Inseminacja Poznań - u kogo?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMożliwe, że jestem jedyna- ale miałam powody aby się zniechęcić... Cieszę się jednak że takich przypadków nie ma więcej ja w końcu podejmując decyzję o leczeniu u dr Żaka też sugerowałam się dobrymi opiniami. Na szczęście po krótkiej przerwie w staraniach trafiłam na lekarza którego nie zamierzam zmianiać
MARTIII lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem znam Polną nikt mnie tak nie oszukał w życiu jak oni... tylko kasa się liczyła. ; ( chodziłam do Derwicha ... Ale ja podhodzisz to ivf na Polnej to co wizyta inny lekarz.. I czekasz.od 7 dO 13 co drugi dzień jak głupek na korytarzu.. jedynie pielęgniarki miłe tam są. Miałam aż 6 blastek.. na korytarzu mnóstwo dziewczyn kobiet które po 2,3 raz do procedry podchodzą byłam załamana bo tam koszy są spore dużo wieksze niż w Medarcie, poza tym jak się okazało z moich 6 blastek połowa to zamrozili puste słomki ... jak odchodzilam stamtad to zrobiłam taki hałas przepraszali mnie dzwonili do domu, że mogą teraz bezpłatnie.podać ale nie dałam się więcej z wodzic nie jestem z Poz. Dojeżdżam sporo raz będąc już pod Poznaniem dostałam telefon ze odwołują transfer bo embriologia się rozchorowala.. mówię slcham ? To ja jechałam kawał drogi faszerowana zastrzykami i na marne ? Przepraszają i zapraszają w następnym cyklu tego było już dość po tym incydencie przenioslam się dO dr żaka i udało się 1 podejście a tam.Miałam 4..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 06:43
MARTIII, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Ja z całego serca polecam dr Kubiaczyk-Paluch z MedART. Dzięki niej tulę w ramionach moje prawie 10 miesięczne szczęście. O IVF nikt nie wspomniał przez ponad rok moich wizyt w tej klinice. Udało się dzięki odpowiednim lekom i IUI. Drożność jajowodów miałam sprawdzaną dwukrotnie.
cZY możesz napisać coś więcej o iui u dr Paluch?starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualny
-
monika9966 u kogo teraz się leczysz?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
witajcie
jestem tu nowa....
po 2 latach starań dowiedziałam się, że mąż ma teratozoospermię i niestety również nas czeka inseminacja... w połowie lutego mam rozmowę z moją gin co dalej robimy, szukam opinii, by mieć jakieś informacje dotyczące klinik i lekarzy, mam zamiar wybrać się na konsultację do medart, wcześniej mąż badał się w invimed, ale moja przyjaciółka miała inseminację w medart i była zadowolona mimo poronienia....MARTIII lubi tę wiadomość
Czekając na skarb ... -
Dodam jeszcze tylko, że chodziła do dr Paluch czasem zdarzyło się ze przyjął ja dr Żak ale obydwoje są mili i bardzo chwalila sobie ta klinikę 2 razy miała inseminacje raz poronila aż w końcu udało się naturalnie i są bliźniaki juz w domku ☺ mówiła ze chodziła wszędzie a dopiero w medart się nią porządnie zajęli i dr Paluch nie naciskała na inseminacje bo liczyła ze da rade naturalnie i udało się ☺Czekając na skarb ...
-
Widzę, że dr Żak i dr Paluch są tu znani.
Ja po stracie mojego Aniołka w styczniu mam odczekać 2 cykle i zacząć starania.
Pewnie skorzystam z inseminacji i tutaj mam pytanie czy któraś z Was zna, leczyła się u Serdyńskiej-Szuster?
Ginekolog, który przeprowadził mnie przez poronienie bardzo ją chwalił, wiem, że ona pracuje na Polnej i ma prywatną praktykę.
Czekam na jakieś opinie, ona podobno realizuje inseminacje na NFZ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:08
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
nick nieaktualnyJa chodziłam ona przyjmuje na przemian z dr Jedrzejczakiem na Polance. Ogolnie jest bardzo miła i ciepła straszna optymistka Ale niestety pod jej opieką w ciążę nie zaszlam ale kobieta bardzo bardzo fajna na Polnej robi inseminacje na NFZ ja tylko za wizyty prywatne i niej placilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 15:35
-
Hej dziewczyny, ja też przeszłam długa drogę przez poznańskich lekarzy 3 inspiracje na polnej nieudane, teraz jestem po droźnosci okazało się że jeden niegroźne, ja też jestem ciekawa jakie są koszty w tym med..inspiracji i in vitro popracuje jeszcze 3 cykle i chyba gdzieś muszę się na coś zdecydować
-
myszaaa wrote:Ja chodziłam ona przyjmuje na przemian z dr Jedrzejczakiem na Polance. Ogolnie jest bardzo miła i ciepła straszna optymistka Ale niestety pod jej opieką w ciążę nie zaszlam ale kobieta bardzo bardzo fajna na Polnej robi inseminacje na NFZ ja tylko za wizyty prywatne i niej placilam [/QUOTE
Dzieki za info. A na wizyty przyjmuje punktualnie czy mega opoznienia? Pamietasz koszt wizyty?
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
nick nieaktualnyNika8686 wrote:myszaaa wrote:Ja chodziłam ona przyjmuje na przemian z dr Jedrzejczakiem na Polance. Ogolnie jest bardzo miła i ciepła straszna optymistka Ale niestety pod jej opieką w ciążę nie zaszlam ale kobieta bardzo bardzo fajna na Polnej robi inseminacje na NFZ ja tylko za wizyty prywatne i niej placilam [/QUOTE
Dzieki za info. A na wizyty przyjmuje punktualnie czy mega opoznienia? Pamietasz koszt wizyty?
Zależy od dnia ale zazwyczaj zawsze był poślizg nawet czasami do 2h. za 1 wizytę wzięła 130 a każda kolejna 100zł. Nie pamiętam jakie dni bo już dawnooo nie chodzę -
malsandi wrote:witajcie
jestem tu nowa....
po 2 latach starań dowiedziałam się, że mąż ma teratozoospermię i niestety również nas czeka inseminacja... w połowie lutego mam rozmowę z moją gin co dalej robimy, szukam opinii, by mieć jakieś informacje dotyczące klinik i lekarzy, mam zamiar wybrać się na konsultację do medart, wcześniej mąż badał się w invimed, ale moja przyjaciółka miała inseminację w medart i była zadowolona mimo poronienia....