl.png
  • Ania1602 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika9966 u kogo teraz się leczysz?

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • malsandi Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :)
    jestem tu nowa....
    po 2 latach starań dowiedziałam się, że mąż ma teratozoospermię i niestety również nas czeka inseminacja... w połowie lutego mam rozmowę z moją gin co dalej robimy, szukam opinii, by mieć jakieś informacje dotyczące klinik i lekarzy, mam zamiar wybrać się na konsultację do medart, wcześniej mąż badał się w invimed, ale moja przyjaciółka miała inseminację w medart i była zadowolona mimo poronienia....

Czekając na skarb ... :)
  • malsandi Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze tylko, że chodziła do dr Paluch czasem zdarzyło się ze przyjął ja dr Żak ale obydwoje są mili i bardzo chwalila sobie ta klinikę 2 razy miała inseminacje raz poronila aż w końcu udało się naturalnie i są bliźniaki juz w domku ☺ mówiła ze chodziła wszędzie a dopiero w medart się nią porządnie zajęli i dr Paluch nie naciskała na inseminacje bo liczyła ze da rade naturalnie i udało się ☺

Czekając na skarb ... :)
  • Nika8686 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dr Żak i dr Paluch są tu znani.

Ja po stracie mojego Aniołka w styczniu mam odczekać 2 cykle i zacząć starania.

Pewnie skorzystam z inseminacji i tutaj mam pytanie czy któraś z Was zna, leczyła się u Serdyńskiej-Szuster?

Ginekolog, który przeprowadził mnie przez poronienie bardzo ją chwalił, wiem, że ona pracuje na Polnej i ma prywatną praktykę.

Czekam na jakieś opinie, ona podobno realizuje inseminacje na NFZ.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:08

961lwn15y3w1u452.png
    21.09.16 Beta 87- 8dpt
    21.01.16 Aniołek 9 tc <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodziłam ona przyjmuje na przemian z dr Jedrzejczakiem na Polance. Ogolnie jest bardzo miła i ciepła straszna optymistka Ale niestety pod jej opieką w ciążę nie zaszlam :( ale kobieta bardzo bardzo fajna :) na Polnej robi inseminacje na NFZ ja tylko za wizyty prywatne i niej placilam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 15:35

• Kikaaa Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja też przeszłam długa drogę przez poznańskich lekarzy 3 inspiracje na polnej nieudane, teraz jestem po droźnosci okazało się że jeden niegroźne, ja też jestem ciekawa jakie są koszty w tym med..inspiracji i in vitro popracuje jeszcze 3 cykle i chyba gdzieś muszę się na coś zdecydować

?pokaz=69995759d13fdd9bc.png

Aniołek 4.03.2014
    Pusty pęcherzyk 11.03.2015
  • Nika8686 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    Ja chodziłam ona przyjmuje na przemian z dr Jedrzejczakiem na Polance. Ogolnie jest bardzo miła i ciepła straszna optymistka Ale niestety pod jej opieką w ciążę nie zaszlam :( ale kobieta bardzo bardzo fajna :) na Polnej robi inseminacje na NFZ ja tylko za wizyty prywatne i niej placilam :)[/QUOTE

Dzieki za info. A na wizyty przyjmuje punktualnie czy mega opoznienia? Pamietasz koszt wizyty?

961lwn15y3w1u452.png
    21.09.16 Beta 87- 8dpt
    21.01.16 Aniołek 9 tc <3

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARTIII wrote:
    dr. Paweł Jachowski

Też o nim słyszałam i się zastanawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika8686 wrote:
    myszaaa wrote:
    Ja chodziłam ona przyjmuje na przemian z dr Jedrzejczakiem na Polance. Ogolnie jest bardzo miła i ciepła straszna optymistka Ale niestety pod jej opieką w ciążę nie zaszlam :( ale kobieta bardzo bardzo fajna :) na Polnej robi inseminacje na NFZ ja tylko za wizyty prywatne i niej placilam :)[/QUOTE

Dzieki za info. A na wizyty przyjmuje punktualnie czy mega opoznienia? Pamietasz koszt wizyty?

Zależy od dnia ale zazwyczaj zawsze był poślizg nawet czasami do 2h. :/ za 1 wizytę wzięła 130 a każda kolejna 100zł. Nie pamiętam jakie dni bo już dawnooo nie chodzę :)

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malsandi wrote:
    witajcie :)
    jestem tu nowa....
    po 2 latach starań dowiedziałam się, że mąż ma teratozoospermię i niestety również nas czeka inseminacja... w połowie lutego mam rozmowę z moją gin co dalej robimy, szukam opinii, by mieć jakieś informacje dotyczące klinik i lekarzy, mam zamiar wybrać się na konsultację do medart, wcześniej mąż badał się w invimed, ale moja przyjaciółka miała inseminację w medart i była zadowolona mimo poronienia....
    Hej jakie wyniki były? Mój ma to samo a mój ginekolog stwierdził że androvit pomoże poprawić wyniki o jakieś 5-10%. Do tego posiew nasienia i badanie hormonów. Mówił żeby się nie załamywać bo nie jest tak źle (3% prawidłowych plemników). Teraz czas na mnie byłam na usg jestem przed owulacją, weekendzik więc będziemy działać.a w poniedziałek kontrola czy pęcherzyk pękł czy nie i dalsza diagnostyka mnie czyli kompleksowe badania hormony itp.

• Nika8686 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy slabych parametrach skuteczny jest Fertilman. Bylam z mezem w Novum i to byl pierwszy preparat jaki nam polecono. U nas efekt byl satysfakcjonujacy.

961lwn15y3w1u452.png
    21.09.16 Beta 87- 8dpt
    21.01.16 Aniołek 9 tc <3

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika to cieszę się że to wystarczyło do satysfakcjonującej poprawy w takim razie dzisiaj ruszam do apteki zakupić i pilnuje mojego dziada żeby codziennie brał.

• MARTIII Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patkaaa wrote:
    Też o nim słyszałam i się zastanawiam.
    BARDZO DOBRY LEKARZ ale niestety na mnie nie znalazł sposobu;/

4 IUI

hchy3e3ke0us8rxl.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ